Bir tane orjinal parfümüm var çok pahalı değil o da.kızlar ya bi de parfüm konusunda yardım istiyorum
orijinal mi kullanıyorsunuz
bi iki kere aldım ama bu ara acayip yükseldi
avondan kullanıyorum genelde onlar da hiç kalıcı değil
sizler parfüm işini nasıl yapıyorsunuz acaba?
evet eskiden yapıyıolardi şimdi Bilecikte belediye yeniden hayata geçirmiş kilim dokumada..diğer kilimlere göre kalın oluyor biraz.
Burda yapan kalmadı malesef.
bende aynısı sormaBir tane orjinal parfümüm var çok pahalı değil o da.
Ama o kış kokusu.
Yazınn genelde doldurma,avon,oriflame oralardan takılıyorum.
ben avondan pur blanca kullaniyorum.kızlar ya bi de parfüm konusunda yardım istiyorum
kızlar ya bi de parfüm konusunda yardım istiyorum
Benim favorim Pure Blanca ve Little Black Dress.avon dan almadığım parfüm kalmamıştır bu yaşıma kadar
Benim favorim Pure Blanca ve Little Black Dress.
evet eskiden yapıyıolardi şimdi Bilecikte belediye yeniden hayata geçirmiş kilim dokumada..
müzede yapıyo. kadinlar yapıyo. :)
eskiden yapıyordu. üretimi. sonrada devir kapandi batmişti kilim dokuma sanayi de.. umarim sanayi kurulsun da düz ve karışık kilim dokuma başlasin.
Ooo o kilolar ne öyle. Ben ömrümde 57 kg altını en son ortaokulda gördüm. Ben 83 kiloyum yaa yazmaya utandım.
Koltuk altı rolunu Yves rocher de beyaz disli coton olan güzel digerlerinden ben de memnun kalmadim.
Parfüm de Yves rocher den alıyorum. Klasik olanı seviyorum. Doğum günü hediyesi olarak 1 alana 1 bedava veriyorlar o zaman alıyorum uyguna geliyor.
2 yıl önce oğlumun doğumundan sonra önce kiloların fazlaligindan kurtularak başlamıştım minimal yaşama. Sonra kıyafetleri elemistim. En son tüm evi elden gecirmistim. Şimdi 2 çocuklu hayatımın daha çok ihtiyacı var sürdürülebilir minimal yaşama
Ooo o kilolar ne öyle. Ben ömrümde 57 kg altını en son ortaokulda gördüm. Ben 83 kiloyum yaa yazmaya utandım.
Koltuk altı rolunu Yves rocher de beyaz disli coton olan güzel digerlerinden ben de memnun kalmadim.
Parfüm de Yves rocher den alıyorum. Klasik olanı seviyorum. Doğum günü hediyesi olarak 1 alana 1 bedava veriyorlar o zaman alıyorum uyguna geliyor.
2 yıl önce oğlumun doğumundan sonra önce kiloların fazlaligindan kurtularak başlamıştım minimal yaşama. Sonra kıyafetleri elemistim. En son tüm evi elden gecirmistim. Şimdi 2 çocuklu hayatımın daha çok ihtiyacı var sürdürülebilir minimal yaşama
Yani bunlarda fazla kilom var diyor.
Bende hiç hatırlamıyom 50'li kilolarımın ne zaman olduğunu.
80'li kilolardan selam olsun
Ben de bu yaşıma geldim hala kokumu sabitleyemedim. Aldığım hiçbir parfümü beğenmiyorum. En son farmasi aldım, katologda güzel kokuyor, bi geldi şekerli hiç beğenmedim..kızlar ya bi de parfüm konusunda yardım istiyorum
Parfüm konusunda çok bilgili değilim kış kokusu yaz kokusu nasıl oluyor? Tavsiye ettiğiniz markalar neler parfüm için? Orda korkarken hepsi birbirine karışıyor gibi oluyor sağlıklı karar veremiyorum aklımda bişeylerle gitmek istiyorumBir tane orjinal parfümüm var çok pahalı değil o da.
Ama o kış kokusu.
Yazınn genelde doldurma,avon,oriflame oralardan takılıyorum.
Parfüm konusunda çok bilgili değilim kış kokusu yaz kokusu nasıl oluyor? Tavsiye ettiğiniz markalar neler parfüm için? Orda korkarken hepsi birbirine karışıyor gibi oluyor sağlıklı karar veremiyorum aklımda bişeylerle gitmek istiyorum
yves in parfümleri güzel ama hiç kullanmadım her gittiğimde koklarım muhakkak
dediğin gibi aslında doğum günlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası oluyor o yüzden daha uyguna alınabilir ama kalıcılığı umarım fazladır
elimde şu an 2 tane var bittiğinde artık düzgün bir kokum olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?