Selam kızlar. Ben ayırma işini yapamadım. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
Eşim erken geldi dolap dışları ve toz almayı da bu gün yapıcamSana da maşallahgaza geliyorum kalkıp bende girişicem şimdi eve
Aldığım gazla evi komple süpürdüm, bi makine çamaşır yıkayıp astım, yemek vardı sadece salata yaptım, yedik bulaşıklar halledildi ortalık toplandıEşim erken geldi dolap dışları ve toz almayı da bu gün yapıcamdışardan güneş vurdukça ev pis geliyor gözüme. Sen gaza gelme hamile hamile otur yerinde
Ellerine sağlık canım maşallhAldığım gazla evi komple süpürdüm, bi makine çamaşır yıkayıp astım, yemek vardı sadece salata yaptım, yedik bulaşıklar halledildi ortalık toplandıbenden bugünlük bu kadar camlar benim de berbat ama Doğuma yakın temizlikçi alacağım o yüzden camlara bakmamaya çalışıyorum olabildiğince eline sağlık ben bi günde bu kadar şey yapamıyorum hamurumda yok
Ellerine sağlık canım maşallhBen cam silmedim ama karışıklık mı oldu. Camlarım da kirli de onları belki sildiririm bakalım şimdi ev içleriyle uğraşıyorum. Belki yarın bi gazla camla girerim
HarikasınYeter artık dedim ve kayınvalideden evimin kontrolünü geri aldım. Sabah oglumla kahvaltı yaptık.
Kahvaltıyi topladım bulasik mak. Çalıştırdım. Carsaflari değiştirdim.
Yatak odasında küçük bir dolap var içini temizledim 3 torba kagit dergi vb çöp attım. Boşalan yere salondaki dolaptan paketli borcam, tabak, kahve fincanı (bana hediye gelmişti kutularıni acmadim ben de hediye olarak götürüyorum) yerleştirdim.
Salonda boşalan dolaba dolap üstünde gezen oyuncaklari yerleştirdim.
Tüm evi silip supurdum.
Balonları yıkadım.
Çamaşır yıkatip astım.
Bulaşık makinesini bosalttim.
Üstüne kahve yapıp içtim.
Tüm bunları 2.5 aylık bir bebe ve 2.5 yaşında bir çocukla yaptım.
Kadın isterse ....
SüpersinSelam kızlar. Ben ayırma işini yapamadım. Yatak odasında gözden geçirilecek ne varsa salona yığdımyarın elden geçireceğim.
Yatak odasında nevresim değiştirdim
Yatağı çektim altını süpürdüm.
Oğlanın ve bebeğin nevresimleri değiştirdim.
Süpürdüm, mop yaptım çıktım
Çocuk odası
Dolap içleri düzenledim
Yatakları çektim
Etrafı topladım
Süpürdüm mop yaptım çıktım
Oturma odası
Etrafı topladım
Koltukları çektim
Süpürdüm
Mop yaptım çıktım
Ara
Topladım
süpürdüm
Mop yaptım
Mutfak
Akşamdan kalan bulaşıkları ve sabahtan çıkanları yıkadım
Ocak fırın sildim
Sandalye sildim
Tezgahı yıkadım
Makineyi çalıştırdım bitti yerleştirdim
Elde yıkananları yerleştirdim
Süpürdüm
Mop yaptım
Yapılacaklar
Yemek, çorba, salata, pilav yapılacak
Yarına da toz alıp dolap dışlarını sileceğim. Salondaki dağınıklıklara el atacağım.
BravoBen de gaza geldim evi süpürdüm banyo wc ovdum bulaşık mutfak toplama vs bitti. Şimdi çamaşır katlıyorum sonra ütü yapacağım :)
Topik aşırı gaz veriyor :))
gerçekten zaman çok hızlı geçiyorYarın işe gideceğim
Ne çabuk geçti 9 gün
İş yerinden bazı evraklar getirmiştim onları bitirdim
2 gün işleri toparlarım sonra rutine dönerim
Bugün sayenizde bir sürü temizlik yapasım var
Neyle sildin canım halıları. Benimkiler de silinecek bakalım. En son bulaşık tabletiyle sildirmiştim üzerinden beyaz sirkeyle ama sildikten sonra durulanmayacak bişey istiyorumEvimmm cokk kirli a dostlar ben hala çay keyfi yapıyorum oğlan parka gidelim diye sıkıştırıyor ne yapıcaz bilemedim...
Dün gece halı sildim şimdi balkonda güneşleniyor fıstık ışıl ışıl oldu yine bakalim kaç gün gider çocukla..
Hazır halı yokken koltukları çekip temizleyim heryeri diyorum büyük ihtimal 5 'ten sonra yaparım
Gerçekten çabuk geçtiYarın işe gideceğim
Ne çabuk geçti 9 gün
İş yerinden bazı evraklar getirmiştim onları bitirdim
2 gün işleri toparlarım sonra rutine dönerim
Bugün sayenizde bir sürü temizlik yapasım var
Ers.ğ la sildim cnm koltuk ve halıda hep kullanıyorum durulamıyorum lekeleri güzel temizliyorNeyle sildin canım halıları. Benimkiler de silinecek bakalım. En son bulaşık tabletiyle sildirmiştim üzerinden beyaz sirkeyle ama sildikten sonra durulanmayacak bişey istiyorum
Önceden arap sabunuyla siliyordum ama çok ugrastiriyorduNeyle sildin canım halıları. Benimkiler de silinecek bakalım. En son bulaşık tabletiyle sildirmiştim üzerinden beyaz sirkeyle ama sildikten sonra durulanmayacak bişey istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?