9 yaşındaki Temmuz 2,5 ekim. Seninkiler de mi öyle.
9 yaşındaki neden bezleniyor.ya benimki 2017 şubat doğumlu iki yaş diyorum ben.senin 2016 ekim muhtemelen.aralarında beş ay var.ve bıraktırdıysan bezi tekrar bağlama derim.bizim rahat 10 tane değiştirmişizdr. kesin.bi yandan yıkayıp balkona atıyorduk.yetişteremiyorduk

Aslında bu kadar aktif kullandığımız siteye katkı olmak gerek diye düşünüyordum. Çıkan reklamlara falan tıklıyordum arada ama bu kuyruk meselesinden sonra canım sıkıldı
kuyruk acısı zor be kardeş çeken bilir bu acıyı.normal bi nick bul.illa ankamı olacak peki

Evet 4 kere altına yaptı paşa. minimalist olarak yeterli eşofmanımız yok tabi. Hepi topu 7 taneydi. 3 kaldı bakalım sonunda beze dönmeyiz inşallah
minimalistlik başa bela diyorsun.nedemek çocuğun picaması yok.gelde anlat

müsait olunca bende yazayım

itinayla tuvalet eğitimi verilir.
senin şu uygulamaya bakacağım.ramazandan sonra kesin bende başlıyorum

Bence çok faydası oldu.
Orda ne gördüyse uygulamaya başladı
ilk zaman tabi parkelere yaptı çişini ama donunu indirip
hep takip ettim
3. gün alıştı şimdi kendi oturuyor veya donunu indirip koşuyor bana doğru
Bir süre evde takılacağız o yüzden

nisan ayı yapılacaklar listemi bulup değerlendirme yapayım dedim.

-En az 1 kilo ver..........................................................................yarın tartı günüm.muhtemelen verdim
-Günlük 2 litre su iç...................................................................çoğu zaman 2 litre içtim
-kışlıkları ayır................................................................................ayrıldı
-Yatak odası çekmecelerini düzenle.fazlalıkları at..........yapıldı
-çocuklarla parka git yada aktivite (4 defa).......................yapıldı
-Günlük plank ve squat............................................ilk on gün sonrası yapmadım
-Bilgisayardaki fazlalıkları sil..................................yarısı temizlendi
-Bitki yetirştir...............................................................başladım
-Kumbara tut...............................................................yapıldı
-vestiyeri düzenle.......................................................kabaca düzenlendi
-aile olarak 4 defa resim yap (mandala)............başarısız
-10 parça utu yap......................................................toplu maalesef yapmadım
-çocukların odasını değiştir..................................başarısız
-namazları düzene koy..........................................kısmen başarılı
-kuran okumaya başla..........................................başarısız
-1 kitap oku...............................................................okundu
-en az beş oyuncak arabayı kaldır.....................kaldırıldı

bunların haricinde cocuklarla kitap okumalarımız düzeldi,haftalık yemek listesi yapılmaya başlandı.1 adet film izledim.tv karşıısnda kalma süresi azaldı.minimalistlik adına kitap kağıt bölümünüde bitirmiş sayılırım.

bende böyle bişey almıştım.şoka gelmişti 6 liraya .şimdilerde yine var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…