Hiç satmayınca sanki yapamam gibi geliyor
bende satamamıştım.ayakkabılarımı koymuştum sitenin birine soranda olmamıştı ki sıfırdı.gebelikten sonra ayağım büyyümüş giyememiştim.ama millet peynir ekmek satar gibi satıyor.bizim sitede de var bit pazarı bölümü.

bu yönden hiç düşünmemiştik hiç biliyormusun.zamanında yani ilk evlendiğinde istediği şeyler çok olmamış.mobilya vs.ondan kaynaklı diye düşünüyorduk.sorduğumda öyle demişti yani

olabilir canım işte altında bişey var. Yüzeye çıkmadığı sürece daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bastırırsan bi yerden patlak verir. Mutlaka psikolojik bişey vardır. Almanın sonu yok dipsiz kuyu misali. Hadi imkanımız var alırız annemin gönlü olsun dersiniz ama ilerde sorunlar çıkabilir.
Hadi hepsini geçtim aldığımız iğneye kadar sorguya çekileceğiz.

bizden çıkmıyor para kısmı ama sonuçta gidiyor para babamdan yada annemin kendi birikiminden.baya bi düşündürdün beni bu konuda. bi araştırayım bipoları

Ben kadife runner istiyordum ki 600 küsür duyunca sağolun dedim.
şöyle kadife kumaş bulsam diktiririm aslında.
Diktirme çok daha ucuz oluyor ben perdeleri yaptırırken perdenin kumaşından runner ve 4 adet Amerikan servis yaptırmıştım hediye olarak :)

bizden çıkmıyor para kısmı ama sonuçta gidiyor para babamdan yada annemin kendi birikiminden.baya bi düşündürdün beni bu konuda. bi araştırayım bipoları
Yooo hemen alışveriş bağımlısı diye bipolar diyemeyiz canım. Ucu eninde sonunda gidebilir diye yazdım. Yanlış anlama lütfen

Ben de mutfak masama güzel bi örtü alacağım. Masa kahverengi ahşap. Sandalyeler de kahverengi. Baya eski bi masa. Hiç içime sinen örtü göremedim.

Çocuklu evde zaten yorgan bile düzgün kalmıyor ki.
Aynen hele benim kız dağınık seviyor son zamanlar. Kendi yatağından başlayıpbütün yatakları boza boza, ışıkları açıp kapıları kapatıp oturma odasına geliyor. 3 yıl önce dağınık diye sinirlenirdi içine ne kaçtı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…