O zaman sen sadece stres yapma. 3 vakte kadar gelir inşallah. rahim filminden sonra çok hamile kalan var. Rabbim gönlündekini nasip etsin
Amin canım inşallah ya. Bi sıkıntı yok ikimizde de gelen giden de yok ama. Ben sanırdım ki şart diye oluveriyor. Ne cahiliz hayatta. Hayırlısı bakalım. Sence aşılamayı yaptırayım mı bi süre daha bekleyeyim mi. Aşılama da ikiz gelecek diye korkuyorum..

Bence bir kaç ay daha bekle canım. Benim sana tavsiyem şekeri ve paketli gıdaları, hazır yemekleri özellikle tavuğu hayatından çıkar. Hiç bir sorun yoksa yediklerinle alakalıdır. Basit gibi geliyor bize ama yediklerimizden ibaretiz aslında.

Haklısın canım paketli gıda çok tüketiyorum aslında vazgeçemiyorum da ya uff. Tavukta yiyorum haftada 1falan.

Yani aşk olsun kızlar burda kuyruk silinme işlemi varmış beni de araya sıkıştırsaydınız
Bi de @wendy vardı sanırım

Yani wendy wendy olsun :)
Valla pek mutlu olurum kuyruğum gitse. Bence de Onlar kuyruklu olsunlar :)

Mia- seni böyle daha kolay etiketliyoruz iyi olmuş bence. Güle güle kullan.

SUHAN hayırlı olsun senin isminde, darısı bizlere.

Benim ismin orijinalinin 2 mesajı var tüh.

Sen camları sildirmiştin diye hatırlıyorum fazla işin yok gibi yaparsın yavaş yavaş :)
Yaz temizliği ya da kış temizliği yapmam ki ben hiç bi zaman çünkü belli aralıklarla yapıyorum zaten. Temizlik dediğim süpürge tutulacak banyo WC yıkanacak tozlar alınacak o kadar mia. Ama ona bile üşendim niyeyse .

Merhaba sade hanımlar :)) Mia- topigin güncel sayfalarını arada takip ediyordum bugün baştan okumaya karar verdim bakalım eksiklerimi bulup duzeltecegime inanıyorum.
Aslında taşınırken baya bir eşya elemiştim ama topigi okudukça çok yolum varmis anladım.
Bunu verelim bunu atalım deyince eşimin odu kopuyor yaa

O zaman yaparsın canım ev temiz topludur senin.

Eskiden ben de yapmazdım ama artık her ay duvar siler olduk darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…