Günaydın
2 gündür bende pek bişey yapamıyorum
Eve git yemek yap masayı kaldır pilim bitiyor
MEvsim geçişleri beni yoruyor ya

selam kızlar.
bugünlerde diş problemlerim patlak verdi yine her mevsim geçişi çıkar zaten bir şeyler bu hafta gittim haftaya yine gideceğim sonra yine..
aranızda implant yaptıran var mı?

ayrıca psikolojim bozulduğu için (dişçi fobim) ev işlerini mikrop kapmayacak kadar temizlik düzeyine indirdim

selam kızlar.
bugünlerde diş problemlerim patlak verdi yine her mevsim geçişi çıkar zaten bir şeyler bu hafta gittim haftaya yine gideceğim sonra yine..
aranızda implant yaptıran var mı?

Bende 1 ay önce yaptırdım
Tek diş vidasını taktılar
Mayıs sonu dişi takacaklar

geçmiş olsun canım, ben yaptırdım implant
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. nasıl peki memnun musun? bir de çok ağrılı sancılı bir işlem mi?
Bende 1 ay önce yaptırdım
Tek diş vidasını taktılar
Mayıs sonu dişi takacaklar
sana da geçmiş olsun canım 3 ay sonra mı takıyorlar şu an nasıl hissediyorsun o tarafı kullanabiliyor musun?
Benim de dişçi fobim var geçmiş olsun
çok teşekkür ederim canım. dün gittim gidene kadar tansiyonum düzelmedi bir ara tuvaletten çıkamadım filan bir dişçi buldum çok övülmüş eli hafif diye paraya kıyıp kendimi teslim edeceğim inşallah fobim kalmaz onunla.

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. nasıl peki memnun musun? bir de çok ağrılı sancılı bir işlem mi?

ilk gittiğinde damağını kesip içeri vida yerleştiriyor sonra da dikiş atıyor
bir çeşit diş ameliyatı yani
o sırada damağın uyuşuk olduğundan bir şey hissetmiyorsun, sonrası için de ağrı kesici tavsiye ediyor. çünkü uyuşukluk geçince dokunduğu yerler baya ağrıyor. ama sabaha bir şey kalmıyor.
sonrasındaki ölçü alma diş takma işlemlerinde herhangi bir acı olmuyor

teşekkür ederim bilgilendirmen için canım öncelikle çekim yapılacak benim ondan sonra düşnüyorum bir şey olup da vazgeçmezsem 1 günlük bir ağrı diyorsun katlanabilirim bence :))

İnşallah aşarsın, implant yaptırmadım ama baya diş tedavisi yaptırdım acı da çekmedim ama geçmiyor Benim fobim hep aynı korku aynı heyecan ilk defa gidiyormuşum gibi

İnşallah aşarsın, implant yaptırmadım ama baya diş tedavisi yaptırdım acı da çekmedim ama geçmiyor Benim fobim hep aynı korku aynı heyecan ilk defa gidiyormuşum gibi ☹
ben de aynısını düşnüyorum inan bir hafta olacak. sürekli bir sürü ameliyat var, sezeryan bile oldun filan diye avutmaya çalışıyorum kendimi. keşke uyutsalar diyorum bir yandan :)) gidene kadar aslında hepsi işte ben de cesaretimi topladım ilk adımı attım. motivasyonum da ilk hamileliğimde çok diş ağrısı çektim ve tedavi bile gerekti birisine. o yüzden ikinci bebeği düşnüyorsam kesinlikle yaptırmalıyım. oldu bakalım bu gazla ne kadar gidersem

Çok iyi yapmışsın, yaptırmasan sürekli aklının bi kenarında kalacak, böylelikle üstünden bi yük kalkmış olur. Bi de hamilelik öncesi bakım şart diş konusunda, başlayınca biter zaten

teşekkür ederim bilgilendirmen için canım öncelikle çekim yapılacak benim ondan sonra düşnüyorum bir şey olup da vazgeçmezsem 1 günlük bir ağrı diyorsun katlanabilirim bence :))

dişçi koltuğunda değil şezlongta uzanıyorsun farzet
tependeki ışık da güneş olsun :)
ben hep öyle düşünüyorum hahahhaa :))))

İmplant yaptırdığım dişim ilk hamileliğimden önce çürümüştü dolgu yaptırdım
Yazın kırıldı
Bende 2. çocuk yapmayı düşündüğüm için öncesinde diş işini halledeyim dedim
Çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum
işlem yapılırken de sonrasında da hiç ağrı yaşamadım

sadece kırıldığı için mi çektiler canım? benim kökünde apse var çekilcek olanda. bir başkası var kırılan ona kaplama yapılacak sanırım.

Çok yoruldum bugün
Sabah temizlik yaptım
Annem eylülü parka götürdü
Sonra ablam ve yiğenim geldi
İşler bitince bu sefer başka parka gittik
Ordan yemek yedik market alışverişi derken
Eve geldim çamaşır serdim
Akşam da misafir gelicek
Kızım uyudu yemek ve 1 tane işim kaldı
Evde olmak güzel :)

Dişciye gitmeye korkma
Zaten uyuşuyor gerisi dişciye kalıyor :)
Tam dinlenmelik
çok haklısın ama kuruyorum işte ben kafamda. çekilirse ne yapacağım kaplama olacaksa kaç seans olur işten nasıl izin alsam bla bla ama bunları atıyorum kafamdan ve motive oluyorum bugün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…