sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm
Canim 17 ay gece sute kalkmak icin cok buyuk bir ay degil mi? Uyurken versen yeter bence. Araliksiz uyursan enerjin yuksek olur.

Mikan okuldaki sıkıntı inşallah bir an önce çözülür canım, müdürler illa ki 1-2 hafta daha koparsam kar diye düşünüp istiyor allah istiyor.

Ay güzelmiş aslında ama ben daha tartılmadım korkuyorum

Çok iyi yapmışsın canım, ellerine sağlık. Ben lohusa terliğimi falan hastanede giyip orada bırakıp gelmiştim. Evde ne yapıcam ben onu diye

Ee gelen giden oldu saolsunlar kendi hastanemde de Doğum yapınca evdeki pijamalarla olmaz diye gittim yeni pijama aldım iyi ki de almışım. Kapı süsü de artık olmazsa olmazlarda girdi. Ama yalan yok, bebek hediyesi yaptırmadım, kimse saklamıyor diye düşündüm.

Az kaldı Doğuma bence hazır paraya kıymışken bi de Doğum çekimi yaptır :) vermişken tam ver çok güzel hatıra oluyor

Canim 17 ay gece sute kalkmak icin cok buyuk bir ay degil mi? Uyurken versen yeter bence. Araliksiz uyursan enerjin yuksek olur.
Tüm gün anneyi görmeyen Çocuklar gece yapışıyor valla, benim kızım da öyleydi, insan ister istemez vicdan yapıyor sanırım ben de ne zaman istese emzirirdim.

Ay bi de o var evet, ben de alacağım Mayıs’ta yardımcı inşallah, bizde de camları hep eşim siler hiç silmedim ben
Maşallah ne güzel becerikli bi eş, bizimkine hiç bulaşmamış aksine aldığım ablaya bir milyon tane laf söylüyor ki bende çok sık almıyorum ona rağmen

Ben 3. de dehşet takmıştım kapı süsüne de erken doğum riski var diye çıkıp alamamıştım kendim eşime dedim ona da 150 demişler çok diye almamış sezaryene sedyede götürüyorlar ameliyata ya eşime bağırıyordum lan bak millet ne güzel kapı süsü asmış bi kapı süsü almadın bana diye çıktım dedim öküz değil ya alıp asmıştır sürpriz olsun diye dedim sedyede odanın kapısından giriyoruz lan dedim insan kapı süsü diye diye ameliyata gitti alayım da gönlü olsun diye asar bi tane dedim gülüyolar bana taktı diye. Sonra eve geldik. Ben çıkmadan eşim geldi döndü ben diyorum ki kesin eve astı kıyamadı eve geldim yine yok

Yaa hm de dibimizde işte. Konyaya geldin mi bilmiyorum kuleye çok yakınız biz. Ama ne bileyim götürüp veremedim ben oraya hiç.
Bi denesen ne var, minimalistliğin bi getirisi olarak belki 3-5 bişi alırız :) ona göre saklamam gerekiyorsa bi köşede biriktiririm (biriktirmedi )

Ay kusura bakma seninki de neyse bişi demeyim enişteye :)

Benim eşim o konularda hiç ses etmez, yeter ki modern olsun. Süslü varaklı vs nefret eder.

Ay kusura bakma seninki de neyse bişi demeyim enişteye :)

Benim eşim o konularda hiç ses etmez, yeter ki modern olsun. Süslü varaklı vs nefret eder.
Ben gidip alsam karışmaz da kendine pahalı gelmiş arada tutar öyle işte

Soracaktım unutmuşum raporu anladım da ne projesi hazırlayacaksın yaw? Dönem bitmeden ayrılacaksın zaten izne yeni gelen yapsın ne var sanki.

Tüm gün anneyi görmeyen Çocuklar gece yapışıyor valla, benim kızım da öyleydi, insan ister istemez vicdan yapıyor sanırım ben de ne zaman istese emzirirdim.

Ben oglumu o kadar emziremedim ama 11 ayindan sonra doktorumuzun tavsiyesiyle sadece gece uyuturken emzirdim ama ben hep evdeydim tabi belki bende calisiyor olsaydim, ayni duygulari hissederdim. ama bence calisan annelerin daha cok dinlenmeye ihtiyaclari olur annelerede yazik:/

Keşke öyle olsa ama maalesef çalışan anne olunca hem ev hem iş hem çocuk sana bakıyor ama olsun allahım ona göre gücünü kuvvetini veriyor insanın. Yeter ki sağlıklı olalım hepsi halloluyor.

Keşke öyle olsa ama maalesef çalışan anne olunca hem ev hem iş hem çocuk sana bakıyor ama olsun allahım ona göre gücünü kuvvetini veriyor insanın. Yeter ki sağlıklı olalım hepsi halloluyor.

Dikkat edin kendinize calisan anneler takviye hap aliyor musun. Ben kullaniyorum faydasini gordum

Hanimlar nazicane bir onerim olacak. Belki daha once onerildi belki de yasaktir bilmiyorum. Esyalarinizi takas etmeyi dusundunuz mu? Para harcamadan ihtiyaclarinizin bazilarini gorup ihtiyaciniz olmayanlarida eleyebilirsiniz .

Dikkat edin kendinize calisan anneler takviye hap aliyor musun. Ben kullaniyorum faydasini gordum

Şu an almıyorum ama enerjim düştüğü zamanlarda alırım mutlaka. İnanılmaz etki ediyor kesinlikle.
Hanimlar nazicane bir onerim olacak. Belki daha once onerildi belki de yasaktir bilmiyorum. Esyalarinizi takas etmeyi dusundunuz mu? Para harcamadan ihtiyaclarinizin bazilarini gorup ihtiyaciniz olmayanlarida eleyebilirsiniz .
Ben yapmadım ama çevremde 2. El sitelerinde satan arkadaşım çok oldu. Hele de eşya yeni ama verilmeye de kıyamıyorsan sat kurtul modundalar. Alana da satana da iyi bence.

Eski yorumlari bayagi okudum sonra kendi evimdekilerle bir karsilastirma yaptim. Ben evlenirken ceyiz almadim, sadece ihtiyac oldugu icin 1 tencere seti, 1 tava seti, 6 kisilik yemek takimi, 6 kisilik catal bicak , su bardaklari ve bir kac tane Ivir zivir disinda hic bir sey almadim. Ceyiz alirim diye ayirdigim paranin uzerine biraz daha para koyup araba almistik. Suan hala ayni takimlarimi kullaniyorum. Atmak istesem birsey bulamam :)

Giysileri dusundum. Zayifken olan bir cok kiyafetim duruyordu. Kotu durumda olanlari cope atmistim. Topuklulari, kucuk cantalarida cope atmistim. Cok az giydiklerimi kuzenime gönderdim ama daha daha biraz evde var. Bir dahaki tr ziyaretimde onlarida goturecegim.
Annemin bolca hediye ettigi pijamalar disinda fazla giysim yok, pijamalarda zaten hergun degistirdigim icin fazlalik gelmiyor ama bir iki tanesini yine de eleyecegim.
Cok fazla havlum var. Sert olanlari ayiklayip atacagim.
Cocuklarin kiyafetleri cok. Ihtiyac sahibi olmadigi icin satacagim.
Evimde 1 tablo ve 1 tane aydinlatma disinda sus esyam yok.
Sevmedigim ama yine annemden hediye bazi kazaklarim var. Onlarida elden cikaracagim hep fazlalik.
Cocuklarin bezlerini hep stok ederdim ama bundan da vazgececegim.
Mutfakta stok etmeyi biraktim zaten mutfagim cok kucuk.sadece dondurucum dolu ondanda sikayetci degilim:)

Suan sadelestirmeyi istedigim en cok sey oglumun oyuncaklari. Hepi topu 70m2 evim var ve her yer oyuncak dolu. Bir cogu hediye ve esimin aldiklari. Bir gome dolabim oyuncak kutulariyla zaten dolu. Kavim bile oyuncak dolu. Evimi o kadar cok dagitiyor ve icimi sisiriyor ki..

Onceden bir suru makyaj malzemem vardi. Simdi bir allik, bir fondoten, bir far paleti. Sadece bir kac tane rujum var. Eyeliner ne zamandir almadim bile oysa vazgecilmezimdi. Rimelim bitti son kalintilarini kullanıyorum :)
Sadece bir yuz temizleme jelim ve kremim var. Parfumu biraktim, deodorant ve her gun dus en guzeli.
Oje vs kullanmiyorum ozensemde. Cok cabuk cikiyor ve yenilemek hep zaman aliyor. Kisa ve manikurlu tutuyorum.

Daha cok yolum var gibi hissediyorum :)

Bende cok sattim elden cikarmak icin uygun fiyatlara. Gelen paralarla esimle oglumu cikartir gezdirir yemek ismarlardim :) ama tabi simdi hem zarar etmemek hemde artik bir sey almak istemedigimden hic bir sey almiyorum. Evimde suan oyuncaklar ve cocuk giysileri disinda satabilecegim ise yaramayan ve fazla hic bir seyim yok:) evim zaten kucuk, asla istemem o yuzden.

İlk doğumdaki tipimi hatırlayınca Doğum çekimi yaptırmasam daha iyi olur diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…