Hiç yıkama cnm sıcak suda karbonat erit fıs fıs şişesine koy koltuğa bol bol sık hiç kökü kalmaz her türlü kokuyu yok ediyor 2 ay dayan yani
Aaa hemen yaparım kiiii çok sağol canım. Şu an koku yok gibi ama yine de denerim

Bugün işime yaramayan yıpranmış, yada yepyeni ama hiiiç kullanmadığım, hoşlanmadığım, kullanışsız tüm iç çamaşırlarımdan kurtuldum. Takı takmayı hiç sevmediğim halde atmaya kıyamadığım takılarımdan da kurtuldum. Yakın bir zamanda gardırobumu boşu boşuna işgal eden asla giymediğim tüm kıyafetlerimden kurtulucam. Giydiğim ayakkabı iki tane, dolapta var sürüyle. Onlara da sıra gelecek. Çöpün yanına koyuyorum, kim alırsa alsın. Yazlık dış giyim alayım mı diye düşündüm. 2 yıldır aynı şeyi giyiyorum ama bu yaz da giyip sezon sonunda alıp seneye yaza kullanmayı düşünüyorum. Paramı tam sezonunda kıyafete vermek istemiyorum. Dün akşam bi bardağım kırıldı, bi sevindim ki sormayın gitsin. Sıkıldım ya bir sürü kap kaçaktan. 3 kişi yaşıyoruz milyon tane bardak var evde. Milyon tane tabak var. O tabaklara da sıra gelecek.... Çok işim var çok...

Günaydınlar hepinize, dün biriken tüm çamaşırları yıkadım, kurumuşları yerleştirdim. kaşe montlarımızı da yıkadım:) ve yemek yapıldı mutfak toplandı o kadar. Çok yorgundum erkenden uyudum.
Bugün tuvalet banyo yıkama günüm. Sabah sular kesikti umarım eve gidene kadar gelir.
Yemek yapılacak
Ekstra bi şeyler yapmak içimden gelmiyor bu aralar.
Oysa hedefimde mutfak dolabı var ama zaman bulsam da yapasım gelmiyor.
Bugün bir adet deri mont ve bir çift eldiven evden gidecek
Sürekli bi şeyler atasım var elime geçtikçe atıyorum da daha da azalmaya ihtiyacım var

ben de başladım tekrar ayıklamalara
makyaj malzemelerimi düzenledim, 4 lü ruj paleti 8 tane göz kalemi çöpe gitti.
kızımın oyuncaklarını düzenledim, ıvır zıvır atılacakları attım.

bence evet çok fazla şey kullanıyorsunuz.

makarnayı süzmeyin ben çaydanlıkta ya da kettle da su kaynatıp makarnayı 2 parmak geçicek şekilde katıyorum bütün suyunu emiyor pilav gibi al dante oluyor hem lezzetini seviyorum

salata için de bu kadar şey gereksiz geldi bi bıçak yeter hadi kaza olmasın kesme tahtası da kullanın

mercimeği kapta yıkayıp süzgeçte süzülebilir ya da süzgeçte yıkayabilirsiniz akan musluk suyunda.

Çok yoruldum bugün
WC banyo detaylı yıkandı
Kuruyan çamaşırlar yerleştirildi
2 makine çamaşır yıkandı
Yemek yapıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Yemekten sonra mutfak toplandı
Arada çarşıya çıkıp alışveriş de yaptım
Deri mont, bir çift eldiven ve bir çift çorap evden gönderildi :)

Bugün bende yoruldum
Park çarşı gezdik
Tatlı ve yemekte yaptım
Şimdi dinleneceğim
Yarın evi detaylı temizlerim

Bugün bende yoruldum
Park çarşı gezdik
Tatlı ve yemekte yaptım
Şimdi dinleneceğim
Yarın evi detaylı temizlerim
Yarın ben de süpürme silme işini yaparım
Boş günüm olduğundan parka çıkarız biz de, oğlumu yıkamalıyım sonra da.
Toz da almak lazım da sonraki günlere bırakabilirim

Bana gönder tabaklarını benim az kalmış bu gün 12 tane tabak aldım. Her şey acayip pahalı ya.

Günaydınlar
Kilo bildirimi yapmayı unutmuşum 57.1 olmuşum
Hedef 56 bu hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…