Arada sİze yazdım bi taraftan koltukları çektim oturma odasını süpürdüm yerleştirdim. Toz alma kaldı sadece. Şimdi arayı ve yatak odasına geçiyorum.

Sevgili minimalis arkadaşlarım sizce bir tepsiye ne kadar harcanmalı. Çok güzel bi tepsi beğendim, almadım ama aklımdan çıkaramıyorum. Tepsi ihtiyacım var.

Valla sınır yok fiyatta, 85 iyi ama bence. Gösterdiğin tepsiden annemin vardı gümüş rengi olmasından dolayı gümüm tepe demiyor ama çelikti. Hayat annem jumbodan bi ton para verip bardak altı kaşığı ile birlikte almıştı. Şimdilerde çayı şekerli içen de yok :)

Bende deri tepsi var spor biraz bununla hiç alakası yok.

Gerçekten çok vasatmış yaaaa
Benimkine benziyo
Aslında çok beğenmiştim ama sabun koyarken dar ağızlılar zor oluyor ikeada gördüm ordan alacağım. hıh
Bizde ikeadan almıştık. Şeffaf aldım ama aklım siyahta kaldı. Ama haliyle su ve kireç lekesi kalır diye şeffaf aldım. Serum şişesi gibi duruyor ama içine renkli sabun koyunca kullanımda öyle görünmüyor.

Bende size bebek emzirirken yazıyorum, sevgiler

Kendisi de düz şise kullanıyor ama benimkini beğenmedi :)
Şefaf olmasını seviyorum. çok göz yormasın yeter :)

ben bu serum şişesi benzetmesini hatırlıyorum
ama başkası söyledi sanıyorum
baktım yazışmalara
benmişim o meğer
sen de hiç unutmuyosun mia
yalnız nerden aklıma geldiyse güzel benzetme yapmışım

Tepsi resmi isterim o zaman
Benim önceki tepsim de deriydi benim kız deri kemirmeyi çok seviyor kemirmiş hep fare gibi attım. Şimdi plastik aldım geçici ama hoşuma gitmiyor.
Kendisi de düz şise kullanıyor ama benimkini beğenmedi :)
Şefaf olmasını seviyorum. çok göz yormasın yeter :)
Ben çok sabunluk aldım çocuklar kırıyor sürekli. Bununla idare ediyorum şimdilik. Kırılınca hemen bimden alıp geliyorum

Eşlerin lohusa sendromu da hiç çekilmiyor :) benim eşimde kendini alışverişe verdi indirime giren ev için gerekli şeyleri alıp duruyor stok yapıyor sinir oluyorum

Hehe :)
Sabunluk aldın mı peki o günden sonra merak ettim

Benim şuan normal market sabunluğunda plastik taş gibi
Tadilat yapılsın alacağım bir serum şişesi

Benim şuan normal market sabunluğunda plastik taş gibi
Tadilat yapılsın alacağım bir serum şişesi
Plastikle oynuyor benim kız. İçer diye korkuyorum. Benim çantamı görsen plastik bardak, plastik deterjan ölçekleri falan taşıyorum. Ağladığında veriyorum Bi ara doktoru dalga geçmişti biri çantayı çalsa çaldığına pişman olur diye

Sende tupper seviyodun anasına çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…