Çok geçmiş olsun canım. İyi korkun geçtiyse rahat olur gerisi implant hakkında fikrim yok.
en çok çekimden korkuyordum tabi implanttan da öyle ama implant hakkında okuduklarımdan dolayı korkum sadece. bakalım ona da karar vermem için en az 3 ay var diş yerinin iyileşmesi bekleniyormuş :)

en çok çekimden korkuyordum tabi implanttan da öyle ama implant hakkında okuduklarımdan dolayı korkum sadece. bakalım ona da karar vermem için en az 3 ay var diş yerinin iyileşmesi bekleniyormuş :)
İmplant ben de araştırayım bakalım. Benim de çekilen dişim var 1 tane arkada rahatsız etmiyor ama yine de yapılsa iyi olur. Tel de taktırasım var benim. Alt çenem önde gece ağzım açık uyuyorum telle geri çekilirmiş.

Merhabalar, herkese güzel bir hafta diliyorum:)
Bugün WC ve lavabolar yıkandı.
Yemek yapıldı.
Oğlum ve eşim evdeydi bugün ortalık darmadağın gibi
Bakalım akşam toplarım artık

Yapılmazsa dişler kayıyormuş boşluklara canım öyle dedi doktor. Bir araştıralım iyiyse yaptırılabilir ya. Tel arkadaşa sordum da 7-8 bin tl diyor çok pahalı birikim topiklerine takılmak lazım

Yapılmazsa dişler kayıyormuş boşluklara canım öyle dedi doktor. Bir araştıralım iyiyse yaptırılabilir ya. Tel arkadaşa sordum da 7-8 bin tl diyor çok pahalı birikim topiklerine takılmak lazım
Benim kaymıştır o zaman kaç yıl geçti üstünden. Evet ya çok pahalı. Görüntü olarak rahatsız etmiyor ama işte zaten 2-3 saat uyuyorum onda da ağzım açık kalıyor kaliteli olmuyor.

Benim kaymıştır o zaman kaç yıl geçti üstünden. Evet ya çok pahalı. Görüntü olarak rahatsız etmiyor ama işte zaten 2-3 saat uyuyorum onda da ağzım açık kalıyor kaliteli olmuyor.
O zaman bir doktorla konuş canım belki uygun fiyatlı güzel bir tedavi düzenler. Bebiş emmeyi bırakınca tabi :)

Merhaba arkadaşlar...bende araniza katılayım..temizlik ve ev düzeniyle başım dertte..2 ve 6 yaşlarında iki çocuğum var..eşimde kendince titiz ve takıntılı biri..heleki saç ve dağınıklık konusunda...oğlumun doğumuyla başlayan bir gerginlik var aramızda temizlikle ilgili...daha ben loğusa iken düşen saç telinden dolayı tartıştık ve o günden beri temizlik dağınıklık kavgamız bitmiyor hele temizlik yaptığım bir gün evi b.. götürüyor deyince sinir oldum iyice temizlikten nefret ettim resmen..evet evim dağınık ne yazıkki oyuncaklardan dolayı ama pis değildi.biliyorum dağınık ev temizliği göstermiyor ama çocuklu olunca oluyor o kadar dağınıklık.ben rahatım o konularda..çocuğum eğlensin oynasın tabiki..sürekli ev düzenli olsun diye uğraşmak çocuğu da anneyi de geriyor bence...neyse bayağı bir içimi döktüm.
Bu ay içinde kendimce plan yaptım..saat 12 ye kadar evle ilgili işleri bitireceğim (bu bazen kızımı öğle uykusuna uyutana kadar da olabilir)
13.00-13.30 arası kızımı uyutacağım..sonra biraz spor...kızım uyanınca biraz onunla vakit geçireceğiz,abisini okuldan almaya gideceğiz,gelirken hava güzelse biraz parkta oynayacağız.eve gelip biraz dinlen,yemek faslı, oyna derken zaten yatma vakti geliyor.
Sabah görüşmek üzere...

Selam kızlar nasılsınız. Ben uzun zamandır aklımda olan yatak odasını boşaltma işine başladım bakalım ne zaman çıkarım içinden bu gün bütün gün burda geçer galiba

Bende artık normal moda girip bi Evi süpürür sileyim, vakit kalırsa toz alıcam. Akşam küçük uyuyunca da WC/banyo hallederim inşallah.

Bu arada yatmadan her odada bi süre vakit geçirip toparlama işi süpermiş yaa, bunu uyumadan yapınca sabah ev ne güzel oluyor, yoksa gözümde büyüyor her iş.

Bundan sonra odalarda vakti az daha artırıp çekmeceleri dolap içlerini de toparlayacağım. Böylece biraz olsun düzenim yerine gelir.

Artık 40mız çıkıyor zaten, havalar ısındıkça park bahçe gezeriz de, ev aklımda kalmasın.

Maşallah canım ya vakit ne çabuk geçiyor

2 3 saat nasıl dayanıyorsun cnm ya..
Benim oğlumda uyumuyordu kolikti bende 3 4 saat uyuyordum ama en azından başka çocuk yoktu onlara bakma doyurma sorumluluğu yoktu yinede gözümün feri sönmüştü o dönem

Dimi bende inanamıyorum, evin çocukların keyfini çıkarmak istiyorum işe başlamadan. Ama Doğum iznimin yarısı bitti bile
Yaa dimi o var bi de. Boş ver o zaman işle güçle vakit harcama günlük rutin işleri yapsan yeter zaten.

Selam arkadaşlar..kahvaltıdan sonra mutfak toparlandı.bulaşıklar makinaya konup çalıştırıldı.yemek yapıldı.yerler süpürüldü.oğlum kurabiye istemişti o yapıldı.kızımı uyutup biraz spor yapayım dedim ama ağrılarım başladı..anca 15 dk yapıp bıraktım..daha makina boşaltılıp yerleştirilecek ama kızım uyanasıya biraz dinleniyorum

merhaba kızlar!
ev işleri yapan özellikle küçük bebeklilere kolaylıklar diliyorum :)
ben dün evi temizlemedim tansiyonum çok düşüktü ayakta dahi duramadım yemekten sonra ne hikmetse. bugün nasipse temizlerim bir de tatlı vs yapabiliriz kızımla evde atıştırırlar.
bu arada ben kitap konusunda hiç minimal olamıyorum çok fazla kitap alıyorum ve hepsini saklıyorum hayırlısı

Yeter artık dedim ve kayınvalideden evimin kontrolünü geri aldım. Sabah oglumla kahvaltı yaptık.
Kahvaltıyi topladım bulasik mak. Çalıştırdım. Carsaflari değiştirdim.
Yatak odasında küçük bir dolap var içini temizledim 3 torba kagit dergi vb çöp attım. Boşalan yere salondaki dolaptan paketli borcam, tabak, kahve fincanı (bana hediye gelmişti kutularıni acmadim ben de hediye olarak götürüyorum) yerleştirdim.
Salonda boşalan dolaba dolap üstünde gezen oyuncaklari yerleştirdim.
Tüm evi silip supurdum.
Balonları yıkadım.
Çamaşır yıkatip astım.
Bulaşık makinesini bosalttim.
Üstüne kahve yapıp içtim.

Tüm bunları 2.5 aylık bir bebe ve 2.5 yaşında bir çocukla yaptım.

Kadın isterse ....

Balon değil balkonlari yıkadım

Selam kızlar. Ben ayırma işini yapamadım. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdım yarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım

Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım

Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım

Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım

Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım

Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak

Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…