Hoşgeldin.
Ben de her ayıklama sonrası oldum ben ya işte minimallik budur edalarında dolaşıyorum.
sonra anlıyorum daha yol var :)
Benimde eşim atma taraftarı değil ama ben o görmeden attım çoğunu

Eskiden ben de yapmazdım ama artık her ay duvar siler olduk darısı başına inşallah
Kız silme duvarları sende bırak kalsın çok mu fena yapıyorlar ayy duvarlarım berbat olsun inşallah benimde en kısa zamanda :)
Canım bu şey var duvara asıyorsun rulo biçiminde çocuklar karaladıkça sen kopartıp temiz sayfa getiriyorsun işine yarar diye söyledim baya güzel bi şey

Önceki aylarda örnek bit fotoğraf çekmiştim. Sen ver kararını lindalinda
Bakayım ona ama benim oğlan buzdolabının içini, bulaşık makinesinin deterjan konan yerine kadar boyamış. Boyu da kısa kendi de aşırı zayıf her deliğe sığıyor. Diyorum oğlum burayı boyamak nerden aklına geldi diye. Bu sefer anladı sanki. Burayı boyaybilir miyim diye soruyor. Ayaklı büyük yazı tahtası alacağım ayın 1 ini bekliyorum bakalım onu boyasın. Küçük var aslında ama yetmiyor ressam ruhlu çocuğum.

Eklentiler

• BE1DB066-76A1-4198-A74E-53B0748D3987.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 68
Hoşgeldin.
Ben de her ayıklama sonrası oldum ben ya işte minimallik budur edalarında dolaşıyorum.
sonra anlıyorum daha yol var :)
Benimde eşim atma taraftarı değil ama ben o görmeden attım çoğunu
Hosbuldum yok yok okuduklarimdan sizler baya ilerisiniz benim eve göre :) esim görmeden baya bi yolladiklarim var bir iki ağır eşya var tek başıma kaldıramam kolunu incitmişti onu bahane ediyor iyileşince ne yapıcaz bakalım

Son düzenleme:
Aslında böyle bi duvara ıyyy ne kötü olmuş demem mi gerekiyor bilmiyorum ama bana niyeyse acayip şirin geldi ayyy demişim :) benimde bebişim karalasın duvarları valla billa hiç kızmıcam:) ben akşamdan buraya foto eklemeye çalışayım o dediğim şeyi belki işine yarar.

Ağır parçaları en sona gönderirsin canım şimdi ufak parçaları tekrar gözden geçir :)

Bizim evde de var sanat eserleri :)
ama 1-2 kez yaptı boyamıyor da tahtasını odasından çıkartmıyoruz yinede. :)

Bizim evde de var sanat eserleri :)
ama 1-2 kez yaptı boyamıyor da tahtasını odasından çıkartmıyoruz yinede. :)
Ya çok normal çocuklu evde hiç kızmam valla napıyorsa yapsın zaten yapacağı 3 4 sene zaten sonrasında laf dinleyecek yaşa geliyorlar:)

Eve gidince yapacaklarım. Anlatayım da nam olsun :)

banyo-wc yıkanacak
balkonlar yıkanacak
tüm odalar süpürülecek-silinecek
buzdolabı temizlenecek
yemek yapılacak
gardırop düzenlenecek

pazar....
ütü yapılacak
portmanto düzenlenecek
montlar kaldırılacak
küçük oda düzenlenecek

Ben de kızmıyorum zaten siliyorum silerken kendi kendime söyleniyorum kendisine kızmam kolay kolay çok çileden çıkarmaları lazım benim kızmam için..

Kızılmıyor da :)
Mesela görünce aaa burayı kim boyamış duvarlar boyanmazki diyorum. Şaşırmış gibi yapıyorum.
Sonra kızımda şaşırıyo başka boyadığı yeri gösteriyo bak burasıda boyalı der gibi
hadi silelim sonra kağıtlara çizelim resimlerimizi tamam mı diyorum.
anlaşıyoruz tabi garantisi yok

İyi akşamlar hanımlar, bugün planladığım tüm işlerimi bitirdim. Sabahtan halledip oturacaktım ama 2 çocukla oynayım ağlatmayım derken bu saate kaldı 2 parça iş. Onlar uyuyunca yaptım bende. Ne diye stres yapıyorum bilmiyorum ama bu aklımdaki işleri yapana kadar içim bunalıyo.

Bu arada evde 7/24 yaşamakla işte çalışırkenki yaşamak arasında devasa bi fark varmış, ben eskiden evde yaşamıyormuşum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…