Benim arkadaşımın aşılama ile 3üzleri olduBi daha ki ay da asilama deneyeceğiz doktor 2 kere deneyelim olmazsa tüp dedi.deneyimleri olan var mı acaba arkadaşlar?
İşte bende bundan korkuyorum ben hep tek çocuk istedim o da olmadı. Ama ikiz falan olsa naparim hiç bilmiyorum.. bu ay tüplere bakıldı açık dedi doktor bi sıkıntı da yok anlamadım neden olmadığını.Benim arkadaşımın aşılama ile 3üzleri oldudarısı size
İşte bende bundan korkuyorum ben hep tek çocuk istedim o da olmadı. Ama ikiz falan olsa naparim hiç bilmiyorum.. bu ay tüplere bakıldı açık dedi doktor bi sıkıntı da yok anlamadım neden olmadığını.
Yok canım ya rabbim verirse tabiki ama olmasa daha iyi.. yani çok çok zor olur benim için ben bir çocuğa bile bakmayı bile bilmezken..düşünemiyorum bile.ama artık olsun da istiyorum.rabbim inşallah sağlıklı bi tane nasip eder.Hayırlısı ile sağlıklı olur inş canım.
İkiz bende hiç istemem ama kardeş derdi yok ne güzel 1 seferde doğar büyürler :)
Yok canım ya rabbim verirse tabiki ama olmasa daha iyi.. yani çok çok zor olur benim için ben bir çocuğa bile bakmayı bile bilmezken..düşünemiyorum bile.ama artık olsun da istiyorum.rabbim inşallah sağlıklı bi tane nasip eder.
Öyle bekledikce gelmiyor sanırım canım. Hayırlısı inşallah.Olur inş canım herşeyin zamanı vardır.
stres yapma yeter. çok etkiliyormuş.
Onlar da biri tutar diye 2 yumurta aşılamışlar 3. Bi yumurtada arkadan gelişmiş. Hayırlısı olsun de çok planlamaya gelmiyor bu işlerİşte bende bundan korkuyorum ben hep tek çocuk istedim o da olmadı. Ama ikiz falan olsa naparim hiç bilmiyorum.. bu ay tüplere bakıldı açık dedi doktor bi sıkıntı da yok anlamadım neden olmadığını.
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah ya rabbim ne derse. 2 asilama denedikten sonra aslında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum yaş 32 sizce çok geç mi kaldım acabaOnlar da biri tutar diye 2 yumurta aşılamışlar 3. Bi yumurtada arkadan gelişmiş. Hayırlısı olsun de çok planlamaya gelmiyor bu işler
Bence ideal yaştasın geç falan değil inşallah gerek kalmadan hemen gelir bebişinAynen canım hayırlısı olsun inşallah ya rabbim ne derse. 2 asilama denedikten sonra aslında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum yaş 32 sizce çok geç mi kaldım acaba
Amin canim.ağzın bal yesin..Bence ideal yaştasın geç falan değil inşallah gerek kalmadan hemen gelir bebişin
Çok kıskandım şu antşk ederim
Yaaa ne güzel olmuş hayırlı olsun canım. Krediye bulaşmadan çok iyiSelam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)
Beni uyku tutarda çocuklar bırakmıyor
Benim çocuklar uyudu bu gün nasıl olduysaBeni uyku tutarda çocuklar bırakmıyor
İnşallah canım ya walla zor etiketleniyorsun ama kuyruk sana hava katmıştı yaneeeBenim çocuklar uyudu bu gün nasıl olduysamaşallah diyeyim. Banyo yaptım buraya bakayım dedim. Şimdi heyecandan uyuyamıyorum sabah kuyruksuz kalkacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?