- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Hoşgeldin canım hepsini yaparsın inşallah. Kaç çocuğun var, yaşları kaç ve kaç kilosun merak ettimHerkese merhaba
Ne guzel bir topikmis bu boyle :) bende planlarimi yazayim belki destek olan olur motive eder beni :)
-zayiflamayana kadar giysi alma. Elindekilerle idare et.
-telefonunu gun icinde kullanma. Sadece cocuklar uyuduktan sonra.
-yeni bir sey almak istersen gercekten ihtiyacim var mi diye bir gun dusun.
-cocuklarin kuculen kiyafetleri cok yer kapliyor. Giysileri satisa koy.
-ayni sekilde suan giyilmeyenleri (hamilelik Giysileri vs) satisa koy.
- cocuklar icin tv ye ihtiyac duyma.
bakalim 1 ay içinde ne kadarini yapabilecegim :) takipteyim.
Hoşgeldin canım hepsini yaparsın inşallah. Kaç çocuğun var, yaşları kaç ve kaç kilosun merak ettim
Yaa maşallah Allah bağışlasınHos bulduk canim ♡♡
Minnak benim cocuklar. Oglan 22 aylik kiz 3 aylik :)
75 kiloyum ahh kilolar. Benim icin diyet zorlandigim bir konu degil ama emzirdigim icin simdilik diyeti biraz erteledim. Sende var mi cocuk :) ben yeni kesfettim bu topigi cok hosuma gitti onceki mesajlari okurum mutlaka kesfederim gediklilerin bilgilerini :)
Yaa maşallah Allah bağışlasın
Ben de 4 aydır yarın diyete başlıcam bu gün son kez şunu da yiyim bunu da yiyim derken 13 kilo aldımdiyete başlamaya karar vermeseydim iyiydi aslında
Çok şükür 3 gündür başladımben de emziriyorum çok zor oluyor emzirirken diyet gerçekten. 4 aylık benimki de
Şu an toplu mutfağım olsun zayıflayayım yeter diyorum bakalım. Martta yapamadım Nisanda yaparım inşallah :)Masallah canim Allah bagislasin♡ Ben oglumda gaz yapar diye sekeri ekmegi pirinci hayatimdan cikartmistim. Dogumdsm sonra 1ayda 13 kilo vermistim. Ve sutumde bayagi boldu.Simdi yine oyle beslenmek istedim sutum az geliyordu. Bol yiyince sutumde bollasiyordu. Kizimdan onemlimi dedimsende yeni dogum yapmissin canim cok yuklenme kendine. Zaten ek gida duzeni oturunca eskisi gibi sut uretmediginden eskisi gibi yeme ihtiyacida olmuyor.
Baska ne hedeflerin var :)
Şu an toplu mutfağım olsun zayıflayayım yeter diyorum bakalım. Martta yapamadım Nisanda yaparım inşallah :)
Nerenin resmi mesela canımResim atarsan fikir verebilirim mutfak temizligi ilgi alanim cok seviyorum :) benim bulasik makinam yok ve bayagi eski bir mutfak. Eminim seninki daha guzeldir cunku trdeki evlerin mutfaklari buyuk ve kullanisli oluyor. Benim ev temizliginde önceliğim hep mutfak. Mutfak temiz olsun ev daginik olsada olur. Sende bi oyle yapmayi dene
Nerenin resmi mesela canım
merhab arkadaşlar eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz, 1.5 yaşında oğlum var, yavaş yavaş eşimden uzaklaştığımı fark ediyorum bu durum beni çok üzüyor. ilişkimizden azıcık özet geçmek isterim: biz zaten hiç saatlerce telefonda konuşan, sürekli bol muhabbet bir çift olamadık,sadece ilk sevgililik aylarında uzaktık 4 ay falan çok mealaştık o kadar. bazen bunu çok sorguluyorum acaba ben mi yanlış yaptım sırf ilgi hoşuma gittiği için mi evlendim diye. eşimi seviyorum, iyi biridir, iyi bir babadır ama karakterlerimiz hiç uyuşmuyor. aşırı eleştirel biridir, azarlar gibi konuur. ben de narin kırılgan biriyim. evliliğin ilk senelerinde oturur ağlardım en az haftada bir kez. laf arasında hep bişeylere laf sokar şakayla karışık. bense hep anlayışlı olmaya çalışan taraf oldum. son bir sendir kendimi tanıyamıyorum ama birden parlıyorum ben de eşime karşı. önceden ağzı laf yapamayan hep allta kalan kadın hemen bak ben böyle yapsam sen nasıl kızardın demeye başlıyorum. başbaşa da doğru dürüst paylaşımımız olmuyor. oğlum 9 civarında uyuyor sonrasında ikimizin de elinde telefon farklı takılıyo ruz. birlikte film izleyelim falan dedim birka kez tamam diyor bana bırakıyor herşeyi. ben ondan da heves göreyimistiyorum bişeyler düşündün istiyorum bunları söyleyince offluyor hemen ne var işte seç bişeyler diye. beni beklerken bile elinde telefon oyun oynuyor bir köşede, çok sinirim bozuluyor buna. arada sürpriz görmek istiyorum heyevcanımı tekrar kazanmak istiyorum, gittikçe uzaklaşıyorum ondan..
lütfen kınamayın yazdığm şeyi şimdilik böyle bir durum yok ahlaklı vicdanlı biriyimdir ama insanlık hali işte, şimdiçevremde hiç erkek yok zaten işte falan ama hani olur da zevklerimiz uyan biri denk gelir ilgi görürürüm muhabbeti çok sarar falan öyle bir durumda başkasına gönlümün kaymasından korkuyorum...
herkese musmutlu pazarlar diliyorum
konu sahibesiMia- çoook uzun süre önce konuyu okudum ve etkilendim hemde çok
hemen gardrop düzenlemesine başladım , gerçekten çok faydan dokundu bana karar alma konusunda. Allah razı olsun
evim çok küçük gardrop boşaldı ben rahat nefes aldım. iki evladım var onlarında kıyafet temiziğini yapacağım doğumdan evvel.
mutfak konusunda yapamıyorum bu verme işlerini açıkçası
bi elimİ atabilsem neler vericemde. işte kıyamıyorum ya yarın bi gün lazım olursa diye düşünüyorum.
birde salonumu yenilemek istiyorum.
koltuk takımımızı 9 yıl evvel çok severek aldık.
çok hantal ve oturunca hiç rahat değil. ama öyle kaliteli hiç atılacak gibi değil. ama ben artık sıkıldım. rahat bir berjer ve 3lü iki tane koltuk almak istiyorum birde yemek takımı. evlenirken almadık yer dar diye.
fikir almak isterim neler yapabilirim bu konuyla alakalı.
Kızlar bu LCW Defacto vb poşetleri nereye koyuyorsunuz. Koskoca evde 5-6 poşet koyacak yer bulamadım resmenpoşetlik yapsam kırışıyor. Atsam bazen lazım oluyor. Ayakkabı kutusunda vestiyerde duruyordu ama artık orda durmasını istemediğime karar verdim yer bulamadım
oraya da yazdım da, bu grubu çok seviyorum, youları falan çok beğeniyorum, herkes çok kaliteli insanlar belli.. o yüzden fikirleriniz benim için önemli ama beni pek kabullenmediniz daha önce de yazmıştım. kusura bakmayın bir daha rahatsız etmem
Zaten o eskiden hiç yazmamış buraya üzülme elecdanın sayfasıyla karıştırmış.Herkese genelde cevap yazarım.
Amacımız kimseyi kırmak değil.
Böyle düşünüyorsanız çok üzülürüm.
Yaa evet martta her gün fotoğraf atacaktım vazgeçtim sayesinde
Yaa kıyamam senin poşetin yok muBana gönder ankam :)
Herkese merhaba
Ne guzel bir topikmis bu boyle :) bende planlarimi yazayim belki destek olan olur motive eder beni :)
-zayiflamayana kadar giysi alma. Elindekilerle idare et.
-telefonunu gun icinde kullanma. Sadece cocuklar uyuduktan sonra.
-yeni bir sey almak istersen gercekten ihtiyacim var mi diye bir gun dusun.
-cocuklarin kuculen kiyafetleri cok yer kapliyor. Giysileri satisa koy.
-ayni sekilde suan giyilmeyenleri (hamilelik Giysileri vs) satisa koy.
- cocuklar icin tv ye ihtiyac duyma.
bakalim 1 ay içinde ne kadarini yapabilecegim :) takipteyim.
Yaa kıyamam senin poşetin yok mu
Bizim dibimizde mağaza. Gerçi yılda 2 kere alıyoruz ama yine de birikiyor nerden geliyorlarsa . ben evden çıkaracaklarım için battal boy çöp poşeti aldım.magazadan alışveriş yapmıyorum
Birde hep eşya gönderiyorum ya evden yetmiyor
artık hurca doldurup geri istiyorum annemden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?