Günaydınlar

Bugün size düzenim den bahsedeyim.
Nelerden kaç tane var.

Blender ve kahve fincanlarını böyle kullanıyorum. Etrafa dağılmamış oluyorlar hem kullanımı da kolay oluyor.
böyle kutulu dolapta güzel görünüyor :)

Bunlar benim mutfakta en çok kullandığım ürünler.
Ben paketli gıdaları zor açıyorum. Makas çok işimi görüyor süt kutularına şişelere paketlere bunla dalıyorum :)
ceviz fındık kırıcı hep lazım oluyor.
Bıçak bileyici haftada 1 kez kullanırım en sinir olduğum kör bıcaklar :) domatesi rahat kesebiliyorsanız o bıcak keskin bıcaktır zamanın da aşcı yanında çalışmanın faydaları :)
küçük huni aslında yağ süzücünün parçasıydı süzgeci attım zamanla ben bununla minnak tuzluklara tuz dolduruyorum yağ şişesine yağ doldururum gayet işlevsel :)

Bunların dışında yumurta fırçası, açacak ve çay süzgeci var
birde soyacak almalıyım o kadar.

Bu süzgeci sevmiyorum başlarda yeşillik yıkamak için kullanırdım ama aralarında pislikler kalıyor,zor çıkıyor.
bende meyvelik yaptım :)

Mutfakta kullandığım 2 plastik kap var sadece
  1. pirinç vs yıkarım
  2. yeşillik yıkarım

Filizlenen soğanları böyle ayırıyorum kendileri büyüyorlar biraz daha büyüsünler yeriz :)
Koyduğum kap çokk eski ve otantik bir ürün.
içine ceviz fındık koyuyorum genelde boş kalmaz :)

Bunların dışında
1 tepsi
1 doğrama tahtası
2 bıcak
1 rende
2 salata kasesi
1 süt ısıtma kabım var

Size mutfağımın en işlevsel ürünlerini gösterdim. Peki siz neleri aktif kullanıyorsunuz ?

Mia- fotoğraf ekleyemem ama kavanoz açacağım var plastik o benim en önemli mutfak aletim olabilir
Plastik kaplarım fazla onları da eleyemedim çünkü ailem ile yakın oturuyorum illa ki yemek vs taşıyoruz onlarla
Ivır zıvır pizza kesici kabak oyacağı gibi çok nadir kullandığım ürünleri de geçen biri paylaşmıştı burada A101 den yatay plastik kap aldım öyle koydum çekmeceye düzenli olsun
Mutfak ürünü almıyorum yıllardır benim için büyük başarı

Kavanozları bende zor açıyorum. Araştıracağım ürünü :)

Almayı düşündüğüm birkaç ürünlerden de bahsedeyim.
Ben süzgeci lavabo içine koymayı sevmem o yüzden 1 kap ayarla süz boşalt derken baya uğraşıyorum.
süzgeçli bir tencere alınacak listem de var.

Bu düz bir bulaşıklık yeni mutfak yaparsam alırım.

Şuan kullandığım ürün delikli olduğundan tezgah hem ıslak hem kireçlenmeye müsait oluyor.

Eki Görüntüle 2243643
Tencere kapaklarını ayrı yerde düzenli tutmak isterim.
Bu üründe listem de.
Bu ürünü annem aldı çok memnun
Bende alacaktım ama benim dolabıma sığmadı
Sen de almadan önce ölçüsüne bak derim

Düz bulaşıklık milyoncu tarzda dükkandan almıştım diğer sepetlilere göre çok kullanışlı

Kızlar nasılsınız? Ben mutfakta cebelleşiyorum yok kesinlikle toplu tutamıyorum kıyafetlerde yaptığımız gibi ortaya yığıp büyük bir eleme yapacağım. Tupperları bodruma indireceğim. 3 ay boyunca aramadığım lazım olmayan olursa birilerine vereceğim. Olmayacak böyle

Mutfak ferahlayınca işler de kolaylaşıyor

Mia- sabahtan beri mutfaktaki olmazsa olmazlarımı düşünüyorum, ayırım yapamadım hepsi olmazsa olmaz sanki :) zaten çok ıvır zıvırım yoktur, sizlere göre yine fazladır bekli de bilmiyorum :)
Bu arada bugün oğlumla parkta 1 buçuk saat geçirdik dönünce de banyo ve uyku, güzel bir gün geçirdik, krizsiz bir gün, çok iyi geldi valla, Bayadır aramız limoni olunca bugün bi mutlu oldum

Benimkiler de olmazsa olmaz gibi geliyor ama bilemiyorum gelecek hafta bakacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…