Atmıştım ya resmini canım normal kanepe.
Yatağına da yapmıştı geçenlerde balkonda foşur foşur yıkamıştım ama koltukta öyle şansım yok.
Bilmem sorayım bakayım tek kanepe için gelirler mi aklıma gelmedi tek yıkatmaksadece o kanepeyi yıkatsan
Bilmem sorayım bakayım tek kanepe için gelirler mi aklıma gelmedi tek yıkatmak
Maşallah diyelim süpersinBenim kafam böyle işlere iyi çalışır
Hiç yıkama cnm sıcak suda karbonat erit fıs fıs şişesine koy koltuğa bol bol sık hiç kökü kalmaz her türlü kokuyu yok ediyor 2 ay dayan yaniKuruyunca kokmazsa dursun o zaman bakalım ya. Off odaya giresim yok girince modum düşüyor.
Aaa hemen yaparım kiiii çok sağol canım. Şu an koku yok gibi ama yine de denerimHiç yıkama cnm sıcak suda karbonat erit fıs fıs şişesine koy koltuğa bol bol sık hiç kökü kalmaz her türlü kokuyu yok ediyor 2 ay dayan yani
2 aya değiştireceksen ne gerek var yıkatmayaKoltukları yıkatayım dedim 180 istediler. Sizce yıkatsam mı. Baya 4-5 kere sildim bastıra bastıra. 2 aya değiştirmeyi düşünüyoruz idare etsem mi acaba kızlar.
Kızım tuvaletini yapmış da maalesef içine işledi diye2 aya değiştireceksen ne gerek var yıkatmaya
Ben mutfağı aşırı dağıtıyorum bişey yaparken kızlar ya. Bu gün çorba yaptım çıkanları yıkadım yemeğe geçtim çıkanları yıkadım makarna yaptım çıkanları yıkadım salata yaptım çıkanları yıkadım sonra hepsini kuruttum ama çok yoruldumyok mu bunun pratik yolu.
Çıkanlara bi bakın şunu daha şöyle yaparsan pratik olur deyiverin ya.
Mercimek çorbası
Soğan, patates, havuç soymak için soyma bıçağı, doğramak için tupperın iplisini kullanıyorum.
Mercimeği yıkamak için yıkama kabı kullanıyorum.
Pişince vitaminler ölmesin diye başka bir tencereye süzgeçle süzüyorum
Kirlenenler: yıkama kabı, ipli doğrayıcı, doğrama bıçağı,soyma bıçağı, düdüklü tencere, süzgeç
Bunun daha pratiği var mıdır. Yıkayıp koymak sorun değil de yıka kurut kaldır oyalıyor işte
Makarna
Haşlamak için tencere, suyunu süzmek için süzgeç, yıkama kabı. Makarnayı da yıkayıp katıyorum evet
Yemekte yıkama kabı, tencere ve ipli doğrayıcı ve soyma bıçağı kirleniyor neyseki.
Salata: rende, bıçak, kesme tahtası.
Tabii normalde çok hızlı bir şekilde ben bunların hepsini yapıp hepsinin bulaşığını sonradan yıkıyordum. Siz düşünün mutfağı.
Hımmm bi de çocuklara ayran yaptığım şey var
Yarın ben de süpürme silme işini yaparımBugün bende yoruldum
Park çarşı gezdik
Tatlı ve yemekte yaptım
Şimdi dinleneceğim
Yarın evi detaylı temizlerim
Bana gönder tabaklarınıBugün işime yaramayan yıpranmış, yada yepyeni ama hiiiç kullanmadığım, hoşlanmadığım, kullanışsız tüm iç çamaşırlarımdan kurtuldum. Takı takmayı hiç sevmediğim halde atmaya kıyamadığım takılarımdan da kurtuldum. Yakın bir zamanda gardırobumu boşu boşuna işgal eden asla giymediğim tüm kıyafetlerimden kurtulucam. Giydiğim ayakkabı iki tane, dolapta var sürüyle. Onlara da sıra gelecek. Çöpün yanına koyuyorum, kim alırsa alsın. Yazlık dış giyim alayım mı diye düşündüm. 2 yıldır aynı şeyi giyiyorum ama bu yaz da giyip sezon sonunda alıp seneye yaza kullanmayı düşünüyorum. Paramı tam sezonunda kıyafete vermek istemiyorum. Dün akşam bi bardağım kırıldı, bi sevindim ki sormayın gitsin. Sıkıldım ya bir sürü kap kaçaktan. 3 kişi yaşıyoruz milyon tane bardak var evde. Milyon tane tabak var. O tabaklara da sıra gelecek.... Çok işim var çok...
Evet çok pahalı gerçekten.. Mecburi şeyleri alıcaz :))Bana gönder tabaklarınıbenim az kalmış bu gün 12 tane tabak aldım. Her şey acayip pahalı ya.
Benimde çokk işim var 2 güne yaydım işleriYarın ben de süpürme silme işini yaparım
Boş günüm olduğundan parka çıkarız biz de, oğlumu yıkamalıyım sonra da.
Toz da almak lazım da sonraki günlere bırakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?