bahar temizliğiyle birleşti bide benim arınma surecim.kafamı dağıtmayayım diyorum.aslında haklısın aylara bölünce süreç uzayacak.atıyorum iki ayda tüm evi tamamlamalıyım.
Şekersiz beslenme ve magnezyum desteği alma benim deneyimlerim arasında.sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm
Ben de hep BKM den alırım. Çabuk gönderiyorlar.bkm kitapta kargo bedava.derle topla düzenleyi almak istyenler 14 lira.indirimde şuan.çocuk kitaplarıda baya uygun.bakıp sipariş vereceğim
Günaydın herkeseMia- okul işlerim bitmek üzere projeler incelenip rapor yazılacak ve bi proje hazırlanacak o kadar diğerleri çok şükür bitti. Sen de durumlar nasıl, ev işlerini biraz salladım gibi bu aralar, çamaşıra verdim kendimi şu kışlıkları bir kaldırsam da elenen yapsam ne iyi olacak :)
Kolay gelsin sana bence de tülle uğraşma, genel olarak ev düzenli benim de ama camlarım çok kötü gözüme batıyor ben de haftasınu montları yıkayıp kaldırdım ben de artık baharlıkları giyiyorum ama hepsini komple kaldırmam gerekcuma ve cumartesi birazcık iş bıraktım :)
bugün toparlayıp durumu kurtarırım herşey yolunda iş konusunda sıkıntı yok
planıma uyuyorum.
Evde bende salmıştım ki pazar günü boya ve yer değişimleri yaptık.
bildiğin her oda dağıldı.
eylülün odasını topladım birde salona geçtik orayı düzenledim kabaca.
bugün başlayacağım detaylı işlere
yatak odası tülünü yıkadım da takmadım bir süre stor mu kalsa sadece
yaz sonu jaluzi veya katlamalı perde alacağım 2 odaya
kışlıkları henüz kaldırmadım ama giymiyorum da
şuan gömlek hırka veya düz bluz swetler tercihim
ancak hafta sonu bakabilirim o kısımlara
Kolay gelsin sana bence de tülle uğraşma, genel olarak ev düzenli benim de ama camlarım çok kötü gözüme batıyor ben de haftasınu montları yıkayıp kaldırdım ben de artık baharlıkları giyiyorum ama hepsini komple kaldırmam gerek
Bizim dibimizde mağaza. Gerçi yılda 2 kere alıyoruz ama yine de birikiyor nerden geliyorlarsa . ben evden çıkaracaklarım için battal boy çöp poşeti aldım.Verecek kimse arayamıcam bu sefer çöpün yanına bırakıp gelicem.
Yaa hm de dibimizde işte. Konyaya geldin mi bilmiyorum kuleye çok yakınız biz. Ama ne bileyim götürüp veremedim ben oraya hiç.Bende öyle yapıyorum artık valla, kimin kısmetiyse aksın valla. Birini bulup vericem diye bagajda geziyo ordan oraya koca torbayı taşıyorum sonra. Giysi kutusu da yakın ama benekten dolayı çıkıp götüremem. Bu arada hm kıyafetleri alıyormuş bilginize. İndirim çeki veriyormuş Kayseri’de yok maalesef hepsini götürürdüm yoksa
KEndim yapmayı hiç gözüm yemiyor Benim yaSağol canım.
camları hergün 1-2 oda silerek bitireceğim bu hafta.
halı koltuk cam kapı heryer kirli gözüküyor gözüme ki kirliler zaten :)
kendi diyet günlüğümüz var.yoksa katılırdım
Sizin çok kilo sorununuz yok biliyorum ama katılmak isterseniz beklerim
Sen nerde oturuyordunKEndim yapmayı hiç gözüm yemiyor Benim ya
Kolay gelsin canım. Ben de takımlardayım ama bi de yarışma yapmak istedimkendi diyet günlüğümüz var.yoksa katılırdım
benimde bu sene yemiyor gözüm.ramazandan önce yardımcı alırım diye düşünüyorum .eşim yardım ederse camlara gerisi çokta zorlamıyor.ha bide mutfak dolabı gözümde çok büyüyor.iç dışKEndim yapmayı hiç gözüm yemiyor Benim ya
27 Nisan’da inşallah, bugün okulda kriz yaşadık 2 hafta daha çalış diyor, ben de memlekete gideceğim ve 2 hafta kalmak istiyorum gitmişken o yüzden çalışamam dedim, gerildi ortam çok canım sıkıldı anlayacağınMikan izne ne zaman ayrılıyorsun?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/fitotellalar.1116235/page-128#post-59525732 bizde kızlarla burdayız.sana da kolay gelsin.omaldı ben yapamadım takımda.baya gerildimKolay gelsin canım. Ben de takımlardayım ama bi de yarışma yapmak istedim
Hangi takımdaydın merak ettim şimdi27 Nisan’da inşallah, bugün okulda kriz yaşadık 2 hafta daha çalış diyor, ben de memlekete gideceğim ve 2 hafta kalmak istiyorum gitmişken o yüzden çalışamam dedim, gerildi ortam çok canım sıkıldı anlayacağın
Uğrarım bi ara inşallah canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/fitotellalar.1116235/page-128#post-59525732 bizde kızlarla burdayız.sana da kolay gelsin.omaldı ben yapamadım takımda.baya gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?