Sabah kuru kalkıyoruz. Ya açıkçası hamile olmasam şimdi hiç uğraşmazdım da işte kardeş gelmeden öğrensin derdindeyim. Sabır sabır sabır diliyorum
Ben de özellikle doğumdan sonraya bırakmıştım. Sezaryen olacağı için çiş dese hemen kalkamazdım. Anneciğim sağolsun 1 haftalıkken bıraktı gitti. Senin yanında uzun süre kalacak biri var mı? Gerçi seninki büyük şimdi. Belki kendisi girebilir doğum sıralarında. Benimki doğumda 25 aylıktı.

Kulağa çok eğlenceli geliyor darısı bize bakalım, ilk günümüz aslında sadece üstünü yeni değiştirip hemen yapınca sinir oldum bi. Darısı bize bakalım

Annem 40 ım çıkana kadar kalacak inşallah, kayınvalidem de neredeyse her gün uğrayacaktır özellikle ilk 2 hafta

Ya çamaşır yıkama ev süpürme işlerini onlar uyuyuncaya bırakmam ama çamaşır asma/katlama-evi silme/ toz alma/mutfağı toplama işlerini artık geceye bırakmayı düşünüyorum. Gün boyu çabalamaktansa kalsın öyle.

Evde fazlalık yok şükür, atacak bişi bulamıyorum ama temizlik işleri geriyor beni de. 2 günde bir yapmak lazım eskiden haftada bir yapardım yeterdi nasıl oluyorsa.
Tuvalet eğitimi ile başım dertte, tecrübeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım ben kızıma bi denemiştim senin gibi oldu tekrar beze dönmüştük. İrrite etmemek lazım diye düşündüm. 2 ay sonra tekrar denedik bezi artık bebekler kullanıyormuş dedik anında geceli gündüzlü bıraktık. Bence çok üstüne gitme, Doğumdan sonra kendini toparlayınca bi daha deneyebilirsiniz bence. Bebişler değil büyükler yoruyor çünkü

İnanılmaz başarısız bir gün geçirdik, 7 defa falan altına yaptı yaptıktan sonra bile söylemiyor. En son kakasını da yaptı sonra elini sürdü falan sinir harbi yaşadım resmen bir iki daha deneyip olmazsa vazgeçeceğim

Senden heveslenip yarın ben de deneyeyim diyordum korkuttun şimdi
Belli olmaz canım seninki hazırdır belki dene dene ben de henüz vazgeçmedim evde bi iki defa klozete yapmıştı o ara üstüne düşemedim okula gidiyorum diye. Bu aralar altını değiştirtmek bile istemeyor zaten bakalım henüz pes etmedim

Bebeğin mi oldu. Allah bağışlasın canım. Kaç aylık oldu. Benim en son kaçtı senle takılırken
2. ye mı hamıleydın kac tane var kız korkutma
benım sımdı bırı 4 yasında bırı 1.bucuk yasında

2. ye mı hamıleydın kac tane var kız korkutma
benım sımdı bırı 4 yasında bırı 1.bucuk yasında
Aaaa baya olmuş o zaman görüşmeyeli ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum o zaman 3. ye hamileymişim o zaman

Aaaa baya olmuş o zaman görüşmeyeli ben senin hamile olduğunu bile bilmiyordum o zaman 3. ye hamileymişim o zaman
oo masallah masallah :) baya olmustur gorusmeyelı o zamanlar 2. cocuk fıkrı bıle yoktu

İyi akşamlar hanımlar
Bugün dünden yıkanan bulaşık ve çamaşırları yerleştirdim
1 makine daha bulaşık yıkandı
Tüller yıkandı
Fırını temizledim
Kitaplığı temizledim
Ailece parka çıktık, market alışverişi, yemek derken gün bitti..

Merhaba kafamdaki tüm işler bitti tabiki eşimin yardımı ile :)
Süpürge tutuldu
Yerler silindi
Tozlar alındı
Banyo wc yıkandi
Paspaslar yıkandi
2 makina çamaşır yikandi kurudu
Nevresimler degistirildi
1 makina bulaşık makinası yikandi yerleştirildi
Ohh miss oldu vallaha ev :)

Dün yazamadım sadece okuyabildim sizleri
Cumartesi günü kendimi motive ederek gittim ama kızım ve eşim erken geldiler
eşimin işle ilgili sıkıntıları varmış onları anlattı benimde canım istemedi öyle herşeyi bıraktık çay içtik.
pazar günü dedim böyle olmaz mia
balkonları yıkadım
çamaşır serdim-katladım
bulaşık mak boşalt- elde bulaşık yıka
tüm odaları topla
wc-banyo yıka
mutfak camı sil
tülleri yıka as
sil süpür
portmantodan montları kaldırdım
ve birçok ufak tefek iş yaptım.

aynen çalışırken ev bir nevi otel gibi oluyor.
evdeyken her şey dikkatimizi çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…