hayır yaşıda seçiyorum ne diye tükenen ürünleri sıralıyorlarki.tıklamaktan parmağım acıdı.en iyisi mağazan bakmam sanırımaynen bende beğenemedim diğerleride tükenmiş.
hayır yaşıda seçiyorum ne diye tükenen ürünleri sıralıyorlarki.tıklamaktan parmağım acıdı.en iyisi mağazan bakmam sanırım
Hamileyken cidden zor oluyor eğil kalk, üstünü temizle değiştir. Bi kaç gün daha dener olmazsa bırakırım. Gün boyu gergindim iznimi bu ruh hali ile geçirmek istemiyorum ☹
Aynı süreci yaşıyorum inanki, şimdi olmazsa Ağustos’a bırakacağımBende yaz dönemi izin zamanı başlamıştım
Hem ben gerildim hem çocuk
Günde 8 9 kez don değiştirdim hava sıcak olunca çabuk kuruyordu
Ama ağladığımı bilirim
Sonra ekim ayında başladık
Yine bir 40 günü buldu adapte olmamız
Lazımlık aldım eve gelir gelmez oturup çişini yaptıBen bağladım bezi
günaydınlar herkese
dün gidip keyif yaptım hiç bi şeye elimi sürmedim
mia bi işi daha bitirmişsin ne güzel sen kadın almıcan anlaşıldı haydi kolay gele o zaman :)
bu sabah ayakkabılarımı saydım 21 çift yaz kış acaba fazla mı yoksa ideal mi bilemedim sanki daha evvel de konuşmuştuk ama hatırlayamadım üstelik azaltabileceğim türden de değiller ya
sizlerde de bu kadar var mı kızlar?
haklısın canım eşimin 9 çift çıktı abowww :)Günaydın
Ben saymadım canım ama klasik, bot, sandalet,spor derken vardır o kadar
Bence sayıya takılma kullandığın ayakkabılarsa azaltmaya gerek yok
Ben minimalleşirken rakamlara takılmayı sevmiyorum herkesin ihtiyacı farklı olur
1 spor ayakkabım var
1 tek bant ayakkabı
2 mevsimlik
1 converse tarzı
1 bot vardı ama baya yıpranmışlardı attım tabi yenisi alınacak.
toplamda 6 çiftlindalinda
ovvvv minimalin dibine vurmuşsun sen canım1 spor ayakkabım var
1 tek bant ayakkabı
2 mevsimlik
1 converse tarzı
1 bot vardı ama baya yıpranmışlardı attım tabi yenisi alınacak.
toplamda 6 çiftlindalinda
hehh ağzını öpeyim kesinlikle demekki boşuna alıyoruz bu sözü tuttum çünkü doğru al al al sürekli bi devir daim ediyor. sadece markete para veriyorum uzun zamandır.Bende botları kaldırırken bakacağım giymediklerimi vereceğim
Uzun zamandır bende alışveriş yapmıyorum
Çok şükür çıplak da gezmiyoruz demek ki boşuna alıyoruz
hehh ağzını öpeyim kesinlikle demekki boşuna alıyoruz bu sözü tuttum çünkü doğru al al al sürekli bi devir daim ediyor. sadece markete para veriyorum uzun zamandır.
olsun napalım çok şükür genç yaşta birikime başladık:)Biz tasarrufu öğrendik iyi oldu da market fiyatları da çok arttı
ovvvv minimalin dibine vurmuşsun sen canım
süper valla sanırım asla 6 ya inemem yaz sonu bi daha kontrol edicem giymediklerimi bakalım..
kızlar sizde de öyle mi 5 sene kıyafet almasam sanırım ihtiyacım yok..ne acı be. neyse almıyorum en azından borçları kapatıyorum bende napim.
süpersin sen miaBir dönem benimde çoktu. İhtiyacım olmadığını anladım eledim halimden memnunum :)
Topuklu ayakkabı uzun süre giyemiyorum mesela 2 çift var yinede mevsimlik ve tek bant olarak
Babet asla almam
yazlık ayakkabı giymem
spor ayakkabı seviyorum şuan 1 çift yetiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?