Her Pazar yapıyorum ben yemek listesini, Pazartesi Pazar’a uğruyorum listeye göre alınacakları alıyorum, 2 günlük yapıyorum genelde yemekleri. Her zaman günü gününe uyanmasam da ( bazen bitmiyor bazen kayınvalidem. Yemek yolluyor falan) o liste hafta boyunca buzdolabının üstünde duruyor, tavsiye ederim yapınca kafa rahat oluyor
Kesinlikle bende isterim.Hepimizin ortak sorunu bugün ne pisirsem. Liste yapanlar buraya da atsa bizde faydalansak
Ya fikir veririz birbirmize en azından. Aklımıza gelmeyen mevsimi gelmiş sebze falan varsa görürüz hem. Yemek kültürümüz de genişler bence yöreselleri de at.
Benim anneler gelirken malzeme getirip yapıyorlar. Biz onlara gidince orda yiyoruz ertesi güne de yemek gonderiyorlar. Evde çok az yemek yapıyorum onun için benim listemde olmuyor. Sen at bacim değişik yemekler öğrenmiş oluruz
Ne güzel menü. Bizim evdekiler kabak ve fasulye yemiyorBu haftayı atayım geçti biraz ama
Pazartesi: kabak+makarna
Salı: “ “
Çarşamba: yeşil fasülye+ pirinç pilavı
Perşembe: “. “
Cuma: pide + salata
Cumartesi: bezelye yahnisi+ bulgur pilavı(yeşil mercimekli)
Pazar: “. “
Duruma göre bazen salata veya çorba eklenebiliyor. Bugün salata da yaptım mesela. Ya da bazen ertesi güne yeterince artmıyor hemen bi çorba ekliyorum. Cuma’ya dışardan yazdım çünkü evde et bitti ve sadece belirli bi yerden alıyoruz orası da belirli zamanlarda kesim yapıyor. Onu beklerken de böyle et ihtiyacımızı karşılıyoruz :)
Bezelyeyi ben de eşim sen sevmeyiz, kabağı da eşim sevmez. Ama annem buzluğa bezelye atmış yenecek, mecbur boşa harcayamam. Kabak da çeşit olsun ve faydalı diye yapıyorum. Ben hiç sormam eşime ne yapayım diye ya da sevmediğini bilsem de faydalı diye yaparım o yemeği. Evde çocuk var seçme hakkın yok diyorum eşime özellikle erkek çocuk baba ne yerse onu yiyor örnek olacaksın diyorum mecbur yiyorNe güzel menü. Bizim evdekiler kabak ve fasulye yemiyorbezelyeyi de ben sevmiyorum
Benim eşim taze fasulye ve pırasa hariç yemek seçmez ama büyük oğlan çok seçiyor. Eskiden yediği çoğu şeyi yemiyor artık.Bezelyeyi ben de eşim sen sevmeyiz, kabağı da eşim sevmez. Ama annem buzluğa bezelye atmış yenecek, mecbur boşa harcayamam. Kabak da çeşit olsun ve faydalı diye yapıyorum. Ben hiç sormam eşime ne yapayım diye ya da sevmediğini bilsem de faydalı diye yaparım o yemeği. Evde çocuk var seçme hakkın yok diyorum eşime özellikle erkek çocuk baba ne yerse onu yiyor örnek olacaksın diyorum mecbur yiyor
Pırasayı benim eşim de sevmez ama yapınca az da olsa yer. Çok yapmam zaten bezelyeyi ben çiğ seviyorum. Annem buzluğa atmış olmasa alıp yemeğini yapmam taze taze yerimBenim eşim taze fasulye ve pırasa hariç yemek seçmez ama büyük oğlan çok seçiyor. Eskiden yediği çoğu şeyi yemiyor artık.Bezelyeden rus salatası, makarna salatası falan yapıyorum öyle yiyorlar
Hayır 1 saat değil sadece 5 dakika kısa bi toplama ve toz alma süpürge gerekliyse süpürge her gün yemek işinden başka sadece bi iş yap bence.düzenli yaptıkça is kalmıyor sanki:)Kızlar şu her gün bir odaya 1 saat ayırmak diğer tarafları üstün körü toplamak fikri hoşuma gitti. Yarından itibaren başlıyorum bakalım.
Kizlar herkese iyi aksamlar, kac sayfa okudum bilmiyorum. Grup da konu da cok guzel. Bende size katilmaya karar verdim.
Bugun bende cok sukur dolabimda giymediklerimi ayirdim, basic giyinmeye alismak istiyorum. Bunun icin once kendimden basladim sonra esime ve ara ara evime de sadelik katacagim.
Grubu takipteyim, birbirimize motive olmak cok guzel :)
Hepinize sevgiler
Kızlar
Aksam istem geldikten sonra Burger à gittik
Yemek falan hak getire.
Ay çok utanıyorum çok tembelim yeminle
Yedikten sonra da etinin gerçekten güzel olmadigini düşünüyorum ama yiyorum her seferinde
Giyinme odasi da toplanmadı daha.
Bi film izledik şimdi de oturuyorum.
60 küsür verdiğime aciyayim bi sürü kalori ona mi aciyayim
Eminim 58 kilo falan değilim bu hafta.öff içim şişti...
eşimle de dün konuştuk sık yemiyoruz gerçi ama gene de canımın çektiği oluyorLinda pide falan ye bari burger zararlı içeriği bağımlılık yapıyor diye biliyorum.
Çamaşır Öyle kalınca kırışıyor diyorlar ama biter bitmez katlayınca ütü gerekmiyor diyorlar seninki kırıştırmıyor mu?eşimle de dün konuştuk sık yemiyoruz gerçi ama gene de canımın çektiği oluyor
ben yemek yeme işini zevkle yaptığım için pide de yerim ötekileri de ama haklısın canım ya
bu akşam gidip karnıbaharı yapıcam :)
kurutma makinasında dünden beyazlarım kaldı gidip onları da yerleştiricem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?