- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
en çok çekimden korkuyordum tabi implanttan da öyle ama implant hakkında okuduklarımdan dolayı korkum sadece. bakalım ona da karar vermem için en az 3 ay var diş yerinin iyileşmesi bekleniyormuş :)Çok geçmiş olsun canım. İyi korkun geçtiyse rahat olur gerisiimplant hakkında fikrim yok.
İmplant ben de araştırayım bakalım. Benim de çekilen dişim var 1 tane arkada rahatsız etmiyor ama yine de yapılsa iyi olur. Tel de taktırasım var benim. Alt çenem önde gece ağzım açık uyuyorum telle geri çekilirmiş.en çok çekimden korkuyordum tabi implanttan da öyle ama implant hakkında okuduklarımdan dolayı korkum sadece. bakalım ona da karar vermem için en az 3 ay var diş yerinin iyileşmesi bekleniyormuş :)
Yapılmazsa dişler kayıyormuş boşluklara canım öyle dedi doktor. Bir araştıralım iyiyse yaptırılabilir ya. Tel arkadaşa sordum da 7-8 bin tl diyor çok pahalı birikim topiklerine takılmak lazımİmplant ben de araştırayım bakalım. Benim de çekilen dişim var 1 tane arkada rahatsız etmiyor ama yine de yapılsa iyi olur. Tel de taktırasım var benim. Alt çenem önde gece ağzım açık uyuyorum telle geri çekilirmiş.
Benim kaymıştır o zaman kaç yıl geçti üstünden. Evet ya çok pahalı. Görüntü olarak rahatsız etmiyor ama işte zaten 2-3 saat uyuyorum onda da ağzım açık kalıyor kaliteli olmuyor.Yapılmazsa dişler kayıyormuş boşluklara canım öyle dedi doktor. Bir araştıralım iyiyse yaptırılabilir ya. Tel arkadaşa sordum da 7-8 bin tl diyor çok pahalı birikim topiklerine takılmak lazım
O zaman bir doktorla konuş canım belki uygun fiyatlı güzel bir tedavi düzenler. Bebiş emmeyi bırakınca tabi :)Benim kaymıştır o zaman kaç yıl geçti üstünden. Evet ya çok pahalı. Görüntü olarak rahatsız etmiyor ama işte zaten 2-3 saat uyuyorum onda da ağzım açık kalıyor kaliteli olmuyor.
Kolay gelsin canım.Selam kızlar nasılsınız. Ben uzun zamandır aklımda olan yatak odasını boşaltma işine başladım bakalım ne zaman çıkarım içindenbu gün bütün gün burda geçer galiba
Maşallah canım ya vakit ne çabuk geçiyorBende artık normal moda girip bi Evi süpürür sileyim, vakit kalırsa toz alıcam. Akşam küçük uyuyunca da WC/banyo hallederim inşallah.
Bu arada yatmadan her odada bi süre vakit geçirip toparlama işi süpermiş yaa, bunu uyumadan yapınca sabah ev ne güzel oluyor, yoksa gözümde büyüyor her iş.
Bundan sonra odalarda vakti az daha artırıp çekmeceleri dolap içlerini de toparlayacağım. Böylece biraz olsun düzenim yerine gelir.
Artık 40mız çıkıyor zaten, havalar ısındıkça park bahçe gezeriz de, ev aklımda kalmasın.
2 3 saat nasıl dayanıyorsun cnm ya..Benim kaymıştır o zaman kaç yıl geçti üstünden. Evet ya çok pahalı. Görüntü olarak rahatsız etmiyor ama işte zaten 2-3 saat uyuyorum onda da ağzım açık kalıyor kaliteli olmuyor.
Dimi bende inanamıyorum, evin çocukların keyfini çıkarmak istiyorum işe başlamadan. Ama Doğum iznimin yarısı bitti bileMaşallah canım ya vakit ne çabuk geçiyor❤❤❤
Yaa dimi o var bi de. Boş ver o zaman işle güçle vakit harcama günlük rutin işleri yapsan yeter zaten.Dimi bende inanamıyorum, evin çocukların keyfini çıkarmak istiyorum işe başlamadan. Ama Doğum iznimin yarısı bitti bile
Balon değil balkonlari yıkadımYeter artık dedim ve kayınvalideden evimin kontrolünü geri aldım. Sabah oglumla kahvaltı yaptık.
Kahvaltıyi topladım bulasik mak. Çalıştırdım. Carsaflari değiştirdim.
Yatak odasında küçük bir dolap var içini temizledim 3 torba kagit dergi vb çöp attım. Boşalan yere salondaki dolaptan paketli borcam, tabak, kahve fincanı (bana hediye gelmişti kutularıni acmadim ben de hediye olarak götürüyorum) yerleştirdim.
Salonda boşalan dolaba dolap üstünde gezen oyuncaklari yerleştirdim.
Tüm evi silip supurdum.
Balonları yıkadım.
Çamaşır yıkatip astım.
Bulaşık makinesini bosalttim.
Üstüne kahve yapıp içtim.
Tüm bunları 2.5 aylık bir bebe ve 2.5 yaşında bir çocukla yaptım.
Kadın isterse ....
SüpersinYeter artık dedim ve kayınvalideden evimin kontrolünü geri aldım. Sabah oglumla kahvaltı yaptık.
Kahvaltıyi topladım bulasik mak. Çalıştırdım. Carsaflari değiştirdim.
Yatak odasında küçük bir dolap var içini temizledim 3 torba kagit dergi vb çöp attım. Boşalan yere salondaki dolaptan paketli borcam, tabak, kahve fincanı (bana hediye gelmişti kutularıni acmadim ben de hediye olarak götürüyorum) yerleştirdim.
Salonda boşalan dolaba dolap üstünde gezen oyuncaklari yerleştirdim.
Tüm evi silip supurdum.
Balonları yıkadım.
Çamaşır yıkatip astım.
Bulaşık makinesini bosalttim.
Üstüne kahve yapıp içtim.
Tüm bunları 2.5 aylık bir bebe ve 2.5 yaşında bir çocukla yaptım.
Kadın isterse ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?