- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.678
- 158
Günaydın
İzin dönüşü ne zor pazartesi
Sabah siyahları attım makinaya akşama gidince sıktırır kurutmaya atarım
Sebze meyve alışverişi yapmam lazım
Nevresimleri de değiştireceğim
Oğlana banyo yaptıracağım
Hadi bakalım başlasın maraton
Merhabalar. Ben de bu yaşam felsefesini oturtmaya çalışıyorum. Alışverişleri çok sınırladım. Hiçbir şeyi ihtiyacım yoksa almamaya çalışıyorum. Ama evde tırı vırı çok eşya var. Onları nasıl hayatımdan çıkaracağım bakalım...
Bu Sene zencefil zerdeçal çayı içmeye başladım daha az hasta olmam lazımken daha sık hasta olmaya başladımGünaydın bende tartılmayı unuttum.
kilom 58,5 pazar günü bakmıştım.
ama sabah az yedim
öğlen yemeğe gitmiyorum. 3-4 gündür.
Bitki çayı meyve ve bal öneririm. faydası oluyor.
Umarım başarabilirim. Mutfak ile başladım :)Hoşgeldin süreç eğlenceli ama bitmeyen bir rutin :)
sonuca ulaşman 1-2 yılı buluyor.
Kabak havuç taratır getirmiştim ben bir kere, yoğurt kuruyemiş getiriyorum yemekhanedeki yemek doyurmayınca yemek için. Karanabahar brokoli haşlamadı getirebilirsinÖğlen yemeğe gitmiyorum o yüzden marketten kuruvasan süt kuruyemiş vs aldım.
Öğlen yemeğini evden getirenler bana biraz fikir verebilir mi ?
Bu Sene zencefil zerdeçal çayı içmeye başladım daha az hasta olmam lazımken daha sık hasta olmaya başladım
Umarım başarabilirim. Mutfak ile başladım :)
Kabak havuç taratır getirmiştim ben bir kere, yoğurt kuruyemiş getiriyorum yemekhanedeki yemek doyurmayınca yemek için. Karanabahar brokoli haşlamadı getirebilirsin
HoşbuldumMia-
Valla sizi uzaktan okumak iyiydi
Bende bu hafta beslenmeme dikkat etmeye başlayacağım zira kilo aldım hiç hoş değil
Öğlen sebze yemekleri alabilirsin yanına
Salata ton balığı
Yoğurt, kabak ya da salatalık
Çorba salata
Bu akşam bende alışveriş yapıp haftalık menü oluşturayım sabah tartıldım
Önümüzdeki pazartesiye kadar 2 kilo gider diye düşünüyorum
kızım dün erken uyuyunca bulaşıklar kalmıştı. sabah erken uyanıp onları toparladım. belimin ağrısı da geçti bugün biraz ama arada sızlıyor yaşlandım sanırım :))
arkadaş konusunda sadeleşmiştim özellikle iş yerinde belli bir mesafe koymuştum herkese ancak bir şeyler oldu ve bir 3 kişilik grubun içinde buldum kendimi. her gün öğle arasını onlarla geçirmek biraz yorucu geliyor artık 2-3 aydır katlanıyorum zaten diyorumbir şey olsa arayacak soracak kimsenin olmaması da iyi değil ama bu insanları tam anlamıyla sevmediğimi bildiğim halde takılmak da bilemiyorum..
Okuldaki menüyü beğenmediğimde evden getiriyorum. Genelde zeytinyağlı yemek ve yanına yoğurt getiriyorum. Isıtmak istesem mikrodalga da var aslında ama ben genelde ısıtmaya gerek olmayan şeyler getiriyorum. Bazen bi gün önceden makarna salatası Falan yapıyorum, bazen de ekmek arası. Böyle şeyler :)Öğlen yemeğe gitmiyorum o yüzden marketten kuruvasan süt kuruyemiş vs aldım.
Öğlen yemeğini evden getirenler bana biraz fikir verebilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?