Anka nin kilo verme yarışmasına mi katilsak. O topige daha bakmadım yrn son günmüş katılım için.

2.5 kg daha aldım 10 gün içinde. Bilgisayar başında çizim yaparken stresten ivir zivir yedim.

Anka nin kilo verme yarışmasına mi katilsak. O topige daha bakmadım yrn son günmüş katılım için.

2.5 kg daha aldım 10 gün içinde. Bilgisayar başında çizim yaparken stresten ivir zivir yedim.

Ben hic zayiflama yarismalarina katilmadim. Guzel olur aslinda bir bakayim nasil katiliniyor neler yapiliyor. Bende aldim biraz emzirirken giderdi sozde ama daha kilo aliyorum yediklerimizi not mu etsek bir sinirlama gerekiyor bize

Ben hic zayiflama yarismalarina katilmadim. Guzel olur aslinda bir bakayim nasil katiliniyor neler yapiliyor. Bende aldim biraz emzirirken giderdi sozde ama daha kilo aliyorum yediklerimizi not mu etsek bir sinirlama gerekiyor bize
Topigi bulamadım. Link atar mısınız

Sabah çekip atarım canım.

Günaydınlar
Mia- hayırlı olsun çok güzel görünüyor :)
Dün yazlık ayakkabıları çıkarayım dedim duvar su almış ayakkabı kutuları küflenmiş bazı ayakkabılar mahvolmuş sonuç olarak dün eşimin 1 benim 1 çift ayakkabı çöpe gitti. Düğün ayakkabım da balkonda eşim balkonu yıkarken yıkamazsa onu da atacağım. Çok topuklu hiç giyemem artık kızımız da yokki hatıra şaklayalım bir çift çorap eşimin bir pijaması da çöpe gitti.
Bi de ilaç kutusunu da düzenledim bi koca poşet çöpe gitti kolu kopmuş bir çantamı oğlumun ilaç çantası yaptım bizimkiler de bir sepette. Daha düzenli oldu. Bugün de yazlık tişörtleri çıkarmayı düşünüyorum. Yarında bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bakalım

Sağol canım
Sende derin bir ayıklama yapmışsın eline sağlık

Hayatımı 6 başlıkta değerlendiriyorum.

1. Kişisel zaman
2.Bakım
3.Bütçe
4.Ev yaşamı
5. İş
6. Kızım

Kişisel Zaman
Gün içerisinde kendime zaman bırakmaya çalışıyorum.
Genelde ajandama bakıyorum
video film izliyorum.
Sevdiğim bloger yazılarını okuyorum.
Bazen ilgi duyduğum alanlara bakıyorum.
Dekorasyon tadilat işlerini araştırıyorum. Araştırma yapmayı çok severim :)

Bakım
Bakımlı görünmeyi seviyorum abartısız makyajı da.

Bütçe
Bu yıl planım birikim yapmaktı ama başka harcamalar çıkınca yapamadım.
Borçlarımı düzenli ödüyorum ve ihtiyaçlarımı alabiliyorum.

Ev Yaşamı

Evimi sade düzenli görmeyi zaman geçirmeyi seviyorum.
Kendi kişisel tarzımı yansıtmayı zaman zaman değişikler yapmayı seviyorum.
Planlar oluşturuyorum.
Alışveriş,temizlik ve yemek menüleri.
ev ortamını yaşanır halde tutmak yorucu :)

İş
Kendime yakışır şekilde çalışmak tek hedefim.

Kızım
Kızımla oynamayı çok seviyorum.
Büyüdükçe farklı ilgi alanlarını keşfetmesi sevmesi
Hergün bana olaylara farklı bakmamı sağlaması.
Birbirimizden birşeyler öğrenmek
Yüzünü,ellerini zihnime kazımam.
Bazen yorgun olsamda kızımın gösterdiği anlayışa hayran kalmam.
Tutturduğu zamanlar aramızdaki inat :)

Anneliğin bir şekli kalıbı yok bana göre.
Çocuğun karakteriyle bütünleşen bir durumdur.
Bazen yetemeyebilirim.
eksiklerimi analiz edip sürekli gözden geçiyorum.
Çocuklar hep aynı kalmıyor biz niye hep aynı kalalım.

Kapalı halini bende çok sevdim güle güle kullan. Bende takip edeyim olmazsa bende alayım bayıldım çünkü.

şimdi de indirim kodu vardı.
yani mutlaka indirim oluyor.
Ben baya düşündüm farklı yerler araştırdım en mantıklısı bu ürün oldu.
aşırı memnunum hem yumuşacık hem ağır hem modern
Birde tek kişilik yatak örtüsü ama yan serince bizim yatağa tam geldi :)

Bizde şu an kahveli bi yün battaniye var, resmini ekliyorum hakkaten yumuşacık kızım bile bayılıyor anne ne olur giydirme hemen diye :) ama kahve işte. Mobilya ile uyumlu ama bende böyle antrasit istiyorum. Annemin ceyiziymiş hatıralı battaniye ama kullandık baya. Ben sanırım çift kişilik alır normal sererim.

Kızım yine üstünde

Güle güle kullan tabi seninki de yün orjinal bir parça sadece rengi koyu olsa ortama farklılık katardı. Haklısın

kızlar merhaba bakamadım buraya kuzenimin nişanı vardı onun için koşturup duruyorum
bugün kızımı annemden alıp eve geçicem eve geçer gecmez hemen makineye çamaşır atıcam kirli sepetini boşaltmam gerek
yemek yerim yemekten sonra küçük süpürge ile evimi bi süpürürüm
kızımla oynarım
ve bugünden sonra ne olursa olsun yarım saat eliptik yapcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…