Kızlar bizim oynadığımız diğer oyuncaklardan biri. Hızlı bardaklar. Normalde kartlardaki resimlerin renk sırasına göre bardakları sıralamak amaç ama biz böyle kule yapıyoruz daha çok

Eklentiler

• B9B0232D-30FA-43D8-9346-F3A42F3B1C8D.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 284AA55E-9F43-43CF-9AE5-A363C5D9B2A9.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 29
Yaa özelden mi sordun. Belki kuyrukları onlar alır bize orjinalleri kalır dedimdi ben
Yok kimseye sormadım, mesajı var muhabbetini gördüm sen etiket yapınca Anka’ya da Wendy’e de baktım 2şer mesaj yazıp yok olmuşlar. O açıdan aynı durumdaymışız dedim.

iyi geceler hanımlar
Toz alıp evi süpürdüm
Wc lavabo yıkadım
2 makine çamaşır 1 makine bulaşık yıkandı
Bu aralar performansımdan hiç memnun değilim. Sen ne yaptın mia planladıklarını yapabildin mi?

Aynı düşünceler bende de var canım. Evde fazlaliklar gözüme batıyor çalışırken hiç farketmiyordum.

İki çocukla plan yapmıyorum. Yoksa onlarla oynarken yada uyumalari gecikince geriliyordum. Buda çocuklara yansiyordu.

Genel bir plan yapıyorum çocuklar uyuyunca o listeme bakıyorum hangisi acilse onu yapıyorum. Böylece çocuklar uyanikken an da kalıyorum ve onların keyfini çıkarıyorum.

Merhaba hanımlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz bu topıkte bende buralarda takılsam mı beni de alır mısınız?

Kaç aylıktı senin kuzu. Ben 26 aylık gibi denedim baktım hazır değil bıraktım. Bu hafta yeniden başlayayım diyorum 31 aylık oldu ama sorunca ablanın bebinin bezi var ben de istiyorum diyor.
Bugün tam 30 aylığız, annemgile geldim 2 hafta içinde öğrendi öğrendi öğrenmezse Doğum sonrasına bırakacağım. Sabah bezini çıkardım konuştum güzel güzel haber ver diye sürekli de soruyorum ona rağmen 4 kere altına yaptı yaptıktan sonra bile söylemiyor. Bi kere de üstünü değiştirdikten 5 dakika sonra yaptı çıldırttı beni of çok sabırsızım sanırım

Çıldırmadan olmuyor o iş sanırım ama çocuğa baskı oluşturma. Hem annenin yanındaymışsın senin işin daha kolay. Benim en büyük 18 aylıkken ben de oraya yapcam dedi. Bir iki kaza oldu ama ben uğraşmadım fazla. Sormadım çiş var mı diye. Her çocuk zamanı gelince kendi söylüyor demek ki diyordum.

Gerçi Kadir Tuğcu tuvalet eğitimi kedi köpeğe verilir. Çocuklar hazır olunca kendi bırakır bezi yazmış. Düşününce ben de 4 yaşında hiç bezli çocuk görmedim. Kendisi bırakana kadar beklesem mi diyorum bazen

Tuvalet eğitimi ile başım dertte, tecrübeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum
Lazımlikla başladık biz. Oğlum 23 aylikti. Çiş dediği an bırakıyordu. Bizde çiş dediği an kıyafetiyle lazimliga oturttuk. Kıyafet kirlendi ama kalktığında lazimlikta çiş görünce alkış yaptık heveslendi. 2 günün sonunda çiş dedikten sonra kiyafetini çıkarıp lazimliga yapmaya başladı. Kaka yapmadı bu süreçte. Kakasi için bez taktik o şekilde yaptı. 2 günde kaka yapacaginda bez istedi ben de kilot bez taktım. Tam kaka yaparken bezi indirip lazimliga oturttum. Mecburen lazimliga yaptı. Kalkınca evde kutlama yaptık kaka ya baybay falan. O hevesle kaka sorunu da çözüldü. Ama 1 ay kadar kaka ve çiş alkisladik evde dans ettik

Bu arada gece hep bez taktım. Kuru kalkiyordu ama kardeş geleceği için gece işi bana zor geliyordu risk alıyordu. 2.5 yaşında gece kendisi bezini çıkarmaya başladı. Böylece gece işi de çözüldü.

Teşvik et. altına kacirinca tepki gösterme yeter bence. Bizde anane ve dede de vardı bu süreçte çok eğlendik. Tüm aile kaka dansı yapıyorduk

Kakayı benim oğlan da baya uğraştırdı. Vermek istemiyordu balıklara gidecek onlarla yüzecek diye öpücük atıp bay bay yaparak gönderiyorduk

Sabah kuru kalkıyoruz. Ya açıkçası hamile olmasam şimdi hiç uğraşmazdım da işte kardeş gelmeden öğrensin derdindeyim. Sabır sabır sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…