- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
cumartesileri bile çalışıyorsun değer mi bi de temizlikle uğraşmaya bi de kızın var onla vakit geçirmek daha güzel değil mi?Bazen aklıma geliyor hadi alayım diye
Sonra diyorum işte tanıdığınız varsa söyleyin.
Kendin yap diyen var. Anneme desem kendi gelir yorar kendini .
tanımadığım kadın acaba güzel temizler mi ?
evet bende hatırladım şimdi :) ben 1 yıl ara verınce orası lale devrıne gırmıs bende buraya geldımEvett küllerinden doğmak :)
Şirketten çağırırsan güzel temizler mecbur.
evet bende hatırladım şimdi :) ben 1 yıl ara verınce orası lale devrıne gırmıs bende buraya geldım
Bi Wendy daha mı varmıştşk ederim.wendyin bir bekleyeni daha var.oda geçen etiket yapmıştı yeni sürüme geçtik topiğinde.hatta ben sen sandım öncs sonra avatardan ahtırladım sen olmadığını
Yemeği beğenmezse yiyip mi geliyor :)
cumartesileri bile çalışıyorsun değer mi bi de temizlikle uğraşmaya bi de kızın var onla vakit geçirmek daha güzel değil mi?
bi daha mı gelecez bu dünyaya sen çağır bi kadın
beğenmediğin yerleri söylersin en olmadı o gidince olmayan yerleri almak inan kendi yaptığından çok çok az zaman alır.
gene kirlenecek ki kadın da yapsa sende yapsan öyle düşünüp kesin al bence. biraz rahat olmazsak kimseyi alamayız inan. cumartesi pazar evde olsan derdim mia kendin yap yavaştan ama cidden yoğunsun az da kendine vakit ayır be gülüm :)
al al hiç düşünme canım :)Haklısın aslında lindacım.
tanıdık birini alsam hafta içi ben yokken yapsa daha iyi olur.
yoksa ben kıyamıyorum
evet malesef her guzellıgın bı sonu var ama orda kurdugum dostluklar cok manıdar.Bir dönem çok güzeldi de dağıldı orası ya.
İyi ki geldin :)
Darısı bizeBizim 1 hafta oldu baya iyi gidiyoruz.
başta çişini yapınca söylerdi anneme
sonra annem her saat başı götürmüş
2. günde ıslattı
3. gün rutine girdi.
birde ben oyun yüklemiştim tuvalet eğitimiyle ilgili
onun faydasını gördüm.
Çocuğun kendisini hazır hissetmesi önemli.
evet malesef her guzellıgın bı sonu var ama orda kurdugum dostluklar cok manıdar.
Tesekkur ederım sımdı kendımı daha mutlu hıssettım :)
babybus tuvalet eğitimi :)Darısı bizeoyunun adını öğrenebilir miyim?
şöyleki atıyorum akşam çocuklarla oyun oynuyoruz yada kitap okunuyor.ikimizde dahil olunca eşimin yapacağı işler kalıyor ben çok fazla kendime zaman ayıramıyorum(dinlenme,kişisel bakım,kitap okuma vs)şimdi hergün birimiz bişeyi yapacak diğeri o boşlukta işlerini halledecek.iki küçük çocuk olunca fazla yıpratıcı oluyor.çocuk yokken zaman fazlaydı.ortak bişeylerde yapardık kendimize zamanda ayırırdık.canımızın istediğini yapınca çocuklar bazen boşlukta kalabiliyor.peki bunları görev gibi yapmayıp da sadece kimin canı o anda ne istiyorsa öyle yapsanız düzenli gitmiyor sanırım anladığım kadarıyla böyle yazılı çizili olunca iyice görev gibi gelir baya yapasım varsa da yapmam sanki.gerçi herkes nasıl kolayına geliyorsa eminim öyle yaıyordur.
peri kızına dönememiş bir kuyrukla anka görüyorumŞirketten çağırırsan güzel temizler mecbur.
sabır işi tuvalet.ben küçüğe başlayacağım.büyüğe izin aldığım zaman başlamıştım.iki gün korkunç.hep altına çişini yapıyordu.üçüncü gün tam yetişiyor wcye oracığa yapıyordu..zaten bi hafta büyük tuvaletine çıkamamıştı.çok strese girmişti.ama ilk başladığımız gün gece bezledim baktım kuru .tamam demiştim.doktorlarda öyle diyor.gece kuruysa devam edin hazırdır diye..iki haftadan biraz fazla zamanda düzene oturuyor.ben lazımlık almadım.aparat almıştım klozet için.lazımlık olayı bana göre değil.bol bol eski kıyafet varsa kullan derim.sürekli kirlenecek.sen sakin olursan oda sakin stressiz geçirir bu dönemi.hemen alışamıyabilir.Darısı bizeoyunun adını öğrenebilir miyim?
İnanılmaz gerildim maalesef ☹ Hiç söylemiyor yapınca da söylemiyor hatta yapmadım diyor, dün de nasıl yapılır diye sordu sanki hayatının ilk çişini yapacak gülsem mi ağlasam mı bilemedimsabır işi tuvalet.ben küçüğe başlayacağım.büyüğe izin aldığım zaman başlamıştım.iki gün korkunç.hep altına çişini yapıyordu.üçüncü gün tam yetişiyor wcye oracığa yapıyordu..zaten bi hafta büyük tuvaletine çıkamamıştı.çok strese girmişti.ama ilk başladığımız gün gece bezledim baktım kuru .tamam demiştim.doktorlarda öyle diyor.gece kuruysa devam edin hazırdır diye..iki haftadan biraz fazla zamanda düzene oturuyor.ben lazımlık almadım.aparat almıştım klozet için.lazımlık olayı bana göre değil.bol bol eski kıyafet varsa kullan derim.sürekli kirlenecek.sen sakin olursan oda sakin stressiz geçirir bu dönemi.hemen alışamıyabilir.
kuru kalkıyorsa uykularından hazırdır.ne kadarlıktı senin kuzu.ben büyüğe biraz geç başladım.iki bezli çocuk maddi olarakta zor oluyor ama .hemen alışamıyor.dediğim gibi üç gün falan baya zorlu.bi bakıyorsun hop işemiş.tekmisin.teksen zor olur.İnanılmaz gerildim maalesef ☹ Hiç söylemiyor yapınca da söylemiyor hatta yapmadım diyor, dün de nasıl yapılır diye sordu sanki hayatının ilk çişini yapacak gülsem mi ağlasam mı bilemedimhamilelikten ötürü sabrım sıfır bu gidişle erteleyeceğim ama iki çocuğu aynı anda bezlemek istemiyorum böyle de çok gerildim tamir edilemeyecek bir kişilik bozukluğu oluşturmak da istemiyorum puff zaten korkuyordum bu süreçten umduğumu buldum
Seni gördükçe kıskançlıktan da çatlıyor o ankaperi kızına dönememiş bir kuyrukla anka görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?