Sabah sabah çok güldüm ya eşler bazen çok odun olabiliyor malesef

Soracaktım unutmuşum raporu anladım da ne projesi hazırlayacaksın yaw? Dönem bitmeden ayrılacaksın zaten izne yeni gelen yapsın ne var sanki.
TÜBİTAK projesi hazırlayacağım böyle proje deyince de çok havalı duruyor AA olur mu gitmeden sınavı da hazırla dediler daha 2. Sınavı da hazırlayacağım, dışardan öğretmen istemiyor idare böyle de zümrelerime çok iş düşüyor. Sınavı benim hazırlamamı veliler istiyor gerçi of plansız hamilelik gerçekten çok zormuş sağlıkla doğsa bari

Günaydınlar
Dün yine yorucuydu
antre eylül ve yatak odası halılarını topladım.
yatak odasının camı kapısı silindi
yatak altına vileda sopasına bez koymak suretiyle silindi. (yatağı atasım geldi)
süpürüldü
dolapların dışı silindi.
yerleri sildim
nevresim değişti
antre süpürüldü / silindi
yatak odasından pufu çıkarttım
tülü takmadım.
kızım biraz geç geldi işleri rahat yaptım.

Bugün hava yağmurlu cam işi kaldı
küçük odayı ve mutfağı toparlayacağım.

günaydınlar.
yıkanacak montları sabah ayırdım.kuru temizlemeye gidecekler var.onların işi biterse baya yük kalkacak yarına ortadan.akşam eve geçince eşimin yazlıklarını çıkarıp dolabını temizleyip düzenliyesim var.

kızımın oyuncak kutusu var 6 sepetli
onun dışında kaykay ve top havuzu var (annem istediği için almıştık)
bazılarını anneme göndereceğim
bazılarını atacağım
saklamak istediklerimi saklıyorum.
mutlaka her ay oyuncak alınıyor.
ya markette görüyor istiyor
yada başkasında görüyor.
sürekli elden geçmesi gereken bir bölüm oyuncaklar :)

Gunaydinlar herkese herkes iyidir inşallah
Haftaiçi elimı bi işe sürmeden bitiveriyor haftasonu da gezmeye ayırınca haliyle eve süpürge ve toz almak gerekiyor
Haftasonu kadın çağırmak ya da kendim yapmak arasında kararsiz kaldım çünkü çok haraketsiz bi yaşantım var
İşten eve arabayla gidiyorum daha sonra eve gelince yemek yiyip direk tv karşısında pinekliyorum azcık hareket olsun diye kendim yapasim var
İnşallah ertelemem evden atacak bi şey de pek bulamıyorum artık.

Evde sadece 4 saksı çiçek bıraktım. başka çiçek almayı düşünmüyorum.
2 tanesi kurumuştu.
3 tane ayırdım ve işe getirdim 1 tanesini
burda abla çok beğendi ona verdim.
kaldı 2 :)

Ev toplu olduktan sonra süpürmek silmek beni etkilemiyor.
Sadece şu bahar temizlikleri yoruyor beni
Ama seviyorum bir odayı temizlemek istediğim düzende bulmayı :)

Sadece cam kapı ve dolap işlerine çağırabilirsin yorucu işlerde.

Güle güle kullan :)

Ben hastane süslemelerini nedense gereksiz buluyorum.
Orda canımın derdinle uğraşıyorum zaten :)
erkekler genelde anlamıyor kapı süsü falan
eşimde ancak çiçek alır buna şükür

Camlara almıştım 2 hafta önce o yüzden kendim yapabilirim sanırım. Bi de hareket etmek istiyorum evde yat yat. Kapıları da biraz daha yaz gelsin öyle alıcam.

Kocaman alıntılarla ben geldim Valla en güzelini yapmışsın, yiyip içip gezmek lazım anca istifliyoruz yurtdışındasın sen sanırım?
İlk doğumdaki tipimi hatırlayınca Doğum çekimi yaptırmasam daha iyi olur diyorum
Valla hatırla ne olacak kaç kez hamile oluyoruz sanki
Bi de düzenli yapsa ne güzel olacak :)
Yaptığına şükür et bence, hiç yapmayanlar olunca.
Neyse kürkçü dükkanı misali eninde sonunda döneceğiz, zorlansanda el mahkum ne yapalım. Sağlıkla gelsin inşallah canım.
Offff oyuncak işi beni öldürüyor, hele evde tv de izleyip hepsinden istiyor. Lol bebeğe taktik bu ara allahım deli pahalı ufacık oyuncak. Maalesef ayda bir alsak dua edicem oyuncağın sevilmesi 3 saat
Kolay gelsin canım atacak bi şeyin olmaması be güzel yapabiliyorsan bence de kadın çağırma ama ben hiç beceremem mesela. Temiz evi düzenli tutmak daha kolay bi elini çekti mi insan elini sürmek istemiyor.
Evde sadece 4 saksı çiçek bıraktım. başka çiçek almayı düşünmüyorum.
2 tanesi kurumuştu.
3 tane ayırdım ve işe getirdim 1 tanesini
burda abla çok beğendi ona verdim.
kaldı 2 :)
Hiç çiçek bakamıyorum yaa, kaç orkide kuruttup anneme verdim annem bazısını yeniden ayağa kaldırdı kimisi de öldü gitti. Almıyorum o yüzden artık. Suyunu falan da veriyorum ama yeteri kadar sevgi gösteremiyorum bence
En fazla kendim yaparım 150 çokmuş cidden :)
150 ne ki? Ben abartılmadığı sürece seviyorum. Binler verip organizasyon tutmadım ama elimden geldiğince bişiler hazırladım sırf odayı görmek için ziyarete geldiler bende bu sefer beğendim ayrıntıları eşim halletti çok bi para tutmadı, ama komple hazırlanmış alayım dersen çok tutuyo o zaman.

aynen canım.
Ha birde kurutma makinasından memnunmusun :)
bu konuda yazdın mı hatırlamıyorum :)
Valla varya neden daha önce almamisim dedirtti yeminle camasirlik artık açık değil topladım kaldırdım bi de hep millet her seyi kurutamiyorum falan diyordu valla ne var ne yok kurutttum cidden çalışanlar için kesin ve kesin şart. Elektirik faturasını da 62 gelmiş bu ay normalde 52 falan gelirdi yani öyle bi artış olmamış ki bu ay iyi çalıştırdım valla canım :)

Canim 17 ay gece sute kalkmak icin cok buyuk bir ay degil mi? Uyurken versen yeter bence. Araliksiz uyursan enerjin yuksek olur.
canm kızım 1 yaşındayken çalışmaya başladım gündüz hiç emzirmiyorum o yüzden gece her uyandıgında veriyorum

Geçen abla geldiğinde kaloriferin altını silerken zaten pamuk ipliğine bağlı olan yeri sanırım zedelemiş eşimden bin laf duydum nefret ediyor kendisi yardımcı abla almamdan. Bu da tuz biber oldu tabi, özellikle yaptı sanki. Anlayamıyorum neden bu kadar hassas. Özel alan algısı çok fazla maalesef.

Şimdi onun için sucu geldi onu hallediyor, hazır gelmişken mutfağın lavabosu su akıtıyordu onu da halledecek inşallah. Ev yine bi dağıldı siler yerleştiririm hayırlısıyla gitsinlerde.

Sizin eşiniz de karşı mı yardımcı ablaya? Hayır çalışıyorum kendim yapmam mümkün değil zaten, kalsın camlar kirli ne olacak sanki diyo. Astım olacaz diyorum

Offff oyuncak işi beni öldürüyor, hele evde tv de izleyip hepsinden istiyor. Lol bebeğe taktik bu ara allahım deli pahalı ufacık oyuncak. Maalesef ayda bir alsak dua edicem oyuncağın sevilmesi 3 saat

büyüdükçe evet bu konu daha çıkılmaz hale gelebilir :)
ben yinede ayda 1 oyuncak uygulamasına devam ederim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…