ben piknik için eski halı kilimlerden kullaniyorum
kaynanamgilde var piiknige gittiğimde mutlaka koyarlar.
annemgilde var bu yün kilimlerdi. :) penye kilimle yün kilim ayni degildir. .

Bir tane orjinal parfümüm var çok pahalı değil o da.
Ama o kış kokusu.
Yazınn genelde doldurma,avon,oriflame oralardan takılıyorum.

diğer kilimlere göre kalın oluyor biraz.
Burda yapan kalmadı malesef.
evet eskiden yapıyıolardi şimdi Bilecikte belediye yeniden hayata geçirmiş kilim dokumada..
müzede yapıyo. kadinlar yapıyo. :)
eskiden yapıyordu. üretimi. sonrada devir kapandi batmişti kilim dokuma sanayi de.. umarim sanayi kurulsun da düz ve karışık kilim dokuma başlasin.

ben avondan pur blanca kullaniyorum.
kalici degil ama kokusu hafif ve on nurmara:)
agir kokulari hiç sevmiyom

Oriflame var bende sevmiyorum kokusunu
marka bir koku almak istiyorum bekletiyorum şimdilik.
ig de satılanlar güvenlimi acaba diye de merak etmiyor değilim.

Keşke üretilse bazı yerlere alırdım. Tarzıma uygun kilimler.

Ooo o kilolar ne öyle. Ben ömrümde 57 kg altını en son ortaokulda gördüm. Ben 83 kiloyum yaa yazmaya utandım.

Koltuk altı rolunu Yves rocher de beyaz disli coton olan güzel digerlerinden ben de memnun kalmadim.

Parfüm de Yves rocher den alıyorum. Klasik olanı seviyorum. Doğum günü hediyesi olarak 1 alana 1 bedava veriyorlar o zaman alıyorum uyguna geliyor.

2 yıl önce oğlumun doğumundan sonra önce kiloların fazlaligindan kurtularak başlamıştım minimal yaşama. Sonra kıyafetleri elemistim. En son tüm evi elden gecirmistim. Şimdi 2 çocuklu hayatımın daha çok ihtiyacı var sürdürülebilir minimal yaşama

Yani bunlarda fazla kilom var diyor.
Bende hiç hatırlamıyom 50'li kilolarımın ne zaman olduğunu.
80'li kilolardan selam olsun

2 çocukla normal bence kilo alman
önemli olan dikkatli beslenmek.
dediğin parfüme bakacağım.

Ben de bu yaşıma geldim hala kokumu sabitleyemedim. Aldığım hiçbir parfümü beğenmiyorum. En son farmasi aldım, katologda güzel kokuyor, bi geldi şekerli hiç beğenmedim..

Bir tane orjinal parfümüm var çok pahalı değil o da.
Ama o kış kokusu.
Yazınn genelde doldurma,avon,oriflame oralardan takılıyorum.
Parfüm konusunda çok bilgili değilim kış kokusu yaz kokusu nasıl oluyor? Tavsiye ettiğiniz markalar neler parfüm için? Orda korkarken hepsi birbirine karışıyor gibi oluyor sağlıklı karar veremiyorum aklımda bişeylerle gitmek istiyorum

kışlık parfümler ağır kokar odunsu baharatlı turunçgil notaları olur.
yazında çiçeksi meyveli kokular olur.

yves in parfümleri güzel ama hiç kullanmadım her gittiğimde koklarım muhakkak
dediğin gibi aslında doğum günlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası oluyor o yüzden daha uyguna alınabilir ama kalıcılığı umarım fazladır
elimde şu an 2 tane var bittiğinde artık düzgün bir kokum olsun istiyorum

Doğum günlerinde nasıl bedava oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…