Daha gün uzun wendy yaparsın :)
Listeni bekliyoruz
Ev süpürüldü, silinip toz alınacak. WC’ler yıkanacak. En son kızları da yıkamam lazım. Yemek işi ne olacak bilmem.
Salı Rus salatası?

Tek bi salata mı? Ne biliyim meze değil mi o?

kim denk gelirse kedi köpek gidiyor.
Birgün yogurt kovasına koymuştum kış vakti
köpek geldi sapından tuttu götürdü meğer yavruları varmış.
mutlaka biri yemezse diğeri yer.
Hımm Sitenin dışına koyayım bakalım belki orda yerler benimkiler beğenmiyor

Bugün evde tavuk yaptık yedik çok mutluyum yeminle.dışardan mi söylesek dedi eşim bende evde tavuk var onu yaparız dedim pekı dedi :) çamaşırları da yerleştirdim ohh rahatlıkla film izleyebilirm :)

Günaydınlar 100 tl mi kumbarama attım sonunda
paramı çekince
biraz eşime verdim arabama akü almıştı.
biraz anneme verdim derken 200 kaldı onunla halı yıkamaya versem pek birşey kalmıyor.

günaydın.
dün banyo temizlendi foşur foşur.kurulandı.çöpü çıkarıldı.büyük oğlum başak burcu.hemen fark ediyor temizliği.ohh anne miss dibi olmuş dedi görür görmez.kendi odamızı temizledim.dolabımı düzenledim silip tekrar yerleştirdim.yazlıkların büyük bi çoğunluğu yerleşti.iki poşet çıktı evden.biri çöpe gitti.yaklaşık beş parçada ayırdım onuda sitenin bir bölümü var oraya bıraktım.yemek yendi ,bulaşık falan dizildi.sonrasında çocuklarla kitap okunup yatışa geçildi...bugün çamaşır atılacak makinaya.onlarla uğraşırım.

ne kadar çok iş yapmışsınız ben dün bi çamaşır katlamak için akla karayı seçtim bravo size gerçekten.
bu aralar düzenli değilim bi tembellik var üstümde niyeyse.

ne kadar çok iş yapmışsınız ben dün bi çamaşır katlamak için akla karayı seçtim bravo size gerçekten.
bu aralar düzenli değilim bi tembellik var üstümde niyeyse.
dün kendimi zorladım yoksa kalacak.bu ay yatak odası diye madde koymuştum kendime neredeyse on gün kaldı bitirmem lazım o kısmı.hafta içi zor oluyor benim için.hatta dün küçük baya bi çekiştirdi ama elimi vurdum bırakırsam daha kötü olacaktı.kendi bölümüm bitti rahat ettim .biran evvel diğer odalara yaymam lazım bunu

selam kızlar nasılsınız? yine geldi hafta sonu yaşasın
bol bol temizlik yapmak istiyorum, her yeri düzenleyesim var inşallah bakalım enerjim kaçmazsa :)
Kürk Mantolu Madonna'yı dün bitirdim çok etkilendim insanın boğazı düğümleniyor, okumayanlara tavsiye ederim.
yeni bir kitaba başladım onu da bir çırpıda okuyasım var

Dün kızım uyuduğu için yemekten sonra gittik almaya
önceden sofrayı öylece bırakır çıkardım ama bu kez topladım
annemde çay içtik kızımızı aldık geldik
tabi ben biraz kızımla oynadım ve uyudum.

Ev biraz dağınık gidince toplayacağım
kuruyan çamaşırlar katlanacak
yemek yanına salata yaparım o kadar.
hava gittikçe soğuyor burda o yüzden dolap düzenini erteliyorum.
yazlıklar çıksa bile bu havada giyemem. buzz buzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…