Merhaba sade hanımlar :))Mia- topigin güncel sayfalarını arada takip ediyordum bugün baştan okumaya karar verdim bakalım eksiklerimi bulup duzeltecegime inanıyorum.
Aslında taşınırken baya bir eşya elemiştim ama topigi okudukça çok yolum varmis anladım.
Bunu verelim bunu atalım deyince eşimin odu kopuyor yaa
Eskiden ben de yapmazdım ama artık her ay duvar siler oldukdarısı başına inşallah
Kız silme duvarları sende bırak kalsın çok mu fena yapıyorlar ayy duvarlarım berbat olsun inşallah benimde en kısa zamanda :)Eskiden ben de yapmazdım ama artık her ay duvar siler oldukdarısı başına inşallah
Hosbuldum yok yok okuduklarimdan sizler baya ilerisiniz benim eve göre :) esim görmeden baya bi yolladiklarim var bir iki ağır eşya var tek başıma kaldıramam kolunu incitmişti onu bahane ediyor iyileşince ne yapıcaz bakalımHoşgeldin.
Ben de her ayıklama sonrası oldum ben ya işte minimallik budur edalarında dolaşıyorum.
sonra anlıyorum daha yol var :)
Benimde eşim atma taraftarı değil ama ben o görmeden attım çoğunu
Aslında böyle bi duvara ıyyy ne kötü olmuş demem mi gerekiyor bilmiyorum ama bana niyeyse acayip şirin geldi ayyy demişim :) benimde bebişim karalasın duvarları valla billa hiç kızmıcam:) ben akşamdan buraya foto eklemeye çalışayım o dediğim şeyi belki işine yarar.Önceki aylarda örnek bit fotoğraf çekmiştim. Sen ver kararınılindalinda
Bakayım ona ama benim oğlan buzdolabının içini, bulaşık makinesinin deterjan konan yerine kadar boyamış. Boyu da kısa kendi de aşırı zayıf her deliğe sığıyor. Diyorum oğlum burayı boyamak nerden aklına geldi diye. Bu sefer anladı sanki. Burayı boyaybilir miyim diye soruyor. Ayaklı büyük yazı tahtası alacağım ayın 1 ini bekliyorum bakalım onu boyasın. Küçük var aslında ama yetmiyor ressam ruhlu çocuğum.
Hosbuldum yok yok okuduklarimdan sizler baya ilerisiniz benim eve göre :) esim görmeden baya bi yolladiklarim var bir iki ağır eşya var tek başıma kaldıramam kolunu incitmişti onu bahane ediyor iyileşince ne yapıcaz bakalım
Aslında böyle bi duvara ıyyy ne kötü olmuş demem mi gerekiyor bilmiyorum ama bana niyeyse acayip şirin geldi ayyy demişim :) benimde bebişim karalasın duvarları valla billa hiç kızmıcam:) ben akşamdan buraya foto eklemeye çalışayım o dediğim şeyi belki işine yarar.
Ya çok normal çocuklu evde hiç kızmam valla napıyorsa yapsın zaten yapacağı 3 4 sene zaten sonrasında laf dinleyecek yaşa geliyorlar:)Bizim evde de var sanat eserleri :)
ama 1-2 kez yaptı boyamıyor da tahtasını odasından çıkartmıyoruz yinede. :)
Ben de kızmıyorum zaten siliyorum silerken kendi kendime söyleniyorumAslında böyle bi duvara ıyyy ne kötü olmuş demem mi gerekiyor bilmiyorum ama bana niyeyse acayip şirin geldi ayyy demişim :) benimde bebişim karalasın duvarları valla billa hiç kızmıcam:) ben akşamdan buraya foto eklemeye çalışayım o dediğim şeyi belki işine yarar.
Yok kuzum büyüdükçe daha zor. Şu an beni en çok zorlayan 10 yaşındaki oğlum. Bütün hayal gücünü beni çıldırtmak için kullanıyorYa çok normal çocuklu evde hiç kızmam valla napıyorsa yapsın zaten yapacağı 3 4 sene zaten sonrasında laf dinleyecek yaşa geliyorlar:)
AbowwwYok kuzum büyüdükçe daha zor. Şu an beni en çok zorlayan 10 yaşındaki oğlum. Bütün hayal gücünü beni çıldırtmak için kullanıyor
Evet bugün Doğum iznimi aldım ve memleketteyim şu an çok mutluyumMikan memlekete gittiniz mi canım?
lindalinda allahım sana da sağlıklı bi evlat versin inşallah canım
İyi dinlenmeler canımEvet bugün Doğum iznimi aldım ve memleketteyim şu an çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?