Anka nin kilo verme yarışmasına mi katilsak. O topige daha bakmadım yrn son günmüş katılım için.Hosbulduk canim ♡ zaten sayende kesfettim en son ne zaman girdin diye profiline goz attim bu topigin basligini gordum profilinde :) buradan takip ederim o zaman. Sende planlarini basardiklarini yaz motive ederiz birbirimizi. Kilolar icin buna ihtiyacim var :/
Anka nin kilo verme yarışmasına mi katilsak. O topige daha bakmadım yrn son günmüş katılım için.
2.5 kg daha aldım 10 gün içinde. Bilgisayar başında çizim yaparken stresten ivir zivir yedim.
Gerekenleri söylüyorum da o sorma zahmetine gitmiyor diş macunu, tuvalet kağıdı havlu peçete yağıyor bu aralar eveListe yap ver
Topigi bulamadım. Link atar mısınızBen hic zayiflama yarismalarina katilmadim. Guzel olur aslinda bir bakayim nasil katiliniyor neler yapiliyor. Bende aldim biraz emzirirken giderdi sozde ama daha kilo aliyorumyediklerimizi not mu etsek bir sinirlama gerekiyor bize
Sabah çekip atarım canım.Tepsi resmi isterim o zaman
Benim önceki tepsim de deriydi benim kız deri kemirmeyi çok seviyor kemirmiş hep fare gibi attım. Şimdi plastik aldım geçici ama hoşuma gitmiyor.
Ben çok sabunluk aldım çocuklar kırıyor sürekli. Bununla idare ediyorum şimdilik. Kırılınca hemen bimden alıp geliyorum
Evet canım aldım düz beyazHehe :)
Sabunluk aldın mı peki o günden sonra merak ettim
Günaydınlar
Mia- hayırlı olsun çok güzel görünüyor :)
Dün yazlık ayakkabıları çıkarayım dedim duvar su almış ayakkabı kutuları küflenmiş bazı ayakkabılar mahvolmuş sonuç olarak dün eşimin 1 benim 1 çift ayakkabı çöpe gitti. Düğün ayakkabım da balkonda eşim balkonu yıkarken yıkamazsa onu da atacağım. Çok topuklu hiç giyemem artık kızımız da yokki hatıra şaklayalımbir çift çorap eşimin bir pijaması da çöpe gitti.
Bi de ilaç kutusunu da düzenledim bi koca poşet çöpe gitti kolu kopmuş bir çantamı oğlumun ilaç çantası yaptım bizimkiler de bir sepette. Daha düzenli oldu. Bugün de yazlık tişörtleri çıkarmayı düşünüyorum. Yarında bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum bakalım
şu an kullandığım bu
banyoma bahar geldi :))Eki Görüntüle 2257800
Kapalı halini bende çok sevdim güle güle kullan. Bende takip edeyim olmazsa bende alayım bayıldım çünkü.Günaydınlar
Yatak örtümü merak edenler için paylaşayım. 2 türlü kullanabilirim ama kapalı halini ben daha çok sevdim.
Eki Görüntüle 2257758
Eki Görüntüle 2257759
Kapalı halini bende çok sevdim güle güle kullan. Bende takip edeyim olmazsa bende alayım bayıldım çünkü.
Bizde şu an kahveli bi yün battaniye var, resmini ekliyorum hakkaten yumuşacık kızım bile bayılıyor anne ne olur giydirme hemen diye :) ama kahve işte. Mobilya ile uyumlu ama bende böyle antrasit istiyorum. Annemin ceyiziymiş hatıralı battaniye ama kullandık baya. Ben sanırım çift kişilik alır normal sererim.şimdi de indirim kodu vardı.
yani mutlaka indirim oluyor.
Ben baya düşündüm farklı yerler araştırdım en mantıklısı bu ürün oldu.
aşırı memnunum hem yumuşacık hem ağır hem modern
Birde tek kişilik yatak örtüsü ama yan serince bizim yatağa tam geldi :)
Kızım yine üstündeBizde şu an kahveli bi yün battaniye var, resmini ekliyorum hakkaten yumuşacık kızım bile bayılıyor anne ne olur giydirme hemen diye :) ama kahve işte. Mobilya ile uyumlu ama bende böyle antrasit istiyorum. Annemin ceyiziymiş hatıralı battaniye ama kullandık baya. Ben sanırım çift kişilik alır normal sererim.
Eki Görüntüle 2257860
Bizde şu an kahveli bi yün battaniye var, resmini ekliyorum hakkaten yumuşacık kızım bile bayılıyor anne ne olur giydirme hemen diye :) ama kahve işte. Mobilya ile uyumlu ama bende böyle antrasit istiyorum. Annemin ceyiziymiş hatıralı battaniye ama kullandık baya. Ben sanırım çift kişilik alır normal sererim.
Eki Görüntüle 2257860
Kızım yine üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?