Hayırlısı ile sağlıklı olur inş canım.
İkiz bende hiç istemem ama kardeş derdi yok ne güzel 1 seferde doğar büyürler :)

Hayırlısı ile sağlıklı olur inş canım.
İkiz bende hiç istemem ama kardeş derdi yok ne güzel 1 seferde doğar büyürler :)
Yok canım ya rabbim verirse tabiki ama olmasa daha iyi.. yani çok çok zor olur benim için ben bir çocuğa bile bakmayı bile bilmezken..düşünemiyorum bile.ama artık olsun da istiyorum.rabbim inşallah sağlıklı bi tane nasip eder.

Olur inş canım herşeyin zamanı vardır.
stres yapma yeter. çok etkiliyormuş.

Olur inş canım herşeyin zamanı vardır.
stres yapma yeter. çok etkiliyormuş.
Öyle bekledikce gelmiyor sanırım canım. Hayırlısı inşallah.
Ramazan için hazırlık hiç yapmadım yaptınız mı kizar kilo almamak için börek falan da yapmayı düşünmüyorum.
Bi de biz sadece iftarda yedigimizle tutuyoruz sahura kalkmiyoruz.

Onlar da biri tutar diye 2 yumurta aşılamışlar 3. Bi yumurtada arkadan gelişmiş. Hayırlısı olsun de çok planlamaya gelmiyor bu işler

Onlar da biri tutar diye 2 yumurta aşılamışlar 3. Bi yumurtada arkadan gelişmiş. Hayırlısı olsun de çok planlamaya gelmiyor bu işler
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah ya rabbim ne derse. 2 asilama denedikten sonra aslında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum yaş 32 sizce çok geç mi kaldım acaba

Aynen canım hayırlısı olsun inşallah ya rabbim ne derse. 2 asilama denedikten sonra aslında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum yaş 32 sizce çok geç mi kaldım acaba
Bence ideal yaştasın geç falan değil inşallah gerek kalmadan hemen gelir bebişin

Yaaa ne güzel olmuş hayırlı olsun canım. Krediye bulaşmadan çok iyi

Kızlar bahar temizliği baya baya bitti çok şükür. Yarın da yatakları sirke karbonatla sileceğim tamam.
Dün günüm vardı. Tur bitti en son ben aldım. 1400 TL m oldu kumbarada da biriktiriyorum. 10 bin biriktirmeye karar verdim. Altın alacaktım aslında ama TL de kalmaya karar verdim. Sene sonunda kaç TL olacak bakalım

Benim çocuklar uyudu bu gün nasıl olduysa maşallah diyeyim. Banyo yaptım buraya bakayım dedim. Şimdi heyecandan uyuyamıyorum sabah kuyruksuz kalkacağım inşallah
İnşallah canım ya walla zor etiketleniyorsun ama kuyruk sana hava katmıştı yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…