Valla bende sevincliyim hafta sonu geldiği için ama evde iş pek yok hatta hiç yok.haftaici her gün bir görev yaparak bitiriyorum böylece 2 gun yatış modundayim..bu görevleri bi ajandaya yazmak istiyorum ama ajanda dümdüz olunca yazasim gelmiyor o kadar pahalı ajanda lar almak da istemiyorum pöfff

ajandaya gerek yok, pc de bir excell tablosu yada telefonda notlar bölümü yeterli aslında
ben öyle yapıyorum

Ben de diyet ajandası aldım kıyıp kullanamıyorum mia kadar çok para vermedim ama yine de kendimce çok para verdim diye kıyamıyorum normalde ajanda kullanma alışkanlığın var mı bilmiyorum ama yeni başlayacaksan ucuz defterlerle başla

Ben sana diyomuyum tupperlar kaç tela
Dokunmayın ajandalarıma

ben ne dedim şimdi bea
plastik diom kızıyorsunuz tupper yazıom yanlış diyorsunuz aaaa
ajanda iş yerinde fazlasıyla var aslında da cazip gelmyor
belki cicili biçili olsa gene sıkılıcam yazmaktan bundan da çok emin olamadığımdan almıyorum aslında.
bu akşama karnabahar ayarladım umarım dışarıya kaçmayız :)

diyet ajandası neymiş yaa ilk defa duydum foto koyabilme şansın var mı acaba merak ettim.
bu arada D DeliHA35 nerdesin sen bakim

Başlarda ajandaya alışmak zor oluyor.
ben not kağıtlarıyla başladım sonra baktım her yer not kağıdı sonra ajanda aldım.
Karnabahar yaparsın yahu şöyle fırında mis :)

Yarın sipariş edeyim bende merak ettim.

Başlarda ajandaya alışmak zor oluyor.
ben not kağıtlarıyla başladım sonra baktım her yer not kağıdı sonra ajanda aldım.
Karnabahar yaparsın yahu şöyle fırında mis :)
not kağıtlarına yazsam da bi yerlerde unutuyorum kalıyor ajanda en güzeli aslında
yok ben fırında yapmıyorum sadece haşlıyoruz üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yiyoruz
fırında hiç denemedim beşamel sosla mı yapılıyor fırında kilo aldırır o

kıymalı harç yapılıyor sonra üstüne yoğurt ekleyip fırına veriyosun
efsane oluyor.
tarif bulursam ekleyeyim de
Ha bak sen burger yerken birşey olmuyo :)

kıymalı harç yapılıyor sonra üstüne yoğurt ekleyip fırına veriyosun
efsane oluyor.
tarif bulursam ekleyeyim de
Ha bak sen burger yerken birşey olmuyo :)
hahaha kız güldürdün beni iş yerinde
hamburgeri yerim ama kıymalı karnabahar yemem :)
doğru diyorsun vallaha ya amann benimki de bahane işime nasıl gelirse öyle :)

Bana da yardı m edin

son bir senede sanırım 3 çöp poşeti kıyafet cikarttiin evden

İyi olanı verdim kötü olanı toz bezi yapıp attım evde alınması ve atılması gerekenler var ama kıyamıyorum ://

lindalinda
Çok gerekli bişey değil yediklerini yazıyorsun. Ölçülerini yazıyorsun sporlar için yer var vs. Motivasyon olsun diye almıştım ama daha kullanmaya başlayamadım aşağıya bağlantıyı ekliyorum

saol canım bakim şimdi. doğru diyorsun boğazımı tutmadıktan sonra en son 58 dim tartılmaya korkyorum 2 kilo aldım sanırım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…