- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.678
- 158
O kadar fakir ki parfüm kültürüm odunsu okulu baharatlı koku şekerli kokuyu bile ayırt edememkışlık parfümler ağır kokar odunsu baharatlı turunçgil notaları olur.
yazında çiçeksi meyveli kokular olur.
oraya gidip üye oluyorsun canım sana bi tane kart veriyorlar Migros kartı gibiDoğum günlerinde nasıl bedava oluyor ?
Efendim canım
oraya gidip üye oluyorsun canım sana bi tane kart veriyorlar Migros kartı gibi
her yıl doğum günüde ufak bi doğum günü hediyesi veriyorlar
ayrıca 2 al 1 öde 4 al 2 öde gibi kampanya yapıyorlar her sene :)
O kadar fakir ki parfüm kültürüm odunsu okulu baharatlı koku şekerli kokuyu bile ayırt edemem
Çocuklarla uğraşıyorum çok giremiyorum. Bildirim de gelmedi hiç aklıma gelmedinerdesin :)
Çocuklarla uğraşıyorum çok giremiyorum. Bildirim de gelmedi hiç aklıma gelmedi
Dün benim oğlan kafasının üstüne düştü yüksekten. Burnu kanadı baya korkuttu bizi.Aklına gelmedik demek
Dün benim oğlan kafasının üstüne düştü yüksekten. Burnu kanadı baya korkuttu bizi.akşama kadar onu uyutmayalım diye bekledik. Tabii ağrısı da oldu mızladı durdu. Yoksa gelmez misiniz hiç
Çok sağol canım. Çok hareketli sıpa pire gibi ordan oraya zıplıyorÇok geçmiş olsun Allah korumuş canım.
Çok sağol canım. Çok hareketli sıpa pire gibi ordan oraya zıplıyor
Aynen havalar iyice düzelse de parka çıksak.Çocukların enerjisi bitmiyor gerçekten :)
ayy geçmiş olsun 2,5 yaşındaki mi bu düşenDün benim oğlan kafasının üstüne düştü yüksekten. Burnu kanadı baya korkuttu bizi.akşama kadar onu uyutmayalım diye bekledik. Tabii ağrısı da oldu mızladı durdu. Yoksa gelmez misiniz hiç
Evet canım ya kocaman şişti kafası.ayy geçmiş olsun 2,5 yaşındaki mi bu düşen
geçmiş olsun şu yaşlarda çok hareketli oluyorlar.Evet canım ya kocaman şişti kafası.
Sağol canım
Evet ya yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir bilmiyorum. Sürekli koltuk tepelerinde, dolap tepelerindegeçmiş olsun şu yaşlarda çok hareketli oluyorlar.
Genetiktendir babası çocukken yaramaz ise öyle oluyorEvet ya yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir bilmiyorum. Sürekli koltuk tepelerinde, dolap tepelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?