erkenmi ayrılıyorsun.32. haftada ayrılınıyordu sanki27 Nisan’da inşallah, bugün okulda kriz yaşadık 2 hafta daha çalış diyor, ben de memlekete gideceğim ve 2 hafta kalmak istiyorum gitmişken o yüzden çalışamam dedim, gerildi ortam çok canım sıkıldı anlayacağın
Ay bi de o var evet, ben de alacağım Mayıs’ta yardımcı inşallah, bizde de camları hep eşim siler hiç silmedim benbenimde bu sene yemiyor gözüm.ramazandan önce yardımcı alırım diye düşünüyorum .eşim yardım ederse camlara gerisi çokta zorlamıyor.ha bide mutfak dolabı gözümde çok büyüyor.iç dış
Alıntıları karıştırdım konuları karıştırdım hepsi çorba olduHangi takımdaydın merak ettim şimdi
Uğrarım bi ara inşallah canım ❤❤
Mersindeyim benSen nerde oturuyordun
Hımmm çok girmiyorum oraya bilemedim:) kaptanı severim ama.3. takımdaydım
takım güzeldi.kaptanda benim çok kiymetli arkadaşım.o yüzden gitmiştim takıma ama olmadı.sen hangi takımdasınHımmm çok girmiyorum oraya bilemedim:) kaptanı severim ama.
Benim doğum Haziran da olacağı için yaz tatiline denk geliyor iznim yanıyor ondan erken ayrılıyorum
Evet 32 de ayrılıyorumerkenmi ayrılıyorsun.32. haftada ayrılınıyordu sanki
pardon şimdi takviminde gördüm.Evet 32 de ayrılıyorum
Anladım canım. 13 teyim ben.takım güzeldi.kaptanda benim çok kiymetli arkadaşım.o yüzden gitmiştim takıma ama olmadı.sen hangi takımdasın
Anladım canım. Sorun olmasın daBenim doğum Haziran da olacağı için yaz tatiline denk geliyor iznim yanıyor ondan erken ayrılıyorum
Çok şükür sorun yok şimdilik ama işte okulda sorun olacak gibiAnladım canım. 13 teyim ben.
Anladım canım. Sorun olmasın da ❤❤
Olmaz inşallah, çözülür kısa zamanda .Çok şükür sorun yok şimdilik ama işte okulda sorun olacak gibi
Sabahtan beri e bebekte sepeti doldurup doldurup boşaltıyorum. Reklam çıkıyor ya 50 TL indirim diye beni yoldan çıkaracak
Bebeğin ihtiyacı var aslında ama acil değil. Bayrama yakın mı alsam acaba
Bugün ben de bi sürü alışveriş yaptım, yenidoğan bebeklere hediye, kendi hastane çantam için gerekli şeyler falan. Bu dönemde çok fazla gereksiz alışveriş yapılıyor sanki, lohusa terliği tacı seti aldım mesela şu an gereksiz geliyor, ilk Doğumda almamıştım bi daha mı lohusa olacam aman deyip aldım. Amaç lohusa geceliği almadım, sadece alt üst pijama takımı aldım hep kullanırım diye. Kapı süsü ve buzdolabı süsü siparişi verdim o da gereksiz masraf mı acabalar diye düşündüm ama yine aynı bi daha mı bebeğim olacak deyip verdim gitti siparişiSabahtan beri e bebekte sepeti doldurup doldurup boşaltıyorum. Reklam çıkıyor ya 50 TL indirim diye beni yoldan çıkaracak
Bebeğin ihtiyacı var aslında ama acil değil. Bayrama yakın mı alsam acaba
Oğlana bisiklet alınacak, çocuklara yazlıklar alınacak ihtiyaç çok aslında ama emin olamıyorum daha kaliteli ve ucuzuna denk gelirim belki diyeBeğendiğin ürünler varsa al tabi ki de
Hevesin varsa al canım. Ben ilk hamileliğimde durumumuz sigortamız yoktu herşey içimde kalmıştı. İkincide zaten oldu bittiye geldi bişey anlamadım. Üçüncü de bidaha mı doğurcam dedim buzdolabı süsü lohusa pijaması vs yaptım çok da abartmadanBugün ben de bi sürü alışveriş yaptım, yenidoğan bebeklere hediye, kendi hastane çantam için gerekli şeyler falan. Bu dönemde çok fazla gereksiz alışveriş yapılıyor sanki, lohusa terliği tacı seti aldım mesela şu an gereksiz geliyor, ilk Doğumda almamıştım bi daha mı lohusa olacam aman deyip aldım. Amaç lohusa geceliği almadım, sadece alt üst pijama takımı aldım hep kullanırım diye. Kapı süsü ve buzdolabı süsü siparişi verdim o da gereksiz masraf mı acabalar diye düşündüm ama yine aynı bi daha mı bebeğim olacak deyip verdim gitti siparişicimri miyim neyim
Hoşgeldiniz :)
Tv ve telefon hedefini çok zorlayıcı bulsam da doğru hedefler belirlemişsiniz.
Bugün ben de bi sürü alışveriş yaptım, yenidoğan bebeklere hediye, kendi hastane çantam için gerekli şeyler falan. Bu dönemde çok fazla gereksiz alışveriş yapılıyor sanki, lohusa terliği tacı seti aldım mesela şu an gereksiz geliyor, ilk Doğumda almamıştım bi daha mı lohusa olacam aman deyip aldım. Amaç lohusa geceliği almadım, sadece alt üst pijama takımı aldım hep kullanırım diye. Kapı süsü ve buzdolabı süsü siparişi verdim o da gereksiz masraf mı acabalar diye düşündüm ama yine aynı bi daha mı bebeğim olacak deyip verdim gitti siparişicimri miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?