Herkese merhaba

Ne guzel bir topikmis bu boyle :) bende planlarimi yazayim belki destek olan olur motive eder beni :)

-zayiflamayana kadar giysi alma. Elindekilerle idare et.
-telefonunu gun icinde kullanma. Sadece cocuklar uyuduktan sonra.
-yeni bir sey almak istersen gercekten ihtiyacim var mi diye bir gun dusun.
-cocuklarin kuculen kiyafetleri cok yer kapliyor. Giysileri satisa koy.
-ayni sekilde suan giyilmeyenleri (hamilelik Giysileri vs) satisa koy.
- cocuklar icin tv ye ihtiyac duyma.

bakalim 1 ay içinde ne kadarini yapabilecegim :) takipteyim.

Hoşgeldin canım hepsini yaparsın inşallah. Kaç çocuğun var, yaşları kaç ve kaç kilosun merak ettim

Hoşgeldin canım hepsini yaparsın inşallah. Kaç çocuğun var, yaşları kaç ve kaç kilosun merak ettim

Hos bulduk canim ♡♡
Minnak benim cocuklar. Oglan 22 aylik kiz 3 aylik :)
75 kiloyum ahh kilolar. Benim icin diyet zorlandigim bir konu degil ama emzirdigim icin simdilik diyeti biraz erteledim. Sende var mi cocuk :) ben yeni kesfettim bu topigi cok hosuma gitti onceki mesajlari okurum mutlaka kesfederim gediklilerin bilgilerini :)

Yaa maşallah Allah bağışlasın
Ben de 4 aydır yarın diyete başlıcam bu gün son kez şunu da yiyim bunu da yiyim derken 13 kilo aldım diyete başlamaya karar vermeseydim iyiydi aslında
Çok şükür 3 gündür başladım ben de emziriyorum çok zor oluyor emzirirken diyet gerçekten. 4 aylık benimki de

Masallah canim Allah bagislasin♡ Ben oglumda gaz yapar diye sekeri ekmegi pirinci hayatimdan cikartmistim. Dogumdsm sonra 1ayda 13 kilo vermistim. Ve sutumde bayagi boldu.Simdi yine oyle beslenmek istedim sutum az geliyordu. Bol yiyince sutumde bollasiyordu. Kizimdan onemlimi dedim sende yeni dogum yapmissin canim cok yuklenme kendine. Zaten ek gida duzeni oturunca eskisi gibi sut uretmediginden eskisi gibi yeme ihtiyacida olmuyor.
Baska ne hedeflerin var :)

Şu an toplu mutfağım olsun zayıflayayım yeter diyorum bakalım. Martta yapamadım Nisanda yaparım inşallah :)

Şu an toplu mutfağım olsun zayıflayayım yeter diyorum bakalım. Martta yapamadım Nisanda yaparım inşallah :)

Resim atarsan fikir verebilirim mutfak temizligi ilgi alanim cok seviyorum :) benim bulasik makinam yok ve bayagi eski bir mutfak. Eminim seninki daha guzeldir cunku trdeki evlerin mutfaklari buyuk ve kullanisli oluyor. Benim ev temizliginde önceliğim hep mutfak. Mutfak temiz olsun ev daginik olsada olur. Sende bi oyle yapmayi dene

Nerenin resmi mesela canım

Merhaba dün sizi okudum ama pazar günleri telden buraya yazamıyorum uzun uzun.

Sessiz ve anlayışlı olmak her zaman doğru yöntem değildir. Hakkınızı savunun.
Bunu her ortam için söylüyorum işiniz ve diğer sosyal alanlarınız için.
Bakın bu konu en önemli detay.
Özgüveninizi kaybetmeyin.
Bu konuyu çözdüğünüzde diğer o problemlerde çözülecektir.

Merhaba
Çok mutlu oldum :)

Mutfakta dolaplara bakın dipte köşede kullanılmayan mutlaka bir şeyler vardır :)

yemek takımı almanızı tavsiye etmem belki sadece konsol ve masa olabilir o da ihtiyaçsa
benim şuan sadece masa ve koltuk takımım var.
Hatta 4 sandalyesi kaldı.
mutfaktakiler kırılınca 2 si transfer oldu :)

Bana gönder ankam :)

Herkese genelde cevap yazarım.
Amacımız kimseyi kırmak değil.
Böyle düşünüyorsanız çok üzülürüm.

Hoşgeldiniz :)
Tv ve telefon hedefini çok zorlayıcı bulsam da doğru hedefler belirlemişsiniz.

magazadan alışveriş yapmıyorum
Birde hep eşya gönderiyorum ya evden yetmiyor
artık hurca doldurup geri istiyorum annemden :)
Bizim dibimizde mağaza. Gerçi yılda 2 kere alıyoruz ama yine de birikiyor nerden geliyorlarsa . ben evden çıkaracaklarım için battal boy çöp poşeti aldım. Verecek kimse arayamıcam bu sefer çöpün yanına bırakıp gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…