Ev süpürüldü, silinip toz alınacak. WC’ler yıkanacak. En son kızları da yıkamam lazım. Yemek işi ne olacak bilmem.Daha gün uzun wendy yaparsın :)
Listeni bekliyoruz
Salı Rus salatası?Cuma: mercimek çorbası biber dolması
Cumartesi: yoğurt çorbası ,
Pazar: tarhana çorbası mantı
Pazartesi: mercimek çorbası, Nohut, pirinç pilavı
Salı: rus salatası
Çarşamba- perşembe: sulu köfte pirinç pilavı
Yanlarına mutlaka salata, ayran veya limonata yapıyorum
Nohut kalır kesin. Yanına çeşit olsun diyeEv süpürüldü, silinip toz alınacak. WC’ler yıkanacak. En son kızları da yıkamam lazım. Yemek işi ne olacak bilmem.
Salı Rus salatası?
Tek bi salata mı? Ne biliyim meze değil mi o?
Hee oke haklısın bizde de kalır nohut fasülye. Eşimde yemez ertesi günNohut kalır kesin. Yanına çeşit olsun diye
Hee oke haklısın bizde de kalır nohut fasülye. Eşimde yemez ertesi gün
Bizimkiler de çok iştahlı yemez de işte arada kaşıkları gider tabağaEşim eskiden yerdi artık yemiyor. o yüzden az pişiriyorum kalanı dışarıya koyuyorum.
Dışarı koyduğun noluyor mia. Benim kediler et tavuktan başka bişey yemiyor
Hımm Sitenin dışına koyayım bakalım belki orda yerler benimkiler beğenmiyorkim denk gelirse kedi köpek gidiyor.
Birgün yogurt kovasına koymuştum kış vakti
köpek geldi sapından tuttu götürdü meğer yavruları varmış.
mutlaka biri yemezse diğeri yer.
Hımm Sitenin dışına koyayım bakalım belki orda yerler benimkiler beğenmiyor
Tavuk sote koyuyordum mesela tavuğunu yiyip patatesini bırakıp gidiyorlarSeninkiler de seçiciymiş :)
Tavuk sote koyuyordum mesela tavuğunu yiyip patatesini bırakıp gidiyorlar
ne kadar çok iş yapmışsınız ben dün bi çamaşır katlamak için akla karayı seçtim bravo size gerçekten.günaydın.
dün banyo temizlendi foşur foşur.kurulandı.çöpü çıkarıldı.büyük oğlum başak burcu.hemen fark ediyor temizliği.ohh anne miss dibi olmuş dedi görür görmez.kendi odamızı temizledim.dolabımı düzenledim silip tekrar yerleştirdim.yazlıkların büyük bi çoğunluğu yerleşti.iki poşet çıktı evden.biri çöpe gitti.yaklaşık beş parçada ayırdım onuda sitenin bir bölümü var oraya bıraktım.yemek yendi ,bulaşık falan dizildi.sonrasında çocuklarla kitap okunup yatışa geçildi...bugün çamaşır atılacak makinaya.onlarla uğraşırım.
dün kendimi zorladım yoksa kalacak.bu ay yatak odası diye madde koymuştum kendime neredeyse on gün kaldı bitirmem lazım o kısmı.hafta içi zor oluyor benim için.hatta dün küçük baya bi çekiştirdi ama elimi vurdum bırakırsam daha kötü olacaktı.kendi bölümüm bitti rahat ettim .biran evvel diğer odalara yaymam lazım bunune kadar çok iş yapmışsınız ben dün bi çamaşır katlamak için akla karayı seçtim bravo size gerçekten.
bu aralar düzenli değilim bi tembellik var üstümde niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?