Boşver toplarsın yavaş yavaş ne güzel olmuştur miss gibi güle güle otur canım.Dün 2 odada boya işi vardı.
Çok detaylı yapmadık yaz sonu tadilat olacağı için. ama güzel de oldu.
küçük odadan büyük odaya taşındık
Ev bildiğin her odası dağıldı.
bir ara takıldım kaldım ne yapsam bilemedim.
şuan ev hala dağınık :)
Bizim dibimizde mağaza. Gerçi yılda 2 kere alıyoruz ama yine de birikiyor nerden geliyorlarsa . ben evden çıkaracaklarım için battal boy çöp poşeti aldım.Verecek kimse arayamıcam bu sefer çöpün yanına bırakıp gelicem.
Merhaba
Çok mutlu oldum :)
Mutfakta dolaplara bakın dipte köşede kullanılmayan mutlaka bir şeyler vardır :)
yemek takımı almanızı tavsiye etmem belki sadece konsol ve masa olabilir o da ihtiyaçsa
benim şuan sadece masa ve koltuk takımım var.
Hatta 4 sandalyesi kaldı.
mutfaktakiler kırılınca 2 si transfer oldu :)
Boşver toplarsın yavaş yavaş ne güzel olmuştur miss gibi güle güle otur canım.
sağolasın canım konsol var .masa sandalye lazım yerde olmuyor artık. hep idare ettim büyük evé geçince alırız die ama olmadı. mini Bot masa koltuk olabilir diye düşünüyorum. ama çok pahalı geldi fiyatlar
bence bu işin özeti gibi.cinsel hayatınız düzensizse bu tur sıkıntılar olabiliyor.merhab arkadaşlar eşimle 6 senedir birlikteyiz 4 senedir evliyiz, 1.5 yaşında oğlum var, yavaş yavaş eşimden uzaklaştığımı fark ediyorum bu durum beni çok üzüyor. ilişkimizden azıcık özet geçmek isterim: biz zaten hiç saatlerce telefonda k.
lütfen kınamayın yazdığm şeyi şimdilik böyle bir durum yok ahlaklı vicdanlı biriyimdir ama insanlık hali işte, şimdiçevremde hiç erkek yok zaten işte falan ama hani olur da zevklerimiz uyan biri denk gelir ilgi görürürüm muhabbeti çok sarar falan öyle bir durumda başkasına gönlümün kaymasından korkuyorum...
sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm
kız erken uyumam mümkün olmuyor malesefErken uyumak
Kan değerlerini kontrol ettirmek
ve gün içerisinde çok yorulmamak :)
kızın 2 yaşlarına geldiğinde uyanmalar azalacak az kalmış :)
konsol mini boy tatlımAynen katlanan masa alabilirsin.
şu aralar birikim ve indirim takibi yaparsan mutlaka denk gelir.
konsolu versen aslında yer açılır :)
kız erken uyumam mümkün olmuyor malesef
kan değerlerime baktırdım sıkıntı yok muş :)
gün içerisinde sürekli koşturma ön muhasebede çalışıyorum sabah 8 akşam 6 bulunduğum odada 5 bilgisayar 10 telefon var sabah tan akşama kadar radyasyon
en mantıklısıBizim dibimizde mağaza. Gerçi yılda 2 kere alıyoruz ama yine de birikiyor nerden geliyorlarsa . ben evden çıkaracaklarım için battal boy çöp poşeti aldım.Verecek kimse arayamıcam bu sefer çöpün yanına bırakıp gelicem.
gübaydınlar.hafta sonu kendimi temizliğe verdim.kendi odamdan yaklaşık bi 5 parça gitmiştir.yine balkona girdim .herşeyi tıkıştırmış kayınvalidem.ordanda büyük 4 parça gitti.nevresimler değişti.geçen hafta kitap okumaya başldım eşim içinde almıştım kitap.oda okumaya başlamış. kendine yeni bir kitap daha almış çok sevindim.bayadır kitap okumayı bırakmıştık.
iş yerin yoğun olduğundan yanına biri şart gibi.5 bilgisayar owwwwkız erken uyumam mümkün olmuyor malesef
kan değerlerime baktırdım sıkıntı yok muş :)
gün içerisinde sürekli koşturma ön muhasebede çalışıyorum sabah 8 akşam 6 bulunduğum odada 5 bilgisayar 10 telefon var sabah tan akşama kadar radyasyon
mutfağa el atmamak için kendimi zor tutuyorum.her ay bir oda diye şartladım kendimi daha sağlam ilerlerim diye..Oh mis ferahlamış ev :)
Hangi kitabı okuyorsun .
mutfağa el atmamak için kendimi zor tutuyorum.her ay bir oda diye şartladım kendimi daha sağlam ilerlerim diye..
feng shuıye başladım.
bahar temizliğiyle birleşti bide benim arınma surecim.kafamı dağıtmayayım diyorum.aslında haklısın aylara bölünce süreç uzayacak.atıyorum iki ayda tüm evi tamamlamalıyım.Tavsiyem başladığında tüm evi bitirmen.
O istek her zaman gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?