Dün 2 odada boya işi vardı.
Çok detaylı yapmadık yaz sonu tadilat olacağı için. ama güzel de oldu.
küçük odadan büyük odaya taşındık
Ev bildiğin her odası dağıldı.
bir ara takıldım kaldım ne yapsam bilemedim.
şuan ev hala dağınık :)

Boşver toplarsın yavaş yavaş ne güzel olmuştur miss gibi güle güle otur canım.

Benim annem buluyor.
dün yine ayıkladım verdim 10 parça kadar kızımdan
birde yedek götürdü kızıma üstü batarsa diye 8-9 parça.
dolap boşaldı

sağolasın canım konsol var .masa sandalye lazım yerde olmuyor artık. hep idare ettim büyük evé geçince alırız die ama olmadı. mini Bot masa koltuk olabilir diye düşünüyorum. ama çok pahalı geldi fiyatlar

günaydın kızlar
bende dün ev süpürdüm toz aldım market alışverişi yaptım sabah işe geç kaldığım için yatgaımı ve kahvaltı bulaşığımı toplayamadım yaaa

sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm

Aynen katlanan masa alabilirsin.
şu aralar birikim ve indirim takibi yaparsan mutlaka denk gelir.
konsolu versen aslında yer açılır :)

bence bu işin özeti gibi.cinsel hayatınız düzensizse bu tur sıkıntılar olabiliyor.

Son düzenleme:
sabahları enerjik ve zinde kalkmak için tavsiyenz var mı akşam uyumam 1 i buluyor gecede sürekli uyanıyorum kızım var 17 aylık emziriyrm

Erken uyumak
Kan değerlerini kontrol ettirmek
ve gün içerisinde çok yorulmamak :)
kızın 2 yaşlarına geldiğinde uyanmalar azalacak az kalmış :)

Erken uyumak
Kan değerlerini kontrol ettirmek
ve gün içerisinde çok yorulmamak :)
kızın 2 yaşlarına geldiğinde uyanmalar azalacak az kalmış :)
kız erken uyumam mümkün olmuyor malesef
kan değerlerime baktırdım sıkıntı yok muş :)
gün içerisinde sürekli koşturma ön muhasebede çalışıyorum sabah 8 akşam 6 bulunduğum odada 5 bilgisayar 10 telefon var sabah tan akşama kadar radyasyon

gübaydınlar.hafta sonu kendimi temizliğe verdim.kendi odamdan yaklaşık bi 5 parça gitmiştir.yine balkona girdim .herşeyi tıkıştırmış kayınvalidem.ordanda büyük 4 parça gitti.nevresimler değişti.geçen hafta kitap okumaya başldım eşim içinde almıştım kitap.oda okumaya başlamış. kendine yeni bir kitap daha almış çok sevindim.bayadır kitap okumayı bırakmıştık.

Aynen katlanan masa alabilirsin.
şu aralar birikim ve indirim takibi yaparsan mutlaka denk gelir.
konsolu versen aslında yer açılır :)
konsol mini boy tatlım
eve göre yaptırdık o zaman. inşallah denk gelir.

1 de çok geç yahu :)

en mantıklısı

Oh mis ferahlamış ev :)
Hangi kitabı okuyorsun .

iş yerin yoğun olduğundan yanına biri şart gibi.5 bilgisayar owwww

Tavsiyem başladığında tüm evi bitirmen.
O istek her zaman gelmiyor :)
bahar temizliğiyle birleşti bide benim arınma surecim.kafamı dağıtmayayım diyorum.aslında haklısın aylara bölünce süreç uzayacak.atıyorum iki ayda tüm evi tamamlamalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…