Merhaba hanımlar nasılsınız? neler yapıyorsunuz bu topıkte bende buralarda takılsam mı beni de alır mısınız?
Tuvalet eğitimi ile başım dertte, tecrübeli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum
günaydınlar mia baya iş yapmışsın sende valla.
bende sanırım ramazanda elimi pek sürmem üstten alırım hep ki ev şu an cillop :)
ramazanı biraz daha ibadet ve yemekle geçirmek istiyorum açıkçası.
1 mayıs da sen de tatil misin?
1 mayısta 2 kilo ıspanak yıkıcam ben sadece :)
günaydın
tşk ederim.wendyin bir bekleyeni daha var.oda geçen etiket yapmıştı yeni sürüme geçtik topiğinde.hatta ben sen sandım öncs sonra avatardan ahtırladım sen olmadığını
tşk ederim.wendyin bir bekleyeni daha var.oda geçen etiket yapmıştı yeni sürüme geçtik topiğinde.hatta ben sen sandım öncs sonra avatardan ahtırladım sen olmadığını
acaba bi tane bayan mı alsan 1 gün yardımcı bi günde bitse sen zaten yoğun çalışıyorsun canım yaMalesef çalışıyorum
Benim işler bitmedi ya
bugün buzdolabı iç dış sileceğim dün çektim altını süpürdüm sildim.
yemek yapacağım
daha 7 cam 8 kapı var sırada
mutfak dolapları
koltuk silinecek
fırınlar vs saymıyorum bile.
ne gibi planlar canım bunlar merak ettim de :)haftasonu...kağıt işlerine girmiştim.bir poşet ,fatura,tahlil sonuclarının olduğu kağıtlar,gereksiz evrakları attım.bugunde bikaç kitap ayrılacak kitaplık silinip düzenlenecek.eşim bu gün evde olmayacak birazda onu bekledim.
çocukların ve benim kıyafetlerimin olduğu yaklaşık 30 parçaya veda ettim.yaklaşık 10 parçada ayrıldı .yazın kullanılmak için kvnin evine götürülecek.
bunların haricinden eşimle ufak çaplı bi toplantı yaptık.mayıs ayı yapılacaklar için.baya gergin geçti.elinde telefon falan.fikir beyan etmedi.ajandam mutfak dolabında genelde.geçen ay yapılacakları yazmıştım.okumuş.sen yaz ben ajandana bakar kendime düşenleri yaparım dedi.aradan yarım saat sonra en iyisi dolaba as rahat görürüz dedi:)))böyle böyle alışacak oda .ben ocaktan beri sürdürüyorum yüzeyseldi.iki aydır baya hissedilir oldu evde
Bi ara baska temızlık topıklerındeydım oralardan olabılır :) hosbulduk bu arada :))Hoşgeldiniz isminiz yabancı gelmiyor sizi nerde gördüm acaba ? :)
fıkır baya guzelmıs bende degerlendırebılırım öhaftasonu...kağıt işlerine girmiştim.bir poşet ,fatura,tahlil sonuclarının olduğu kağıtlar,gereksiz evrakları attım.bugunde bikaç kitap ayrılacak kitaplık silinip düzenlenecek.eşim bu gün evde olmayacak birazda onu bekledim.
çocukların ve benim kıyafetlerimin olduğu yaklaşık 30 parçaya veda ettim.yaklaşık 10 parçada ayrıldı .yazın kullanılmak için kvnin evine götürülecek.
bunların haricinden eşimle ufak çaplı bi toplantı yaptık.mayıs ayı yapılacaklar için.baya gergin geçti.elinde telefon falan.fikir beyan etmedi.ajandam mutfak dolabında genelde.geçen ay yapılacakları yazmıştım.okumuş.sen yaz ben ajandana bakar kendime düşenleri yaparım dedi.aradan yarım saat sonra en iyisi dolaba as rahat görürüz dedi:)))böyle böyle alışacak oda .ben ocaktan beri sürdürüyorum yüzeyseldi.iki aydır baya hissedilir oldu evde
telefon kullanımı,çocukların yatış saatleri,akşamalrı oyun paylaşımı,harcamalar,sağlık gibi.bide önümüz ramazan.ramazan ayında biraz manevi olarak dolmak istiyorum.onunla ilgili yapacaklarımızıda konuştuk.detaylı yazarım olmadı mayıs ayı yapılacaklar listesindene gibi planlar canım bunlar merak ettim de :)
acaba bi tane bayan mı alsan 1 gün yardımcı bi günde bitse sen zaten yoğun çalışıyorsun canım ya
peki bunları görev gibi yapmayıp da sadece kimin canı o anda ne istiyorsa öyle yapsanız düzenli gitmiyor sanırım anladığım kadarıyla böyle yazılı çizili olunca iyice görev gibi gelir baya yapasım varsa da yapmam sanki.gerçi herkes nasıl kolayına geliyorsa eminim öyle yaıyordur.telefon kullanımı,çocukların yatış saatleri,akşamalrı oyun paylaşımı,harcamalar,sağlık gibi.bide önümüz ramazan.ramazan ayında biraz manevi olarak dolmak istiyorum.onunla ilgili yapacaklarımızıda konuştuk.detaylı yazarım olmadı mayıs ayı yapılacaklar listesinde
Şirketten çağırırsan güzel temizler mecbur.Bazen aklıma geliyor hadi alayım diye
Sonra diyorum işte tanıdığınız varsa söyleyin.
Kendin yap diyen var. Anneme desem kendi gelir yorar kendini .
tanımadığım kadın acaba güzel temizler mi ?
haftasonu...kağıt işlerine girmiştim.bir poşet ,fatura,tahlil sonuclarının olduğu kağıtlar,gereksiz evrakları attım.bugunde bikaç kitap ayrılacak kitaplık silinip düzenlenecek.eşim bu gün evde olmayacak birazda onu bekledim.
Bi ara baska temızlık topıklerındeydım oralardan olabılır :) hosbulduk bu arada :))
Yemeği beğenmezse yiyip mi geliyor :)Benimde dolapta yemek listem ve market listem asılı
eşim bakıp değerlendiriyor.
Güzel yemek varsa erken geliyor mesela.
acayip sinir ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?