bkm kitapta kargo bedava.derle topla düzenleyi almak istyenler 14 lira.indirimde şuan.çocuk kitaplarıda baya uygun.bakıp sipariş vereceğim

bahar temizliğiyle birleşti bide benim arınma surecim.kafamı dağıtmayayım diyorum.aslında haklısın aylara bölünce süreç uzayacak.atıyorum iki ayda tüm evi tamamlamalıyım.

bu sadeleşme işlemi bir kaç tur sürecek.birde en olmasını istediğin şekilde ayıkla düzenle ve diğerine geç.

O yüzden Konmari de derki
tüm odaları elden geçirin ve sonucu gözle görün :)

sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm
Şekersiz beslenme ve magnezyum desteği alma benim deneyimlerim arasında.

bkm kitapta kargo bedava.derle topla düzenleyi almak istyenler 14 lira.indirimde şuan.çocuk kitaplarıda baya uygun.bakıp sipariş vereceğim
Ben de hep BKM den alırım. Çabuk gönderiyorlar.

Günaydın herkese Mia- okul işlerim bitmek üzere projeler incelenip rapor yazılacak ve bi proje hazırlanacak o kadar diğerleri çok şükür bitti. Sen de durumlar nasıl, ev işlerini biraz salladım gibi bu aralar, çamaşıra verdim kendimi şu kışlıkları bir kaldırsam da elenen yapsam ne iyi olacak :)

cuma ve cumartesi birazcık iş bıraktım :)
bugün toparlayıp durumu kurtarırım herşey yolunda iş konusunda sıkıntı yok
planıma uyuyorum.

Evde bende salmıştım ki pazar günü boya ve yer değişimleri yaptık.
bildiğin her oda dağıldı.
eylülün odasını topladım birde salona geçtik orayı düzenledim kabaca.
bugün başlayacağım detaylı işlere
yatak odası tülünü yıkadım da takmadım bir süre stor mu kalsa sadece
yaz sonu jaluzi veya katlamalı perde alacağım 2 odaya

kışlıkları henüz kaldırmadım ama giymiyorum da
şuan gömlek hırka veya düz bluz swetler tercihim
ancak hafta sonu bakabilirim o kısımlara

Dün haftalık yemek planımı ve alışveriş listemi yaptım
Haftalık kıyafet kombinelerimi de hazırladım
Sabah hava güzel olunca ve güneş erkenden günü aydınlatınca sabah kalkmak hiç zor olmuyor tabi epey erken yattığım gerçeği de var.
Sağlam bir kahvaltı yapıyorum
12 gündür ekmeği bıraktım arada kaçamaklarım oluyor ama az
Geçen ay 4 kilo almıştım bu ay henüz almadım çok mutluyum

Kolay gelsin sana bence de tülle uğraşma, genel olarak ev düzenli benim de ama camlarım çok kötü gözüme batıyor ben de haftasınu montları yıkayıp kaldırdım ben de artık baharlıkları giyiyorum ama hepsini komple kaldırmam gerek

Sağol canım.
camları hergün 1-2 oda silerek bitireceğim bu hafta.
halı koltuk cam kapı heryer kirli gözüküyor gözüme ki kirliler zaten :)

Bende öyle yapıyorum artık valla, kimin kısmetiyse aksın valla. Birini bulup vericem diye bagajda geziyo ordan oraya koca torbayı taşıyorum sonra. Giysi kutusu da yakın ama benekten dolayı çıkıp götüremem. Bu arada hm kıyafetleri alıyormuş bilginize. İndirim çeki veriyormuş Kayseri’de yok maalesef hepsini götürürdüm yoksa

Yaa hm de dibimizde işte. Konyaya geldin mi bilmiyorum kuleye çok yakınız biz. Ama ne bileyim götürüp veremedim ben oraya hiç.

Hangi takımdaydın merak ettim şimdi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/fitotellalar.1116235/page-128#post-59525732 bizde kızlarla burdayız.sana da kolay gelsin.omaldı ben yapamadım takımda.baya gerildim
Uğrarım bi ara inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…