Kızlar yok yok yok olmuyor evde düzeni ko-ru-ya-mı-yo-rum temel eşyalar dışında herşeyi çöpe atasım var

Mesela neler olmuyor ankam
Hiç bir eşya yerinde durmuyor canım yürüyorlar sanki. Ne bulaşık bitiyor ne çamaşır. 1 saat oturdum bu gün heryeri kek kırıntısı yapmışlar. Oyuncaklar hep var zaten. Hiç durmadan iş mi yapmak lazım ki. Ev hanımları nasıl toplu tutuyor ki evi

Bütün çocukları bir odaya kapat sonrada kapıyı kilitle

Bence bi süre beklentini en aza indir, ben de çok taktım bi ara kırıntı falan görünce çıldırıyordum. Şimdi oyuncakları en aza indirdim, halının üstünde yolluk var onu da çırpıyorum gözüme çarptıkça. Elektrikli el süpürgelerinden mi alsan acaba, kırıntı için pratik olur. 4 çocukla kreş gibidir çok doğal senin durumun :) evi misafir gelince biz de bal dök yala yapıyoruz önemli olan biz orda değilken o evlerin nasıl olduğu

Bugün güzel bir gündü :)
Ev detaylı süpürüldü, üstünkörü de olsa silindi.
Eşim balkonları yıkadı
Çamaşırlar topladı yerleştirildi.
Bir makine yıkandı.
Oğlumla parka gittik
Dönünce oğlumu yıkadım, uyuttum.
Yemek yapıldı yendi mutfak toplandı.
Hava güzeldi, modum da öyle

Yok canım hep toplu bazıları. Mesela komşuya bişey vermeye gidiyorum çat kapı. İlla gir diye ısrar ediyor giriyorum her yer miss gibi. Bu gün de öyle oldu kendi evime geldim heryer toplu ondan bu günkü isyanım

Benim kızım örtü görünce altına girip yatıyor. Çarşafın da altına girip yatıyor. Öyle olunca ne koltukta ne halıda örtü kullanmıyorum. Halı da iki kere üzerine basayazdım da basmamak için yere kapaklandım:)
Küçük dikey süpürgem var ama kablolu. Şarjlı mı alsam acaba?

SÜpersin ya. Aklındakileri yapınca daha huzurlu oluyor insan dimi.

SÜpersin ya. Aklındakileri yapınca daha huzurlu oluyor insan dimi.

Benim karşı komşum da öyle, ama çocukları büyük. Küçüğü oğlu 5 yaşında. Sıkıldıkça temizlik yapıyor ama öyle böyle değil hep detaylı. Hatta bazen diyorum bana gelince evim ona kimbilir ne kadar pis ve dağınık görünüyordur diye senin komşunun çocukları kaç yaşında ve kaç tane? Bu önemli bir detay

Son düzenleme:
Şarjlı daha pratik olurdu. Benim oğlum da geçen kahve döktü halıya 2 kere sildim ama hala kötü görünüyor. Yolluğa rağmen artık bir ay sonra yollarım yıkamaya. Ben de örtü sevmiyorum ama mecbur serdim. Koltuklara sermiyorum artık. Benim oğlumda toplayıp duruyor ara ara

Biri 1 e gidiyor biri 6 aylık temiz olanlardan birinin
Diğerinin biri 2 ye gidiyor biri 3 yaşında.
Bilemiyorum ben beceremiyorum sanırım

Biri 1 e gidiyor biri 6 aylık temiz olanlardan birinin
Diğerinin biri 2 ye gidiyor biri 3 yaşında.
Bilemiyorum ben beceremiyorum sanırım
Okula gidenler büyümüş, 6 aylık olan dağıyamayacak kadar küçük, 3 yaşındaki de aşırı uslu demekki sen kendini 2 çocuklularla kıyaslama bence hiç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…