Hamileyken cidden zor oluyor eğil kalk, üstünü temizle değiştir. Bi kaç gün daha dener olmazsa bırakırım. Gün boyu gergindim iznimi bu ruh hali ile geçirmek istemiyorum ☹

Bende yaz dönemi izin zamanı başlamıştım
Hem ben gerildim hem çocuk
Günde 8 9 kez don değiştirdim hava sıcak olunca çabuk kuruyordu
Ama ağladığımı bilirim
Sonra ekim ayında başladık
Yine bir 40 günü buldu adapte olmamız

Aynı süreci yaşıyorum inanki, şimdi olmazsa Ağustos’a bırakacağım

Günaydınlar
Dün buzdolabını temizledik kızımla
baya 1 saat sürüyor temizlemek
tüm eşyaları çıkart yıka yerleştir.
sonra yemek faslı
tabi işlerin arasında kızımla çok ilgilenemedim altına yapmış
banyo yaptırdım giydirdim derken bittim.

Akşamda etrafı toplayıp uyudum
Bugün yemeğim var
kendime bakım yapacağım vaktim olursa 1-2 kapı silerim.

günaydınlar herkese
dün gidip keyif yaptım hiç bi şeye elimi sürmedim
mia bi işi daha bitirmişsin ne güzel sen kadın almıcan anlaşıldı haydi kolay gele o zaman :)
bu sabah ayakkabılarımı saydım 21 çift yaz kış acaba fazla mı yoksa ideal mi bilemedim sanki daha evvel de konuşmuştuk ama hatırlayamadım üstelik azaltabileceğim türden de değiller ya
sizlerde de bu kadar var mı kızlar?

Günaydın
Ben saymadım canım ama klasik, bot, sandalet,spor derken vardır o kadar
Bence sayıya takılma kullandığın ayakkabılarsa azaltmaya gerek yok
Ben minimalleşirken rakamlara takılmayı sevmiyorum herkesin ihtiyacı farklı olur

haklısın canım eşimin 9 çift çıktı abowww :)
yani hepsi açıkta giymediklerim illa ki oluyor ama günü gelince özel bi davet falan giyiyorum tabiki.
yaz sonu olmadı bi bakarım tekrardan. ev temiz ya nerde ne var diye iyice kontrole başladım :)
kıyafet alışverişi yapmıyorum uzun zamandır baya iyi geliyor böyle insana maddi olarak da hem.

Bende botları kaldırırken bakacağım giymediklerimi vereceğim
Uzun zamandır bende alışveriş yapmıyorum
Çok şükür çıplak da gezmiyoruz demek ki boşuna alıyoruz

1 spor ayakkabım var
1 tek bant ayakkabı
2 mevsimlik
1 converse tarzı
1 bot vardı ama baya yıpranmışlardı attım tabi yenisi alınacak.

toplamda 6 çift lindalinda
ovvvv minimalin dibine vurmuşsun sen canım
süper valla sanırım asla 6 ya inemem yaz sonu bi daha kontrol edicem giymediklerimi bakalım..
kızlar sizde de öyle mi 5 sene kıyafet almasam sanırım ihtiyacım yok..ne acı be. neyse almıyorum en azından borçları kapatıyorum bende napim.

Bende botları kaldırırken bakacağım giymediklerimi vereceğim
Uzun zamandır bende alışveriş yapmıyorum
Çok şükür çıplak da gezmiyoruz demek ki boşuna alıyoruz
hehh ağzını öpeyim kesinlikle demekki boşuna alıyoruz bu sözü tuttum çünkü doğru al al al sürekli bi devir daim ediyor. sadece markete para veriyorum uzun zamandır.

Bir dönem benimde çoktu. İhtiyacım olmadığını anladım eledim halimden memnunum :)
Topuklu ayakkabı uzun süre giyemiyorum mesela 2 çift var yinede mevsimlik ve tek bant olarak
Babet asla almam
yazlık ayakkabı giymem
spor ayakkabı seviyorum şuan 1 çift yetiyor :)

süpersin sen mia dursun bakalım şimdilik benimkiler.giyiyorum eskidikçe daha da azaltmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…