O ne güzel müdürmüş öyle :)Selam kızlar!
Cuma günü müdürümüz izin verdi erken çıktık :) o günden beri çamaşır ve ev düzeni ile meşguldüm. Dün akşam kızımın oyuncaklarının hepsini döktük ve kırılmış olanları filan ayırdık hepsini dönem dönem oynadığı için kaldırabilirim diye düşündüğüm olmadı. Eşim de çıkarmış bir kaç geri dönüşüme gidecek kıyafet.
Bugün çok belim ağrıyor kızım da öğlen uyumadığı için erken uyur ben de biraz dinlenerek iş yaparım o kadar.
Süzgeçli tencere mantıklı.. Ben de lavabo içine süzgeç koymayı sevmiyorum... Her ne kadar altında yüksek tutacak aparatı olsa da pek hijyenik gelmiyor bana da
Evde kullandıklarını atma tabi birde bir kaç çeşit yemek yapıyorsun bizden 2 kat fazla işin var elbet :)Aynen kullnıyorum. Mümkün olduğunca herşeyi evde yapmaya çalışıyorum.
Sağolsun eski personelci iyidir :))O ne güzel müdürmüş öyle :)
Cumartesi köye gittik fazla iş yapamadım
Bugün 2 iç çamaşırı attım azalıyorlar gittikçe :)
Birde epilasyon mak attım yenisini ayın 15. alırım
Telden yazmayı sevmiyorum puf
Benim dünya kadar iç çamaşırım var kıyamadım daha :) kart kesildi mi senin?
Şafak kaç canım :))Benimde çok sayılır ama yetiyor
Günlük değiştiririm iyi oluyor
Kartı kesdiğim için maaşımı bekliyorum
Mutfağımı tertemiz yaptım bu günEvde kullandıklarını atma tabi birde bir kaç çeşit yemek yapıyorsun bizden 2 kat fazla işin var elbet :)
Benim de çoğaldı baya. Sürekli kilom değiştiği için atsam mı dursa mı bilemiyorum:)Benim dünya kadar iç çamaşırım var kıyamadım daha :) kart kesildi mi senin?
15 de avans 1 de maaş veriliyor az kaldı az :)Şafak kaç canım :))
Hamarat hatun :)Makineye hamur koydum sabaha ayarladım. Saat 8 de mayalanmış oluyor şekil verip poğaça yapacağım
Aynen alet işler el övünür hesabıHamarat hatun :)
Bence de kilo verip giyeceğini düşünüyor.. Biraz daha bekleyelim bakalım :):)) ben de olmayanlarını ve eskiyenlerini sorup gönderiyorum hemen yenisini alırız diyorum
Ama uzun süredir giyemiyorsa öyle yapın belki motive oluyordur bir gün kilo verip giyeceğim diye benim gibi
AŞ’m kaldı ben de 15 inde maaşı bekliyorum :) ama kart kesildi yarın alacağım bir kaç şey vardı ya sepete eklemiştim zaten onları sipariş edeceğim15 de avans 1 de maaş veriliyor az kaldı az :)
Motivasyonunu kırma bence de bekle :)) ben de bekliyorum kendimiBence de kilo verip giyeceğini düşünüyor.. Biraz daha bekleyelim bakalım :)
Mia- ben de tost makinesi, blender ve türk kahvesi makinesi var. Başka mutfak aletim yok. Ocağın b diye bir tuşu var. “Boil” anlamına geliyor. Suyu çok hızlı kaynatıyor, bu nedenle bu eve geçince çaycıyı gönderdim.
Geçenlerde tchibo’dan düz bulaşıklık aldım, işim bitince çekmeeceye kaldırıyorum. Çok beğendim ben. Görselini ekliyorum.
AŞ’m kaldı ben de 15 inde maaşı bekliyorum :) ama kart kesildi yarın alacağım bir kaç şey vardı ya sepete eklemiştim zaten onları sipariş edeceğim
Bu ürünü annem aldı çok memnun
Bende alacaktım ama benim dolabıma sığmadı
Sen de almadan önce ölçüsüne bak derim
Düz bulaşıklık milyoncu tarzda dükkandan almıştım diğer sepetlilere göre çok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?