yok sadece deneyeyim ne çıkacak dedim.ayy tamam kabul ediyorum çok aptalcaydı
banada iyi geldi vallaa.iyi güldümyok yahu güldük eğlendik ne güzel :)
Yaaaaaniii seni yormak istemiyorum aslında miam yoksa başka bişey gelmesin aklına
Allah razı olsunOlurmu ankacım biz bu günler için varız
Arada sİze yazdım bi taraftan koltukları çektim oturma odasını süpürdüm yerleştirdim. Toz alma kaldı sadece. Şimdi arayı ve yatak odasına geçiyorum.
Sevgili minimalis arkadaşlarım sizce bir tepsiye ne kadar harcanmalı. Çok güzel bi tepsi beğendim, almadım ama aklımdan çıkaramıyorum. Tepsi ihtiyacım var.
Benimkine benziyo
Gerçekten çok vasatmış yaaaa
Bizde ikeadan almıştık. Şeffaf aldım ama aklım siyahta kaldı. Ama haliyle su ve kireç lekesi kalır diye şeffaf aldım. Serum şişesi gibi duruyor ama içine renkli sabun koyunca kullanımda öyle görünmüyor.Aslında çok beğenmiştim ama sabun koyarken dar ağızlılar zor oluyor ikeada gördüm ordan alacağım. hıh
Bizde ikeadan almıştık. Şeffaf aldım ama aklım siyahta kaldı. Ama haliyle su ve kireç lekesi kalır diye şeffaf aldım. Serum şişesi gibi duruyor ama içine renkli sabun koyunca kullanımda öyle görünmüyor.
Bende size bebek emzirirken yazıyorum, sevgiler
Tepsi resmi isterim o zamanValla sınır yok fiyatta, 85 iyi ama bence. Gösterdiğin tepsiden annemin vardı gümüş rengi olmasından dolayı gümüm tepe demiyor ama çelikti. Hayat annem jumbodan bi ton para verip bardak altı kaşığı ile birlikte almıştı. Şimdilerde çayı şekerli içen de yok :)
Bende deri tepsi var spor biraz bununla hiç alakası yok.
Benimkine benziyo
Bizde ikeadan almıştık. Şeffaf aldım ama aklım siyahta kaldı. Ama haliyle su ve kireç lekesi kalır diye şeffaf aldım. Serum şişesi gibi duruyor ama içine renkli sabun koyunca kullanımda öyle görünmüyor.
Bende size bebek emzirirken yazıyorum, sevgiler
Ben çok sabunluk aldım çocuklar kırıyor sürekli. Bununla idare ediyorum şimdilik. Kırılınca hemen bimden alıp geliyorumKendisi de düz şise kullanıyor ama benimkini beğenmedi :)
Şefaf olmasını seviyorum. çok göz yormasın yeter :)
Eşlerin lohusa sendromu da hiç çekilmiyor :) benim eşimde kendini alışverişe verdi indirime giren ev için gerekli şeyleri alıp duruyor stok yapıyor sinir oluyorumMerhaba kızlar, geçen gün temizlikte kaloriferin altından su damlamaya başlamıştı. Dürn yapılamayınca kaloriferi komple değiştirmeye geldiler, tüm gün kaçta geleceği belirlenemeyen ustayı bekledim kv ile. O küçük kuzuya bakarken hemen Evi süpürdüm sildim ama yalandan toz aldımHiç sevmiyorum valla. Sonra yemeğimizi yaptım akşam da oturdum tam teli elime aldım eşim bi tur trip attı uyumaya gitti. Şu dönem bi geçseydi ya, bütün gün evde keyif yaptığımı falan sanıyor sanırım. Bu ara çok yoruluyor ama bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum benim de hayatım dolu dolu şu ara
Neyse kafanızı şişirmeyim, bahar geldi alışveriş dönemi. Doğru karar verip almak lazım.
Küçüğe gelen hediyeleri değiştirmem lazım, 0-3 ay gelmiş ama giydiremeden küçülür onlar, büyükten de kalan çok var zaten. Ama ne zaman değiştirilen bilmiyorum, bu ara hava hep soğuk gidiyor.
ben bu serum şişesi benzetmesini hatırlıyorum
ama başkası söyledi sanıyorum
baktım yazışmalara
benmişim o meğer
sen de hiç unutmuyosun mia
yalnız nerden aklıma geldiyse güzel benzetme yapmışım
Benim şuan normal market sabunluğunda plastik taş gibiTepsi resmi isterim o zaman
Benim önceki tepsim de deriydi benim kız deri kemirmeyi çok seviyor kemirmiş hep fare gibi attım. Şimdi plastik aldım geçici ama hoşuma gitmiyor.
Ben çok sabunluk aldım çocuklar kırıyor sürekli. Bununla idare ediyorum şimdilik. Kırılınca hemen bimden alıp geliyorum
Liste yap verEşlerin lohusa sendromu da hiç çekilmiyor :) benim eşimde kendini alışverişe verdi indirime giren ev için gerekli şeyleri alıp duruyor stok yapıyor sinir oluyorum
Plastikle oynuyor benim kız. İçer diye korkuyorum. Benim çantamı görsen plastik bardak, plastik deterjan ölçekleri falan taşıyorum. Ağladığında veriyorumBenim şuan normal market sabunluğunda plastik taş gibi
Tadilat yapılsın alacağım bir serum şişesi
Sende tupper seviyodun anasına çekmişPlastikle oynuyor benim kız. İçer diye korkuyorum. Benim çantamı görsen plastik bardak, plastik deterjan ölçekleri falan taşıyorum. Ağladığında veriyorumBi ara doktoru dalga geçmişti biri çantayı çalsa çaldığına pişman olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?