Maşallah sana yaAynen 1 yaş olacaktı aslında kız 30 haftalık doğdu 10 ay oldu
Yaa ne cesur kadınlarsınız maşallah size :)) inşallah bakalım bana da sayenizde geldi cesaret Cumartesi ve haftaya salı ya da çarşamba randevum olacak bakalım kaçmam heralde sizden aldığım gazla :))Ay ben yazacaktım valla çok seviyorum dişçiye gitmeyi.. fix yarım saat yatıyorumnerde ordaki keyif
sinirliportakal çok geçmiş olsun hiç korkacak bişey yok
sadece kırıldığı için mi çektiler canım? benim kökünde apse var çekilcek olanda. bir başkası var kırılan ona kaplama yapılacak sanırım.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün gece oğlan ateşlendi
Sabah anneme bıraktım
Ankam aman ev işi bitmezHiç bir eşya yerinde durmuyor canım yürüyorlar sanki. Ne bulaşık bitiyor ne çamaşır. 1 saat oturdum bu gün heryeri kek kırıntısı yapmışlar. Oyuncaklar hep var zaten. Hiç durmadan iş mi yapmak lazım ki. Ev hanımları nasıl toplu tutuyor ki evi
Olmadı mı resim gelmemiş :))Kurabiye yapıyorum çok heyecanlandim ins güzel olur pişince resmini aticam size
Yaa ne cesur kadınlarsınız maşallah size :)) inşallah bakalım bana da sayenizde geldi cesaret Cumartesi ve haftaya salı ya da çarşamba randevum olacak bakalım kaçmam heralde sizden aldığım gazla :))
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi?Günaydın kızlar
Dün gece oğlan ateşlendi
Sabah anneme bıraktım
Bitmez dimi üzmeyeyim kendimi o zamanAnka canım seni ve düzen kelimesini yan yana koymak bile başarı olur
Bende 1 tane çocuk var düzen kuruyorum hoop dağılıyor
Sen kendine haksızlık etme
Bir de 6 nüfuslu evin çamaşırı, bulaşığı bitebilemez
Benim sorunum ertelemek aslında. Bakalım çamaşır ve mutfağı kontrol altında tutamıyorum çok hızlı ürüyorlarAnkam aman ev işi bitmez
Süpürge hep elinin altında olsun
Oyuncaklarıda dağınıklık olarak görmüyorum
Sadece süpüreceğim zaman toplarım yada etrafa yayıldıkça kontrolü ele alırım o kadar
Çamaşır kurudukça yenisini atarım
Bulaşık öğlen ve akşam yaparım
Olmadı ya sorma hemde nasıl güzel yapmıştım bonibonlu falanOlmadı mı resim gelmemiş :))
Kaçma canım. Diş ağrısı daha zor yaptır bitsin. Ben 4 sezaryen oldum valla diş ağrısı kadar ağrı çekmedim
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi?
Bitmez dimi üzmeyeyim kendimi o zaman
Benim sorunum ertelemek aslında. Bakalım çamaşır ve mutfağı kontrol altında tutamıyorum çok hızlı ürüyorlar
Tüh niye olmadı acaba. Hiç mi olmuyor sadece bu tarif mi olmadı.Olmadı ya sorma hemde nasıl güzel yapmıştım bonibonlu falan
Tarif bana biraz enteresan geldi ama hamuru tuttu sonuç olarak sadece inanılmaz tatlı olmuş ve ben biraz fazla pişirmişim rengi açık kalmalıydı benimki bildiğin sütlü kahve rengi almisTüh niye olmadı acaba. Hiç mi olmuyor sadece bu tarif mi olmadı.
Anladım canım evet kurabiyeler az pişecek. Olsun bakalım. Ben çok kurabiye yapmıyorum. Yaparsam elmalı kurabiye, browni kurabiye falan yapıyorum. Ben daha çok kek vb çırp at şeklindeki tarifleri yapıyorum. tek tek şekil vermek zor geliyorTarif bana biraz enteresan geldi ama hamuru tuttu sonuç olarak sadece inanılmaz tatlı olmuş ve ben biraz fazla pişirmişim rengi açık kalmalıydı benimki bildiğin sütlü kahve rengi almis
250 gram tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
1 tane vanilya
1 tane kabartma tozu
aldığı kadar ün
Bu malzemelerle yaptım hamurun yarısını kakaolu yaptım...çay bardağı ile sekil verdim tam güzel yuvarlak oldu üstüne bonibon 3 tane bazılarına damla çikolata güzel oldu ama pişirme olayını yapamadım ve tatlısida aşırı olmuştu...
Güzel tarifiniz varmı sizlerin oğlusuma yapayım hep pastaneden böyle kurabiyeler yiyor evde mis gibi tereyağlı yaparım en azından kimbilir onlar nasıl yağlar kullanıyorlar..
Şu aldığı kadar un olayını ben hiç çözemiyorumTarif bana biraz enteresan geldi ama hamuru tuttu sonuç olarak sadece inanılmaz tatlı olmuş ve ben biraz fazla pişirmişim rengi açık kalmalıydı benimki bildiğin sütlü kahve rengi almis
250 gram tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
1 tane vanilya
1 tane kabartma tozu
aldığı kadar ün
Bu malzemelerle yaptım hamurun yarısını kakaolu yaptım...çay bardağı ile sekil verdim tam güzel yuvarlak oldu üstüne bonibon 3 tane bazılarına damla çikolata güzel oldu ama pişirme olayını yapamadım ve tatlısida aşırı olmuştu...
Güzel tarifiniz varmı sizlerin oğlusuma yapayım hep pastaneden böyle kurabiyeler yiyor evde mis gibi tereyağlı yaparım en azından kimbilir onlar nasıl yağlar kullanıyorlar..
evde olmanın en güzel yanı.Selamlar
Evdeyken genelde sabah 8-9 gibi uyanıyorum
Kahvaltı ve çay keyfinden sonra evi topluyorum
Bulaşık çamaşır ev havalandırma işleri oluyor
Exra temizlik gerekiyorsa yapıyorum toplam 1 saatimi alıyor
Dinleniyorum
Kızımı parka götürüyorum
Saat 5 gibi akşam yemeğine başlıyorum
Mutfak topla çay derken başka iş gerekmedikçe yapmıyorum
Bugün sebze pazarına gideceğiz öncesinde fayans bakacağız annemin evine
Parka uğrar eve dönerim
Tavuk ve bulgur pilavı var akşam yemeği.
Yanına patates kızartması yaparım
Köye gideriz :)
Yarın da genel temizlik yaparım.
Günlerim sakin geçiyor
Kızımla daha yakın olduk böyle
Aynen eşimde mutlu halindenevde olmanın en güzel yanı.
ha bir de şey var akşam sürekli iş peşinde koşmuyorsun eşinle daha güzel vakit geçiriyorsun filan.. eşim hep evde olsan daha mı güzel olacakmış der :))
ekonomik imkanlar el verse de çalışmasakAynen eşimde mutlu halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?