Çok çok geçmiş olsun, mevsim geçişleri çarpıyor maalesefAnka oğlan ateşli gece nöbetteydim şimdi de işteyim
Boğaz ve kulak enfeksiyonu olmuş
Antibiyotik ilaç devam edeceğiz
çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzucukAnka oğlan ateşli gece nöbetteydim şimdi de işteyim
Çok geçmiş olsun canım.Anka oğlan ateşli gece nöbetteydim şimdi de işteyim
Ben evde çok kalınca agresiflesiyorum. Eşim çooook zengin olsakta sen çalış diyor.ekonomik imkanlar el verse de çalışmasak
Ben evde çok kalınca agresiflesiyorum. Eşim çooook zengin olsakta sen çalış diyor.
Aynı benBen evde çok kalınca agresiflesiyorum. Eşim çooook zengin olsakta sen çalış diyor.
Çok çok geçmiş olsun, mevsim geçişleri çarpıyor maalesef
çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk
Teşekkürler kızlarÇok geçmiş olsun canım.
Al bendende o kadar. Kapıları anahtar deliklerine kadar siliyorum ama yere eğilip oyuncak toplamaktan nefret ediyorumO kadar senelik evliyim evi toplu tutmayı hiçbir zaman beceremedim.
Temizliği benim kadar özenli yapan başka kimseyi görmedim ama dağınıklıktan hiç kurtulamadım
ekonomik imkanlar el verse de çalışmasak
Temizliğe çok fazla vakit ayırdığın için evi toplu tutmakta zorlanabilirsinO kadar senelik evliyim evi toplu tutmayı hiçbir zaman beceremedim.
Temizliği benim kadar özenli yapan başka kimseyi görmedim ama dağınıklıktan hiç kurtulamadım
Canım dişçiye gittin mi nasılsın şimdimerhaba kızlar.
Ben de temizlik yapamadım bu hafta sonu bugün yaparım inşallah. çamaşır işlerini hallettim her yer toplu sadece süpüreceğim bugün silerim bir de.
yemek için fasulye ıslatmıştım onu pişiririm. belki eşim de bir tarhana çorbası yapar.
evden kıyafet ve oyuncak eledim. daha elemem gerekiyor ama sağ salim bir kafa lazım ona :)
gittim canım bir çekim yapıldı korktuğum gibi olmadı hiç :) bir kaç tane daha tedavim var onları da korkmadan yaptırırım artık dişçimi de çok sevdim çünkü. ama implantı bir çocuk daha düşünüyorum ondan sonra yaptırırım sanırım diş etlerinde değişimler oluyor ya hormonlardan o yüzden hamilelik geçince yaptırayım diyorum.Canım dişçiye gittin mi nasılsın şimdi
Çok geçmiş olsun canım. İyi korkun geçtiyse rahat olur gerisigittim canım bir çekim yapıldı korktuğum gibi olmadı hiç :) bir kaç tane daha tedavim var onları da korkmadan yaptırırım artık dişçimi de çok sevdim çünkü. ama implantı bir çocuk daha düşünüyorum ondan sonra yaptırırım sanırım diş etlerinde değişimler oluyor ya hormonlardan o yüzden hamilelik geçince yaptırayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?