İyiyim. Sağolasın. Yatılı misafirim vardı. İş güç bebekler işte gerisi.Mavimli iyiyim sen nasılsın :)
11. Haftadan beri belli erkek :) illa 3. Yü yaptıracak adama
Sanki göstermiyordu gibi kalmış aklımda11. Haftadan beri belli erkek :) illa 3. Yü yaptıracak adama
nevresim benim de 2 tane. Hatta biri baya eksidi. Alasım da yok. Kurutma makinem olsa 1 tane bile yeter bence yıka kurut takBenimde 5 kesme bıcağım varken olmazsa olmazdı ama 2 yetiyor nevresimde 1 yedek yetiyor
Birde böyle düşünün :)
3 kesme bıçağım var ama bi tanesi favorim, küçük elektrikli ev aletim blender, çaycı ve tost makinesinden ibaret. 3 tahta kaşığım var, günlük yemek takımını kullanıyorum 6 kişilik ama hiç ıvır zıvırı yok. Sadece 2 kişilik bi kahvaltı takımım var eşimin hediyesi, çocuktan sonra hiç kullanamadımBenimde 5 kesme bıcağım varken olmazsa olmazdı ama 2 yetiyor nevresimde 1 yedek yetiyor
Birde böyle düşünün :)
Büyük konuşmayayım ama yok 2 yeter bana Allah hepimizinkine sağlıklı uzun ömür versin, isteyenlere nasip etsin :) torun delisi annem bile ilk dört aydaki halimi gördükten sonra yok kızım ben sana asla üçüncüyü yap demem, ilerde isterseniz siz bilirsiniz ama 2 yeter dediSanki göstermiyordu gibi kalmış aklımdayap canım yap 4. yü de yap 4. bambaşka oluyor
Benimki bu kadar şık değil ama düz bende aynen kurulayıp dolaba kaldırıyorum tezgah boş kalıyor.Mia- ben de tost makinesi, blender ve türk kahvesi makinesi var. Başka mutfak aletim yok. Ocağın b diye bir tuşu var. “Boil” anlamına geliyor. Suyu çok hızlı kaynatıyor, bu nedenle bu eve geçince çaycıyı gönderdim.
Geçenlerde tchibo’dan düz bulaşıklık aldım, işim bitince çekmeeceye kaldırıyorum. Çok beğendim ben. Görselini ekliyorum.
Kullanıyorsan kalacak tabi hepsi:)Benimki bu kadar şık değil ama düz bende aynen kurulayıp dolaba kaldırıyorum tezgah boş kalıyor.
Benim ekmek yapma makinem var, kettla var, kahve makinesi var, mutfak robotu var, tost makinem var, çırpıcı, var
Ama hepsini kullanıyorum. Makinede yapılan ekmek aşırı lezzetli oluyor. Mutfak robotunda limonata yapıyorum 2 Güne bir hazır meyve suyu almıyoruz. Yazın kışlık hazırlarken falan hep kullanıyorum. Türk kahvesi günde iki kere içiyoruz.
Elektrikli ızgara var. Haftada 3 gün köfte, sebze pişiriyorum yağsız.
Ay ben minimalim ya nerden çıkıyor bunlarat kurtul ferahlada dediği gibi bunlar beni mutlu ediyor. Durabilir
Aynen kullnıyorum. Mümkün olduğunca herşeyi evde yapmaya çalışıyorum.Kullanıyorsan kalacak tabi hepsi:)
Süzgeçli tencere mantıklı.. Ben de lavabo içine süzgeç koymayı sevmiyorum... Her ne kadar altında yüksek tutacak aparatı olsa da pek hijyenik gelmiyor bana daEki Görüntüle 2243642
Almayı düşündüğüm birkaç ürünlerden de bahsedeyim.
Ben süzgeci lavabo içine koymayı sevmem o yüzden 1 kap ayarla süz boşalt derken baya uğraşıyorum.
süzgeçli bir tencere alınacak listem de var.
Bundan kayınvalidemde var. Fotoğrafta görünenin tersine koyuyoruz ve sıcak tencere tava koyuyoruz üstüne. Yani nihale niyetine kullanıyoruz..
Benim eşimin kıyafetleri pek bi değerli, hele gömlekleri.. Göbişi çıktı olmuyorlar, ama başkasına vermeye asla yanaşmıyor. Öyle bekliyor dolapta. Nasıl çıkarsam evden bilemiyorum :)))Selam kızlar!
Cuma günü müdürümüz izin verdi erken çıktık :) o günden beri çamaşır ve ev düzeni ile meşguldüm. Dün akşam kızımın oyuncaklarının hepsini döktük ve kırılmış olanları filan ayırdık hepsini dönem dönem oynadığı için kaldırabilirim diye düşündüğüm olmadı. Eşim de çıkarmış bir kaç geri dönüşüme gidecek kıyafet.
Bugün çok belim ağrıyor kızım da öğlen uyumadığı için erken uyur ben de biraz dinlenerek iş yaparım o kadar.
:)) ben de olmayanlarını ve eskiyenlerini sorup gönderiyorum hemen yenisini alırız diyorumBenim eşimin kıyafetleri pek bi değerli, hele gömlekleri.. Göbişi çıktı olmuyorlar, ama başkasına vermeye asla yanaşmıyor. Öyle bekliyor dolapta. Nasıl çıkarsam evden bilemiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?