Bunun bi de 3 bezlisi varkuru kalkıyorsa uykularından hazırdır.ne kadarlıktı senin kuzu.ben büyüğe biraz geç başladım.iki bezli çocuk maddi olarakta zor oluyor ama .hemen alışamıyor.dediğim gibi üç gün falan baya zorlu.bi bakıyorsun hop işemiş.tekmisin.teksen zor olur.
bende teşekkür etmiştim bana cevap vermemişti.insan bi beğenir dımıSeni gördükçe kıskançlıktan da çatlıyor o anka
Hayır peri kızına dönmediğime değil adam yerine konup cevap bile verilmemesi çok koydu
owwwwwww noooo.Bunun bi de 3 bezlisi var
Ben de çıkardım bu gün bezi. Öyle bezsiz takılsın bu gün altına ıslattıkça rahatsız olup öğrenirmiş bakalım
Yok benim yazım takıntım var iki a olunca Türkçe’ye uymuyorbende teşekkür etmiştim bana cevap vermemişti.insan bi beğenir dımıiki aa yapsana sonuna.daha mantıklı geldi şuan
En büyük 10. Bezliler 9-2,5 ve 5 aylık. Normal canım nasıl aklında tutacaksın ben sizin 1 taneleri tutamıyorumowwwwwww noooo.
kaç yaşındaydı seninkiler.ya unutuyorum kızlar kusura bakmayın.ara ara sorarsam hoş görün
bende iki n yapmamıştım aramızda kalsınYok benim yazım takıntım var iki a olunca Türkçe’ye uymuyor
bende iki n yapmamıştım aramızda kalsın
En büyük 10. Bezliler 9-2,5 ve 5 aylık. Normal canım nasıl aklında tutacaksın ben sizin 1 taneleri tutamıyorumhatta benimkileri bile sözlü olarak tek seferde söyleyemiyorum
9 yaşındaki Temmuz 2,5 ekim. Seninkiler de mi öyle.allah bağışlasın .2,5 olan hangi ay doğumlu. bide 9 yaşında olan ?
Yani aslında 2009 doğumlu kız mesela ben temmuz gelene kadar 9 diyorum. Ama bazıları sene değişir değişmez 10 diyor9 yaşındaki Temmuz 2,5 ekim. Seninkiler de mi öyle.
30 aylık sabah kuru kalkıyor hazır olduğunu düşünüyorum, annemdeyim Allah’tan ama ona rağmen sinir katsayım gittikçe artıyorkuru kalkıyorsa uykularından hazırdır.ne kadarlıktı senin kuzu.ben büyüğe biraz geç başladım.iki bezli çocuk maddi olarakta zor oluyor ama .hemen alışamıyor.dediğim gibi üç gün falan baya zorlu.bi bakıyorsun hop işemiş.tekmisin.teksen zor olur.
Aslında bu kadar aktif kullandığımız siteye katkı olmak gerek diye düşünüyordum. Çıkan reklamlara falan tıklıyordum arada ama bu kuyruk meselesinden sonra canım sıkıldıBenimde pro üye olasım var şu aralar:)
Aslında bu kadar aktif kullandığımız siteye katkı olmak gerek diye düşünüyordum. Çıkan reklamlara falan tıklıyordum arada ama bu kuyruk meselesinden sonra canım sıkıldı
Evet 4 kere altına yaptı paşa. minimalist olarak yeterli eşofmanımız yok tabi. Hepi topu 7 taneydi. 3 kaldıbakalım sonunda beze dönmeyiz inşallah
Tuvalette 15 dakika durduktan sonra pijamasını kaldırıp banyodan çıkar çıkmaz Altına yaptı benimki deEvet 4 kere altına yaptı paşa. minimalist olarak yeterli eşofmanımız yok tabi. Hepi topu 7 taneydi. 3 kaldıbakalım sonunda beze dönmeyiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?