Direk klozete mi oturuyor.Ben de bundan aldım ama evde kaldı, buraya da bir lazımlık alacağım bugün bakalım
Valla banyoya klozete , normal tuvaletin kenarına, çiçekleri sulamaya, ağaçlara gübre vermeye diye diye her yere oturttum ama sonuç hüsranDirek klozete mi oturuyor.
Olur canım olur inşallah az sabırValla banyoya klozete , normal tuvaletin kenarına, çiçekleri sulamaya, ağaçlara gübre vermeye diye diye her yere oturttum ama sonuç hüsran
sende yatUyudu benim kuzular inşallah altına yapmaz. Ben de etraf mı toplasam yatsam mı düşünüyorum:) ben karar verene kadar biri kalkar kesin
olur daha ikinci gününüz dımı?biraz zor ama az daha sabırValla banyoya klozete , normal tuvaletin kenarına, çiçekleri sulamaya, ağaçlara gübre vermeye diye diye her yere oturttum ama sonuç hüsran
Evet 2. Gün daha. Bi kaç gün daha deneyeceğim, yoksa Ağustos’a ertelemem gerekir ki bunu hiç istemiyorumolur daha ikinci gününüz dımı?biraz zor ama az daha sabır
ben üçüncü gününden sonra 4. gün pes etmiştim.kabız oldu strese falan girmişti.kv bi gazladı.iyikide gazladı yani.erteleme.şöyle bir haftayı devirEvet 2. Gün daha. Bi kaç gün daha deneyeceğim, yoksa Ağustos’a ertelemem gerekir ki bunu hiç istemiyorum
büyük için alışveriş yapılacak.yawrumun bişeyi yok yazlık adına.
evet.görürseniz sizde paylaşın.İndirim denk gelir takip et canım.
evet.görürseniz sizde paylaşın.
Benim çocukların da hiç bişeyi yokbende alacağım birkaç parça üst
(sözde alışveriş yapmayacaktım :)
koton da var indirim
Benim çocukların da hiç bişeyi yokher çocuktan sonra defteri kapatınca küçüleni dağıttım hemen bundan sonra saklarım dicem ama 2,5 yaşındaki o kadar zayıf ki yakında bebeğe küçülenleri o giyecek
bakıyorum hemenbende alacağım birkaç parça üst
(sözde alışveriş yapmayacaktım :)
koton da var indirim
neyi elime atsam tükenmiş
Hamileyken cidden zor oluyor eğil kalk, üstünü temizle değiştir. Bi kaç gün daha dener olmazsa bırakırım. Gün boyu gergindim iznimi bu ruh hali ile geçirmek istemiyorumMikan benim için en ızdırap tuvalet eğitimiydi
İlk denemede başarılı olamadık sonra kreş yardımıyla geçtik o dönemi
Sen ne kadar zorlarsan çocuk da o kadar yapmıyor yani bizde öyle oldu
Hamilesin de kendini çok üzme
Bence şartlama da 2 çocuk bezlemek istemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?