Bazen aklıma geliyor hadi alayım diye
Sonra diyorum işte tanıdığınız varsa söyleyin.
Kendin yap diyen var. Anneme desem kendi gelir yorar kendini .
tanımadığım kadın acaba güzel temizler mi ?
cumartesileri bile çalışıyorsun değer mi bi de temizlikle uğraşmaya bi de kızın var onla vakit geçirmek daha güzel değil mi?
bi daha mı gelecez bu dünyaya sen çağır bi kadın
beğenmediğin yerleri söylersin en olmadı o gidince olmayan yerleri almak inan kendi yaptığından çok çok az zaman alır.
gene kirlenecek ki kadın da yapsa sende yapsan öyle düşünüp kesin al bence. biraz rahat olmazsak kimseyi alamayız inan. cumartesi pazar evde olsan derdim mia kendin yap yavaştan ama cidden yoğunsun az da kendine vakit ayır be gülüm :)

tşk ederim.wendyin bir bekleyeni daha var.oda geçen etiket yapmıştı yeni sürüme geçtik topiğinde.hatta ben sen sandım öncs sonra avatardan ahtırladım sen olmadığını
Bi Wendy daha mı varmış Ben kuyruklu kalayım o zaman, Wendy savaşına girecek gücüm yok

Haklısın aslında lindacım.
tanıdık birini alsam hafta içi ben yokken yapsa daha iyi olur.
yoksa ben kıyamıyorum

Darısı bize oyunun adını öğrenebilir miyim?

şöyleki atıyorum akşam çocuklarla oyun oynuyoruz yada kitap okunuyor.ikimizde dahil olunca eşimin yapacağı işler kalıyor ben çok fazla kendime zaman ayıramıyorum(dinlenme,kişisel bakım,kitap okuma vs)şimdi hergün birimiz bişeyi yapacak diğeri o boşlukta işlerini halledecek.iki küçük çocuk olunca fazla yıpratıcı oluyor.çocuk yokken zaman fazlaydı.ortak bişeylerde yapardık kendimize zamanda ayırırdık.canımızın istediğini yapınca çocuklar bazen boşlukta kalabiliyor.

Darısı bize oyunun adını öğrenebilir miyim?
sabır işi tuvalet.ben küçüğe başlayacağım.büyüğe izin aldığım zaman başlamıştım.iki gün korkunç.hep altına çişini yapıyordu.üçüncü gün tam yetişiyor wcye oracığa yapıyordu..zaten bi hafta büyük tuvaletine çıkamamıştı.çok strese girmişti.ama ilk başladığımız gün gece bezledim baktım kuru .tamam demiştim.doktorlarda öyle diyor.gece kuruysa devam edin hazırdır diye..iki haftadan biraz fazla zamanda düzene oturuyor.ben lazımlık almadım.aparat almıştım klozet için.lazımlık olayı bana göre değil.bol bol eski kıyafet varsa kullan derim.sürekli kirlenecek.sen sakin olursan oda sakin stressiz geçirir bu dönemi.hemen alışamıyabilir.

benim küçük şubat 2017 doğumlu.ramazandan sonra bende başlayacağım.şuan istiyor ama bezi dolu olunca maalesef hiç rahatsız olmuyor.öylece oynayabiliyor.dün banyo yaptırıken ısrarla çiş diye tutturdu arkamı bi döndüm yapmış.

Nisan hedefleri...

İş yerinde düzenli çalışmaktı.

Aslında ilk 15 gün çok güzel ilerledi sonra araya başka işler girdi derken kaldı öyle.
yani orta halli bir performansım var diyebilirim.
yarın sağlık kontrolü var başında durmam gerekiyor.
bugün son gün toparlayıp bitireyim bu ayı.

mayısta daha çok görevler vereceğim kendime
bugün yazarım :)

İnanılmaz gerildim maalesef ☹ Hiç söylemiyor yapınca da söylemiyor hatta yapmadım diyor, dün de nasıl yapılır diye sordu sanki hayatının ilk çişini yapacak gülsem mi ağlasam mı bilemedim hamilelikten ötürü sabrım sıfır bu gidişle erteleyeceğim ama iki çocuğu aynı anda bezlemek istemiyorum böyle de çok gerildim tamir edilemeyecek bir kişilik bozukluğu oluşturmak da istemiyorum puff zaten korkuyordum bu süreçten umduğumu buldum

kuru kalkıyorsa uykularından hazırdır.ne kadarlıktı senin kuzu.ben büyüğe biraz geç başladım.iki bezli çocuk maddi olarakta zor oluyor ama .hemen alışamıyor.dediğim gibi üç gün falan baya zorlu.bi bakıyorsun hop işemiş.tekmisin.teksen zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…