durmadan oku sayfaları.ve durmadan at eline ne geçerse.bi hafiflik hissedeceksin önce sonra huzur yerleşiverecek minik kalbine.en baştada karar tabi.karar önemli aşama.bende bu hayata alışabilmeyi istiyorum. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?
hayırlı olsun.en güzel yatırımSelam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)
bende bu hayata alışabilmeyi istiyorum. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?
Saolasın canım ya çok şükür.beklediğimize değdi valla sanırım.:)Vayy lindam hayırlı olsun. Bak ya nasıl mutlu oldum :)
Saolasın canım ya çok şükür.beklediğimize değdi valla sanırım.:)
Aynen öyle canım ay çok şükür..Rabbim isteyen herkes é versin inşallah.Kiracı bile hazırmış canım çok iyi hemde.
Bazen sabır gerekiyor sonra yolun açılıyor.
Aynen öyle canım ay çok şükür..Rabbim isteyen herkes é versin inşallah.
mia dolu ama : ( yani mia hesabının mesajı var.
hayırlı olsun evinizSelam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)
ve yapmış...
Saolasın canım :)hayırlı olsun eviniz
tşk ederimVay suhancım hayırlı olsun yeni ismin :)
haftasonu çocukları kıyafeti derlenip toplanacak
pazar kitap ve kağıt işine gireceğim.çok zamanımı almayacağını düşünüyorum
hakikaten ha bi hafiflik hissediyorum neden diyorum bendeİsimde bile sadeleştin artık dolaplara da bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?