Sana da maşallah gaza geliyorum kalkıp bende girişicem şimdi eve

Vay vay bizim topik pek hamarat
Bugün markete gittim evde olunca herşey ne çabuk bitiyor çay şeker tatlı malz aldım
Bankadan kartıma şifre aldım
Parka uğradık eve geldik
Tatlımı yemeğimi yaptım
Kızım uyudu etrafı topladım
Birazdan cacık ve pilav yaparım
Benden bu kadar :)

Evden ayıklayacak birşey bulamıyorum
Gıda dışı alışverişte yapmıyorum

Alışveriş demişken ben de temizlik malzemesi vs çok almışım bir süredir markete çok az gidiyoruz. Gidince de en fazla 200 tl filan tutuyor ki her aldığımız ürün pahalı kaliteli diye bildiklerimiz olduğu için. Et, süt ürünleri bakliyat oluyor içinde en fazla çok güzel bir duygu. Zaten eşim kart yönetimini ele geçirdi elzem olmadıkça bir şey alamıyorum

Eşim erken geldi dolap dışları ve toz almayı da bu gün yapıcam dışardan güneş vurdukça ev pis geliyor gözüme. Sen gaza gelme hamile hamile otur yerinde
Aldığım gazla evi komple süpürdüm, bi makine çamaşır yıkayıp astım, yemek vardı sadece salata yaptım, yedik bulaşıklar halledildi ortalık toplandı benden bugünlük bu kadar camlar benim de berbat ama Doğuma yakın temizlikçi alacağım o yüzden camlara bakmamaya çalışıyorum olabildiğince eline sağlık ben bi günde bu kadar şey yapamıyorum hamurumda yok

Ellerine sağlık canım maşallh Ben cam silmedim ama karışıklık mı oldu. Camlarım da kirli de onları belki sildiririm bakalım şimdi ev içleriyle uğraşıyorum. Belki yarın bi gazla camla girerim

Ellerine sağlık canım maşallh Ben cam silmedim ama karışıklık mı oldu. Camlarım da kirli de onları belki sildiririm bakalım şimdi ev içleriyle uğraşıyorum. Belki yarın bi gazla camla girerim
dışardan güneş vurunca deyince ben direk camları canlandırmışım gözümde bana da onlar çok pis görünüyor güneş çarptıkça

Harikasın

Süpersin

günaydın kızlar
akşam benim de iş yapasım vardı, buradan da feyzalarak iyice gaza geldim :)
yemek hazırladım, mutfağı topladım, bulaşıkları makineye koydum
evi topladım
duşakabin, lavabo, wc temizledim, banyoyu yıkadım
nevresimleri değiştirdim
toz aldım
3 makine çamaşır yıkadım

Yarın işe gideceğim
Ne çabuk geçti 9 gün
İş yerinden bazı evraklar getirmiştim onları bitirdim
2 gün işleri toparlarım sonra rutine dönerim

Bugün sayenizde bir sürü temizlik yapasım var
gerçekten zaman çok hızlı geçiyor
son gününü iyi değerlendir mia :)

Evimmm cokk kirli a dostlar ben hala çay keyfi yapıyorum oğlan parka gidelim diye sıkıştırıyor ne yapıcaz bilemedim...
Dün gece halı sildim şimdi balkonda güneşleniyor fıstık ışıl ışıl oldu yine bakalim kaç gün gider çocukla..
Hazır halı yokken koltukları çekip temizleyim heryeri diyorum büyük ihtimal 5 'ten sonra yaparım

Neyle sildin canım halıları. Benimkiler de silinecek bakalım. En son bulaşık tabletiyle sildirmiştim üzerinden beyaz sirkeyle ama sildikten sonra durulanmayacak bişey istiyorum

Yarın işe gideceğim
Ne çabuk geçti 9 gün
İş yerinden bazı evraklar getirmiştim onları bitirdim
2 gün işleri toparlarım sonra rutine dönerim

Bugün sayenizde bir sürü temizlik yapasım var
Gerçekten çabuk geçti

Neyle sildin canım halıları. Benimkiler de silinecek bakalım. En son bulaşık tabletiyle sildirmiştim üzerinden beyaz sirkeyle ama sildikten sonra durulanmayacak bişey istiyorum
Ers.ğ la sildim cnm koltuk ve halıda hep kullanıyorum durulamıyorum lekeleri güzel temizliyor

Önceden arap sabunuyla siliyordum ama çok ugrastiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…