Evet etiketlerken sıkıntı diyor herkes sonra geri kalıyorum her şeydenİnşallah canım ya walla zor etiketleniyorsun ama kuyruk sana hava katmıştı yaneee
Hep o kuyruk yüzündenEvet etiketlerken sıkıntı diyor herkes sonra geri kalıyorum her şeyden
Ahahaha fotokopi makinesi miHep o kuyruk yüzünden
Neyse patron ilgilenecekmiş bundan sonra ileri gidersin artık gönüllerin prensesi
Birde senin önceki ismin vardıneydi yaa o fotokopi makinesi markası gibi olan
Ahahaha fotokopi makinesi mi
Phoenix di. O da anka anlamına geliyor.
Hatta eşsiz insan falan demekbana uygun
Koskoca doktorsun ne cahilliği canımYaaaaa ne cahilimmm çok utandım. Sesli gülmüşüm eşim tip tip bakıyor
Biz niye burda konuşuyoruz. Pazarda karşılaşan kadınlar gibi kaldık ortada
Aynen canım hayırlısı olsun inşallah ya rabbim ne derse. 2 asilama denedikten sonra aslında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum yaş 32 sizce çok geç mi kaldım acaba
Kızlar bahar temizliği baya baya bitti çok şükür. Yarın da yatakları sirke karbonatla sileceğim tamam.
Dün günüm vardı. Tur bitti en son ben aldım. 1400 TL m oldukumbarada da biriktiriyorum. 10 bin biriktirmeye karar verdim. Altın alacaktım aslında ama TL de kalmaya karar verdim. Sene sonunda kaç TL olacak bakalım
Kolay gelsin cnm zor ve yipratici bir süreç seni bekliyor. Ignelerle yüklenen hormonlar beni elegecirmisti:) şimdi gülüyorum o halime ama yaşarken zordu. 3 aşılama oldum. Aşılama sonrası verilen ilişki ödeviBi daha ki ay da asilama deneyeceğiz doktor 2 kere deneyelim olmazsa tüp dedi.deneyimleri olan var mı acaba arkadaşlar?
Yaaa 2 tane mesaj yazmış ama yıllar önce. Bense yıllardır gece gündüz burdayımÜyeler de mesaj varsa silinmiyor malesef
Canım sen rahim filmimi çektirdin.Ya kızlar hepinize teşekkür ederim saolun gerçekten.umarım sağlıkla gelir bi bebiş.
Bugün tatil günü. Az temizlik yapacağım sanırım.
Evet canım çekildi açıkmış tüpler hiç bi sorun yok ikimizdedeCanım sen rahim filmimi çektirdin.
O zaman sen sadece stres yapma. 3 vakte kadar gelir inşallah.Evet canım çekildi açıkmış tüpler hiç bi sorun yok ikimizdede
Yaaa 2 tane mesaj yazmış ama yıllar önce. Bense yıllardır gece gündüz burdayımOna kuyruk taksınlar olmaz mı senin kuyruğun yeri değişmiş sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?