- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Canim 17 ay gece sute kalkmak icin cok buyuk bir ay degil mi? Uyurken versen yeter bence. Araliksiz uyursan enerjin yuksek olur.sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm
Sizin çok kilo sorununuz yok biliyorum ama katılmak isterseniz beklerim
Bugün ben de bi sürü alışveriş yaptım, yenidoğan bebeklere hediye, kendi hastane çantam için gerekli şeyler falan. Bu dönemde çok fazla gereksiz alışveriş yapılıyor sanki, lohusa terliği tacı seti aldım mesela şu an gereksiz geliyor, ilk Doğumda almamıştım bi daha mı lohusa olacam aman deyip aldım. Amaç lohusa geceliği almadım, sadece alt üst pijama takımı aldım hep kullanırım diye. Kapı süsü ve buzdolabı süsü siparişi verdim o da gereksiz masraf mı acabalar diye düşündüm ama yine aynı bi daha mı bebeğim olacak deyip verdim gitti siparişicimri miyim neyim
Tüm gün anneyi görmeyen Çocuklar gece yapışıyor valla, benim kızım da öyleydi, insan ister istemez vicdan yapıyor sanırım ben de ne zaman istese emzirirdim.Canim 17 ay gece sute kalkmak icin cok buyuk bir ay degil mi? Uyurken versen yeter bence. Araliksiz uyursan enerjin yuksek olur.
Maşallah ne güzel becerikli bi eş, bizimkine hiç bulaşmamış aksine aldığım ablaya bir milyon tane laf söylüyor ki bende çok sık almıyorum ona rağmenAy bi de o var evet, ben de alacağım Mayıs’ta yardımcı inşallah, bizde de camları hep eşim siler hiç silmedim ben
Ben 3. de dehşet takmıştım kapı süsüne de erken doğum riski var diye çıkıp alamamıştım kendimAy güzelmiş aslında ama ben daha tartılmadım korkuyorum
Çok iyi yapmışsın canım, ellerine sağlık. Ben lohusa terliğimi falan hastanede giyip orada bırakıp gelmiştim. Evde ne yapıcam ben onu diye
Ee gelen giden oldu saolsunlar kendi hastanemde de Doğum yapınca evdeki pijamalarla olmaz diye gittim yeni pijama aldım iyi ki de almışım. Kapı süsü de artık olmazsa olmazlarda girdi. Ama yalan yok, bebek hediyesi yaptırmadım, kimse saklamıyor diye düşündüm.
Az kaldı Doğuma bence hazır paraya kıymışken bi de Doğum çekimi yaptır :) vermişken tam ver çok güzel hatıra oluyor
Bi denesen ne var, minimalistliğin bi getirisi olarak belki 3-5 bişi alırız :) ona göre saklamam gerekiyorsa bi köşede biriktiririm (biriktirmediYaa hm de dibimizde işte. Konyaya geldin mi bilmiyorum kuleye çok yakınız biz. Ama ne bileyim götürüp veremedim ben oraya hiç.
Bakalım denerim belki bir gün :)Bi denesen ne var, minimalistliğin bi getirisi olarak belki 3-5 bişi alırız :) ona göre saklamam gerekiyorsa bi köşede biriktiririm (biriktirmedi)
Ben 3. de dehşet takmıştım kapı süsüne de erken doğum riski var diye çıkıp alamamıştım kendimeşime dedim ona da 150 demişler çok diye almamış sezaryene sedyede götürüyorlar ameliyata ya eşime bağırıyordum lan bak millet ne güzel kapı süsü asmış bi kapı süsü almadın bana diye çıktım dedim öküz değil ya alıp asmıştır sürpriz olsun diye dedim sedyede odanın kapısından giriyoruz lan dedim insan kapı süsü diye diye ameliyata gitti alayım da gönlü olsun diye asar bi tane dedim gülüyolar bana taktı diye. Sonra eve geldik. Ben çıkmadan eşim geldi döndü ben diyorum ki kesin eve astı kıyamadı eve geldim yine yok
Ben gidip alsam karışmaz da kendine pahalı gelmişAy kusura bakma seninki de neyse bişi demeyim enişteye :)
Benim eşim o konularda hiç ses etmez, yeter ki modern olsun. Süslü varaklı vs nefret eder.
Soracaktım unutmuşum raporu anladım da ne projesi hazırlayacaksın yaw? Dönem bitmeden ayrılacaksın zaten izne yeni gelen yapsın ne var sanki.Günaydın herkeseMia- okul işlerim bitmek üzere projeler incelenip rapor yazılacak ve bi proje hazırlanacak o kadar diğerleri çok şükür bitti. Sen de durumlar nasıl, ev işlerini biraz salladım gibi bu aralar, çamaşıra verdim kendimi şu kışlıkları bir kaldırsam da elenen yapsam ne iyi olacak :)
Tüm gün anneyi görmeyen Çocuklar gece yapışıyor valla, benim kızım da öyleydi, insan ister istemez vicdan yapıyor sanırım ben de ne zaman istese emzirirdim.
Keşke öyle olsa ama maalesef çalışan anne olunca hem ev hem iş hem çocuk sana bakıyor ama olsun allahım ona göre gücünü kuvvetini veriyor insanın. Yeter ki sağlıklı olalım hepsi halloluyor.Ben oglumu o kadar emziremedim ama 11 ayindan sonra doktorumuzun tavsiyesiyle sadece gece uyuturken emzirdim ama ben hep evdeydim tabi belki bende calisiyor olsaydim, ayni duygulari hissederdim. ama bence calisan annelerin daha cok dinlenmeye ihtiyaclari olur annelerede yazik:/
Keşke öyle olsa ama maalesef çalışan anne olunca hem ev hem iş hem çocuk sana bakıyor ama olsun allahım ona göre gücünü kuvvetini veriyor insanın. Yeter ki sağlıklı olalım hepsi halloluyor.
Dikkat edin kendinize calisan annelertakviye hap aliyor musun. Ben kullaniyorum faydasini gordum
Ben yapmadım ama çevremde 2. El sitelerinde satan arkadaşım çok oldu. Hele de eşya yeni ama verilmeye de kıyamıyorsan sat kurtul modundalar. Alana da satana da iyi bence.Hanimlar nazicane bir onerim olacak. Belki daha once onerildi belki de yasaktir bilmiyorum. Esyalarinizi takas etmeyi dusundunuz mu? Para harcamadan ihtiyaclarinizin bazilarini gorup ihtiyaciniz olmayanlarida eleyebilirsiniz .
Şu an almıyorum ama enerjim düştüğü zamanlarda alırım mutlaka. İnanılmaz etki ediyor kesinlikle.
Ben yapmadım ama çevremde 2. El sitelerinde satan arkadaşım çok oldu. Hele de eşya yeni ama verilmeye de kıyamıyorsan sat kurtul modundalar. Alana da satana da iyi bence.
İlk doğumdaki tipimi hatırlayınca Doğum çekimi yaptırmasam daha iyi olur diyorumAy güzelmiş aslında ama ben daha tartılmadım korkuyorum
Çok iyi yapmışsın canım, ellerine sağlık. Ben lohusa terliğimi falan hastanede giyip orada bırakıp gelmiştim. Evde ne yapıcam ben onu diye
Ee gelen giden oldu saolsunlar kendi hastanemde de Doğum yapınca evdeki pijamalarla olmaz diye gittim yeni pijama aldım iyi ki de almışım. Kapı süsü de artık olmazsa olmazlarda girdi. Ama yalan yok, bebek hediyesi yaptırmadım, kimse saklamıyor diye düşündüm.
Az kaldı Doğuma bence hazır paraya kıymışken bi de Doğum çekimi yaptır :) vermişken tam ver çok güzel hatıra oluyor
Bi de düzenli yapsa ne güzel olacak :)Maşallah ne güzel becerikli bi eş, bizimkine hiç bulaşmamış aksine aldığım ablaya bir milyon tane laf söylüyor ki bende çok sık almıyorum ona rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?