bende satamamıştım.ayakkabılarımı koymuştum sitenin birine soranda olmamıştı ki sıfırdı.gebelikten sonra ayağım büyyümüş giyememiştim.ama millet peynir ekmek satar gibi satıyor.bizim sitede de var bit pazarı bölümü.Hiç satmayınca sanki yapamam gibi geliyor
bu yönden hiç düşünmemiştik hiç biliyormusun.zamanında yani ilk evlendiğinde istediği şeyler çok olmamış.mobilya vs.ondan kaynaklı diye düşünüyorduk.sorduğumda öyle demişti yani
bizden çıkmıyor para kısmı ama sonuçta gidiyor para babamdan yada annemin kendi birikiminden.baya bi düşündürdün beni bu konuda. bi araştırayım bipolarıolabilir canım işte altında bişey var. Yüzeye çıkmadığı sürece daha da içinden çıkılmaz hale gelir. Bastırırsan bi yerden patlak verir. Mutlaka psikolojik bişey vardır. Almanın sonu yok dipsiz kuyu misali. Hadi imkanımız var alırız annemin gönlü olsun dersiniz ama ilerde sorunlar çıkabilir.
Hadi hepsini geçtim aldığımız iğneye kadar sorguya çekileceğiz.
Diktirme çok daha ucuz oluyor ben perdeleri yaptırırken perdenin kumaşından runner ve 4 adet Amerikan servis yaptırmıştım hediye olarak :)Ben kadife runner istiyordum ki 600 küsür duyunca sağolun dedim.
şöyle kadife kumaş bulsam diktiririm aslında.
Yooo hemen alışveriş bağımlısı diye bipolar diyemeyiz canım. Ucu eninde sonunda gidebilir diye yazdım. Yanlış anlama lütfenbizden çıkmıyor para kısmı ama sonuçta gidiyor para babamdan yada annemin kendi birikiminden.baya bi düşündürdün beni bu konuda. bi araştırayım bipoları
Hımmm sadece runner kısmı mı 600
Hımmm sadece runner kısmı mı 600
He 95 i de varBir benzetme yapardım da ban yemiyim2 metre kumaş 695 tl dediler
He 95 i de var
Yatak örtüsü kendinden runnerlı gibi katlanıyor ve 500 e yaptırmış annem bu neymiş ya böyleevet ig de sordum baktım az önce küsürüne.
benim gözümde değeri 250-300 arası
Kız ne 250 si 300 üevet ig de sordum baktım az önce küsürüne.
benim gözümde değeri 250-300 arası
Yatak örtüsü kendinden runnerlı gibi katlanıyor ve 500 e yaptırmış annem bu neymiş ya böyle
Kız ne 250 si 300 ü
Git gr altın al onla
Ben de bazen kapitonelerden alayım diyorum. Sonra kullanmam diye vazgeçiyorum.Benimki baya dantelli yatak örtüsüydü verdim anneme.
arada pike örtüyorum yatak üstüne yetiyor.
bir alternatif ikea da var keten bir örtü.
minik bir foto ekleyeyim :)
Eki Görüntüle 2253366
Ben de bazen kapitonelerden alayım diyorum. Sonra kullanmam diye vazgeçiyorum.
Aynen hele benim kız dağınık seviyor son zamanlar. Kendi yatağından başlayıpbütün yatakları boza boza, ışıkları açıp kapıları kapatıp oturma odasına geliyor.Çocuklu evde zaten yorgan bile düzgün kalmıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?