kızlar merhaba bakamadım buraya kuzenimin nişanı vardı onun için koşturup duruyorum
bugün kızımı annemden alıp eve geçicem eve geçer gecmez hemen makineye çamaşır atıcam kirli sepetini boşaltmam gerek
yemek yerim yemekten sonra küçük süpürge ile evimi bi süpürürüm
kızımla oynarım
ve bugünden sonra ne olursa olsun yarım saat eliptik yapcam inşallah
Yok yok canım pes etmek yok ayrıyetten diyet de yapıyorum sen bi ara beni grubuna alacaktın neydi oKolay gelsin canım :)
Yoğun günlerin geçiyor pes etmiyorsun çok iyi
Yok yok canım pes etmek yok ayrıyetten diyet de yapıyorum sen bi ara beni grubuna alacaktın neydi o
Günaydınlar
Yatak örtümü merak edenler için paylaşayım. 2 türlü kullanabilirim ama kapalı halini ben daha çok sevdim.
Eki Görüntüle 2257758
Eki Görüntüle 2257759
Yaa çok güzel olmuş güle güle kullan canım. Benim de yatak örtüsü alasım geldi
Beni bi heveslendirdinSağol canım :)
Ya deme öyle ya alışverişe teşvik etmiş gibi mi oldum acaba
bugün ve yarın aöf sınavlarım var. hiç çalıştım mı? hayır.
kitap okumalara da ara verdim. kürk mantolu madonna çantamda benle her yere gidiyor :/
ütüm bozuldu, ütülerim birikti. ütü tavsiyesi olan var mı?
bakıma ihtiyacım var. saçlarım boyanmalı, kesilmeli, fondötenim bitti vs..
yine modum düşük bu aralar..
cts çalışmayı hiç sevmiyorum, inşallah pazartesiye kadar bu ruh halini atlatmış olurum.
Bugün oğlumla kahvaltı yaptıktan sonra yarım saat yürüyüş ve 1 saat park mesaisi yaptık :) eve gelinceye oğlumu yıkadım birazdan uyutacağım inşallah :)
Bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum bir taraftan, sadece hastane çıkışı ve 2 müslin örtü yeni gerisi hep abisinin küçülenleri ama o kadar çok ki, ki geçen bahar baya eleme yapmıştım ama hala çok. Bir iki yeni takım zıbın alırım belki diyordum ama vazgeçtim. Yarın ütülerim belki ya da haftaya bırakırım belki bakalım
Ya minnak minnak çok zor ütülemesi kolay gelsin
yakın olsak yardıma gelirdim .
ay teşekkürler düşünmen yeter zaten sadece şimdi ütülerim sonra birdaha ütüleyeceğimi zannetmiyorum
Dün eşim diyo ki emzikleri önceden kaynatırdın şimdi suya tutup veriyosun
aynen başta ne abartmışım diyorum, şimdi baştan suya tutup verebilirim 2. De bir rahatlık geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?