Evet etiketlerken sıkıntı diyor herkes sonra geri kalıyorum her şeyden
Hep o kuyruk yüzünden
Neyse patron ilgilenecekmiş bundan sonra ileri gidersin artık gönüllerin prensesi
Birde senin önceki ismin vardı neydi yaa o fotokopi makinesi markası gibi olan

Hep o kuyruk yüzünden
Neyse patron ilgilenecekmiş bundan sonra ileri gidersin artık gönüllerin prensesi
Birde senin önceki ismin vardı neydi yaa o fotokopi makinesi markası gibi olan
Ahahaha fotokopi makinesi mi
Phoenix di. O da anka anlamına geliyor.
Hatta eşsiz insan falan demek bana uygun

Ahahaha fotokopi makinesi mi
Phoenix di. O da anka anlamına geliyor.
Hatta eşsiz insan falan demek bana uygun
Yaaaaa ne cahilimmm çok utandım. Sesli gülmüşüm eşim tip tip bakıyor

Günaydınlar ...
Dün bol bol kitap okudum.
dinlendim
1 mak çamaşır yıkandı

Bugün genel temizlik yapacağım.

pazar günüde dinlenmeli bir gün olur inş.

Ben daha başlayamadım şu bahar temizliğine :)
Oh mis olmuştur evin güle güle kirlet
bende eylül ekim gibi açacağım
ütü vs koyduğum dolabı ve çamaşır mak dolabını yenileyeceğim.

Bi daha ki ay da asilama deneyeceğiz doktor 2 kere deneyelim olmazsa tüp dedi.deneyimleri olan var mı acaba arkadaşlar?
Kolay gelsin cnm zor ve yipratici bir süreç seni bekliyor. Ignelerle yüklenen hormonlar beni elegecirmisti:) şimdi gülüyorum o halime ama yaşarken zordu. 3 aşılama oldum. Aşılama sonrası verilen ilişki ödevi

Çok kilo alıp çok yipraninca ara verelim biraz kilo vereyim öyle tüp bebek yapalım dedim. O ay hamile kaldim

Bizim gibi tespit edilen bir sorun yoksa kafa rahatlayinca bebe geliyor bize 2 yıl içinde 2. Bebe de geldi.

Eşine sarıl bu süreci beraber atlatin. Benim düştüğüm hataya düşme. Tüm iğneler bana yapılıyor tüm işlemler bana yapılıyor eşimin küçücük bir katkısı oluyor hiç adil değil diye çok takmistim kafama. Eşimi suclamistim bana destek olmak istedikce zora sokmustum ilişkiyi. Ahhh bu hormonlar. Şimdi de 3 aylık bebe annesi hormonlariyla yazıyorum. En kısa zamanda paylasacaksin bizimle hayırlı haberini biliyorum inanıyorum

Ya kızlar hepinize teşekkür ederim saolun gerçekten.umarım sağlıkla gelir bi bebiş.
Bugün tatil günü. Az temizlik yapacağım sanırım.

Günaydın, akşamları iş çıkışı , evimde biraz temizlemeler ve düzenlemeler yaptım..
Yatak odası Dolap içi 2 göz düzenlendi..
Çamaşırlar yıkandı ve asıldı...
Çarşaflar değiştirildi.
Banyo çamaşırsuyu ile duşakabin cif+ poşet temizlendi.
Yatak odası çocuk odası, antre ve mutfak süpürülüp silindi ve toz alındı..

Dün akşamda,mutfak dolap dışları, ve ankastre temizlendi.. Tezgah üstü temizlenip, düzenlendi.. Buzdolabı, dışı fazlalıklardan arındırıldı..
2 günde 2 koca poşet çöp çıkarıldı...

Bugun de, salonu toz alıp,silinip süpürelecek, Genel olarak evi bir dertop yaptıktan sonra akşama misafir için yemek hazırlıgına geçilecek...
Mutlu haftasonları olsun hepimize..

Yattım kalktım, kahvaltı hazırladım geldim hala peri kızına dönmedim taktım ya ben başka şeye konsantre olamıyorum. Yıllardır hayal ettiğim arabaya kavuşacak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…