Ben de özellikle doğumdan sonraya bırakmıştım. Sezaryen olacağı için çiş dese hemen kalkamazdım. Anneciğim sağolsun 1 haftalıkken bıraktı gitti. Senin yanında uzun süre kalacak biri var mı? Gerçi seninki büyük şimdi. Belki kendisi girebilir doğum sıralarında. Benimki doğumda 25 aylıktı.Sabah kuru kalkıyoruz. Ya açıkçası hamile olmasam şimdi hiç uğraşmazdım da işte kardeş gelmeden öğrensin derdindeyim. Sabır sabır sabır diliyorum
Kulağa çok eğlenceli geliyorLazımlikla başladık biz. Oğlum 23 aylikti. Çiş dediği an bırakıyordu. Bizde çiş dediği an kıyafetiyle lazimliga oturttuk. Kıyafet kirlendi ama kalktığında lazimlikta çiş görünce alkış yaptık heveslendi. 2 günün sonunda çiş dedikten sonra kiyafetini çıkarıp lazimliga yapmaya başladı. Kaka yapmadı bu süreçte. Kakasi için bez taktik o şekilde yaptı. 2 günde kaka yapacaginda bez istedi ben de kilot bez taktım. Tam kaka yaparken bezi indirip lazimliga oturttum. Mecburen lazimliga yaptı. Kalkınca evde kutlama yaptık kaka ya baybay falan. O hevesle kaka sorunu da çözüldü. Ama 1 ay kadar kaka ve çiş alkisladik evde dans ettik
Bu arada gece hep bez taktım. Kuru kalkiyordu ama kardeş geleceği için gece işi bana zor geliyordu risk alıyordu. 2.5 yaşında gece kendisi bezini çıkarmaya başladı. Böylece gece işi de çözüldü.
Teşvik et. altına kacirinca tepki gösterme yeter bence. Bizde anane ve dede de vardı bu süreçte çok eğlendik. Tüm aile kaka dansı yapıyorduk
Annem 40 ım çıkana kadar kalacak inşallah, kayınvalidem de neredeyse her gün uğrayacaktır özellikle ilk 2 haftaBen de özellikle doğumdan sonraya bırakmıştım. Sezaryen olacağı için çiş dese hemen kalkamazdım. Anneciğim sağolsun 1 haftalıkken bıraktı gitti. Senin yanında uzun süre kalacak biri var mı? Gerçi seninki büyük şimdi. Belki kendisi girebilir doğum sıralarında. Benimki doğumda 25 aylıktı.
İyi bari sabret öğret sen annenin yanındayken. Rabbim kolaylık versinAnnem 40 ım çıkana kadar kalacak inşallah, kayınvalidem de neredeyse her gün uğrayacaktır özellikle ilk 2 hafta
Amin cümlemizeİyi bari sabret öğret sen annenin yanındayken. Rabbim kolaylık versin ❤❤
anka misali sen mısın :) ıyıdır elhamdulillah sen nasılsın ne guzel rast geldıkHoşgeldin canımmm nasılsın görüşmeyeli
Ya çamaşır yıkama ev süpürme işlerini onlar uyuyuncaya bırakmam ama çamaşır asma/katlama-evi silme/ toz alma/mutfağı toplama işlerini artık geceye bırakmayı düşünüyorum. Gün boyu çabalamaktansa kalsın öyle.Aynı düşünceler bende de var canım. Evde fazlaliklar gözüme batıyor çalışırken hiç farketmiyordum.
İki çocukla plan yapmıyorum. Yoksa onlarla oynarken yada uyumalari gecikince geriliyordum. Buda çocuklara yansiyordu.
Genel bir plan yapıyorum çocuklar uyuyunca o listeme bakıyorum hangisi acilse onu yapıyorum. Böylece çocuklar uyanikken an da kalıyorum ve onların keyfini çıkarıyorum.
Canım ben kızıma bi denemiştim senin gibi oldu tekrar beze dönmüştük. İrrite etmemek lazım diye düşündüm. 2 ay sonra tekrar denedik bezi artık bebekler kullanıyormuş dedik anında geceli gündüzlü bıraktık. Bence çok üstüne gitme, Doğumdan sonra kendini toparlayınca bi daha deneyebilirsiniz bence. Bebişler değil büyükler yoruyor çünküTuvalet eğitimi ile başım dertte, tecrübeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum
İnanılmaz başarısız bir gün geçirdik, 7 defa falan altına yaptı yaptıktan sonra bile söylemiyor. En son kakasını da yaptı sonra elini sürdü falan sinir harbi yaşadım resmenYa çamaşır yıkama ev süpürme işlerini onlar uyuyuncaya bırakmam ama çamaşır asma/katlama-evi silme/ toz alma/mutfağı toplama işlerini artık geceye bırakmayı düşünüyorum. Gün boyu çabalamaktansa kalsın öyle.
Evde fazlalık yok şükür, atacak bişi bulamıyorum ama temizlik işleri geriyor beni de. 2 günde bir yapmak lazım eskiden haftada bir yapardım yeterdi nasıl oluyorsa.
Canım ben kızıma bi denemiştim senin gibi oldu tekrar beze dönmüştük. İrrite etmemek lazım diye düşündüm. 2 ay sonra tekrar denedik bezi artık bebekler kullanıyormuş dedik anında geceli gündüzlü bıraktık. Bence çok üstüne gitme, Doğumdan sonra kendini toparlayınca bi daha deneyebilirsiniz bence. Bebişler değil büyükler yoruyor çünkü
Senden heveslenip yarın ben de deneyeyim diyordum korkuttun şimdiİnanılmaz başarısız bir gün geçirdik, 7 defa falan altına yaptı yaptıktan sonra bile söylemiyor. En son kakasını da yaptı sonra elini sürdü falan sinir harbi yaşadım resmenbir iki daha deneyip olmazsa vazgeçeceğim
Evet canım benim. Ben de iyiyim çok şükür. Aynı dağınık ev dağınık mutfak devam ediyorumanka misali sen mısın :) ıyıdır elhamdulillah sen nasılsın ne guzel rast geldık
Belli olmaz canım seninki hazırdır belki dene dene ben de henüz vazgeçmedimSenden heveslenip yarın ben de deneyeyim diyordum korkuttun şimdi
aynen bende hala dagınık lık devam tabı eskıden 1 cocuklu sımdı 2 cocukluEvet canım benim. Ben de iyiyim çok şükür. Aynı dağınık ev dağınık mutfak devam ediyorum
Bebeğin mi oldu. Allah bağışlasın canım. Kaç aylık oldu. Benim en son kaçtı senle takılırkenaynen bende hala dagınık lık devam tabı eskıden 1 cocuklu sımdı 2 cocuklu
2. ye mı hamıleydın kac tane var kız korkutmaBebeğin mi oldu. Allah bağışlasın canım. Kaç aylık oldu. Benim en son kaçtı senle takılırken
Aaaa baya olmuş o zaman görüşmeyeli ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum o zaman 3. ye hamileymişim o zaman2. ye mı hamıleydın kac tane var kız korkutma
benım sımdı bırı 4 yasında bırı 1.bucuk yasında
oo masallah masallah :) baya olmustur gorusmeyelı o zamanlar 2. cocuk fıkrı bıle yoktuAaaa baya olmuş o zaman görüşmeyeli ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum o zaman 3. ye hamileymişim o zaman
iyi geceler hanımlar
Toz alıp evi süpürdüm
Wc lavabo yıkadım
2 makine çamaşır 1 makine bulaşık yıkandı
Bu aralar performansımdan hiç memnun değilim. Sen ne yaptın mia planladıklarını yapabildin mi?
İyi akşamlar hanımlar, bugün planladığım tüm işlerimi bitirdim. Sabahtan halledip oturacaktım ama 2 çocukla oynayım ağlatmayım derken bu saate kaldı 2 parça iş. Onlar uyuyunca yaptım bende. Ne diye stres yapıyorum bilmiyorum ama bu aklımdaki işleri yapana kadar içim bunalıyo.
Bu arada evde 7/24 yaşamakla işte çalışırkenki yaşamak arasında devasa bi fark varmış, ben eskiden evde yaşamıyormuşum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?