eşimle de dün konuştuk sık yemiyoruz gerçi ama gene de canımın çektiği oluyor
ben yemek yeme işini zevkle yaptığım için pide de yerim ötekileri de ama haklısın canım ya
bu akşam gidip karnıbaharı yapıcam :)
kurutma makinasında dünden beyazlarım kaldı gidip onları da yerleştiricem inşallah.
günaydınlar.
Günaydın kızlarakşamdan mutfağı tertemiz bıraktım. Şimdi de simit aldık akşamdan da kuru fasulye kaldı. Bi kurabiye yapacağım bugün bi de dolapları silesim var iç dış bakalım
nasılsınız kızlar.yemek listeleri yapılmış.bi ara bende yazayımGünaydın suhancım :)
nasılsınız kızlar.yemek listeleri yapılmış.bi ara bende yazayım
Yaa harikasınızteşekkür ederim listeler için, bende yapıcam listemi.
Bende bir sürü ev işi var şu anda ama oturdum kuzumla lol bebek konuşturuyoruz
bende iyi şükür biraz yorgunum.dün iki saat yürüdüm baya yorulmuşm uyurken bileklerim ağrıyordu.Çok iyi olur canım farklı fikirler olur bizede :)
Bugün uykum var akşam geç uyudum. Sen nasılsın
Ben yapıyorum bunu bir süredir ve inanılmaz faydasını gördüm. Haftalık planım şu şekilde:Kızlar şu her gün bir odaya 1 saat ayırmak diğer tarafları üstün körü toplamak fikri hoşuma gitti. Yarından itibaren başlıyorum bakalım.
Teşekkür ederim canım ben de deneyeceğim inşallah yaparım. Benim işimi çok bölüyor çocuklar, sonra geriye dönmeye üşeniyorum:))Ben yapıyorum bunu bir süredir ve inanılmaz faydasını gördüm. Haftalık planım şu şekilde:
Pzt: Salon ve Antre
Salı: Mutfak
Çrş: Çocuk Odası
Prş: Yatak Odası
bende iyi şükür biraz yorgunum.dün iki saat yürüdüm baya yorulmuşm uyurken bileklerim ağrıyordu.
dün bende ev süpürdüm,yemek hazırla,topla,çocuklarla oyun sonrasında kitap okuma ve yatış.küçük gece uyandı süt istiyorum diye tutturdu.ona hazırlanırken büyükte geldi bende içebilirmiyim dedi.onada hazırladım.gece baya oyalandık velhasıl.sabahta çöpleri çıkardım.bugunde yapılacak işler var
domates çorbası | mantarlı tavuk sote | pılav | ayran | |
mantı yada makarna | salata | |||
tavuklu şehriye ç. | yeşil fasulye | pılav | cacık | |
köfte | fırınlanmış pat. | salata | ayran | |
ezogelin ç | fırında karnıbahar | salata | ayran | |
karışık dolma | cacık | |||
mercimek çorba | ıspanaklı börek | |||
fırında tavuk | pilav | salata | ayran | |
kuru fasulye | pilav | salata/turşu | yoğurt | |
sebzeli pilav | cacık | turşu | ||
yayla çorbası | karnıyarık | pilav | cacık | |
şinitzel | çıtır patates | ayran | salata | |
evde pizza | ||||
evde döner | patates | ayran | ||
evde popayes | patates | ayran |
bizde üç gibi uyandıkDün kızım da uyumamak için direndi sonra 4 gibi süt istedi.
tam uykumu alamadım
ev işi bitmiyor bende yazlıklara bakıyım bugün belki ütü yaparım.
ay pardon haftalık yazılmış yemek listeleri ben karışık bi liste yaptım örnek açısından.bu haftanın listesini yapayım ayrı
Her Pazar yapıyorum ben yemek listesini, Pazartesi Pazar’a uğruyorum listeye göre alınacakları alıyorum, 2 günlük yapıyorum genelde yemekleri. Her zaman günü gününe uyanmasam da ( bazen bitmiyor bazen kayınvalidem. Yemek yolluyor falan) o liste hafta boyunca buzdolabının üstünde duruyor, tavsiye ederim yapınca kafa rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?