üşütürse donsuzPinterestte okuduğuma göre ilk gün altı çıplak durmask gerekiyormuş. Don yıkamaktan kurtuldum
nisan ayı yapılacaklar listemi bulup değerlendirme yapayım dedim.
-En az 1 kilo ver..........................................................................yarın tartı günüm.muhtemelen verdim
-Günlük 2 litre su iç...................................................................çoğu zaman 2 litre içtim
-kışlıkları ayır................................................................................ayrıldı
-Yatak odası çekmecelerini düzenle.fazlalıkları at..........yapıldı
-çocuklarla parka git yada aktivite (4 defa).......................yapıldı
-Günlük plank ve squat............................................ilk on gün sonrası yapmadım
-Bilgisayardaki fazlalıkları sil..................................yarısı temizlendi
-Bitki yetirştir...............................................................başladım
-Kumbara tut...............................................................yapıldı
-vestiyeri düzenle.......................................................kabaca düzenlendi
-aile olarak 4 defa resim yap (mandala)............başarısız
-10 parça utu yap......................................................toplu maalesef yapmadım
-çocukların odasını değiştir..................................başarısız
-namazları düzene koy..........................................kısmen başarılı
-kuran okumaya başla..........................................başarısız
-1 kitap oku...............................................................okundu
-en az beş oyuncak arabayı kaldır.....................kaldırıldı
bunların haricinde cocuklarla kitap okumalarımız düzeldi,haftalık yemek listesi yapılmaya başlandı.1 adet film izledim.tv karşıısnda kalma süresi azaldı.minimalistlik adına kitap kağıt bölümünüde bitirmiş sayılırım.
şöyle gösterişil şaşalı bşey bul.beğenmeyenlerde aynen şunu gibi dil çıkarEvet yaa değiştirince beğenmiyorlar. Yıllardır anka diye biliyor herkes.
şöyle gösterişil şaşalı bşey bul.beğenmeyenlerde aynen şunu gibi dil çıkar
öylemi diyorsunGayet başarılı olmuş bence...
Aynen başladık devam bakalım. Bebek de durmuyor bu gün çok usluydu aslında3 gün sabret bence
her saat başı götür tuvalete bakalım inş alışır.
Ev çok sıcak zaten normalde de bezle duruyordu da ben kaka yaparsa direk yere düşmesin diye giydirmiştimüşütürse donsuz
kuyruktan kurtulur diye şeyttirmiştim esasındaHiç minimalist değilsin
kuyruktan kurtulur diye şeyttirmiştim esasında
ne tarafa kusuyordukAynen başladık devam bakalım. Bebek de durmuyor bu gün çok usluydu aslındasesi kısıldı ağlamaktan
Ev çok sıcak zaten normalde de bezle duruyordu da ben kaka yaparsa direk yere düşmesin diye giydirmiştim
O değilde bizim anka 2008 de katılmış diğeri 2010 da
Neyse birşey derdim de demeyeceğim.
ynen başladık devam bakalım. Bebek de durmuyor bu gün çok usluydu aslındasesi kısıldı ağlamaktan
Evet o zaman maibeyazdı benim adım. Sonradan sorunlar yaşadım küllerden doğarak geri geldimO değilde bizim anka 2008 de katılmış diğeri 2010 da
Neyse birşey derdim de demeyeceğim.
Evet o zaman maibeyazdı benim adım. Sonradan sorunlar yaşadım küllerden doğarak geri geldim
Hatta 2007de üye oldum aslında ben o nicki sildiler
Ben de bundan aldım ama evde kaldı, buraya da bir lazımlık alacağım bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?