Gerçekten çok vasatmış yaaaa
çok mantıklıAramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen
Ben demiyorum canım arkasında yazıyor 18/10 diyeAdı gümüş ama anka kabul etmiyor
Aramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen
Ben demiyorum canım arkasında yazıyor 18/10 diyebak yandex de de çelik yazınca çıkıyor
gülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diyeAramaya sabunluk serum yazdım çıktı hemen
Aynen canım gerçek hayatta da burda da.Anka 4 cocuk vardi degil mi? 4 cocukla guzin ablalik bravo valla :) benim kimseyle dertlesecek enerjim olmuyo :)
Dur ben de yazayımgülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diye
burcun ne seninAynen canım gerçek hayatta da burda da.burda özel mesajlarımı kapattım düşün
Ben öyle çok ciddi cevaplar da veremem aslında herşeyi dalgaya alırım ama bilmiyorum
gülmeyin bişey dicem .hani goggleye absürt bişey yazarsında aratırsın ya heves ettim bende yazdım sabunluk serum diye
boşeyere yazma çıkmadıDur ben de yazayımben google da yazmamıştım sitenin aramasında yazdım
Akrepburcun ne senin
Ben çok komik bişey çıktı sandım
hayır sadece heves edip yazdım onu paylaşayım dedim.duygularımızı paylaşmak serbestti öyle değilmiBen çok komik bişey çıktı sandım
yok sadece deneyeyim ne çıkacak dedim.ayy tamam kabul ediyorum çok aptalcaydıValla profilim mi çıkıyor acaba diye tırsmadım değil
Tabii ki herşeyi paylaşabilirsin biz anlayamadık seni tamamen bizden kaynaklıhayır sadece heves edip yazdım onu paylaşayım dedim.duygularımızı paylaşmak serbestti öyle değilmi
heves kursak meselesine döndü benimkisiTabii ki herşeyi paylaşabilirsin biz anlayamadık seni tamamen bizden kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?