evet ama ne bollaşan ne eskiyen var ben de.. normalde de tutmama yani.. benim sorunum yepyeni kıyafetlerle içlerinde belki hiç giyilmemiş etiketi üstünde kıyafetlerim var.. bu fena ediyor beni..
misafire göre yaparsam da sıkıntı.. çünkü benim kendi ailem yani biz zaten kalabalığız.. üzerine 4 kişi gelse oluyoruz 20 kişi öyle yani..
ben etiketli baya kıyafet ayırdım.bol geliyor.ya hoşlanmıyorum.isteyen kuznaler oldu direk onlara ayırdım .yardım amaçlıda verebilirsin bi yerlere
aslında çok mantıklı geldi şuan ama mesafe çok.en fazla yarım saat uzaklıkta olması lazım.bide eşim üstüne düşmediğine göre yapmaz.bana bahsetmedi çünkü.biz 30 taneyle başladık 2 yılda 3-4 katına ulaştı.
kurbanlıklar satıyoruz dişiler kalıyor.
aynen çok para var.
ama gideri fazla.
bazen gece yarısı veteriner arıyor eşim.
ilaçları yemleri oluyor.
yine tarlamızdan çıkan samanlar oluyor.
vallaa sevmediğim ama kullandığım pijamaları bile ayırdım.enerjimi düşürmüşüm farkında olmadanMaria kondo da diyorki sizi o an mutlu etti ve artık enerji hissetmiyorsanız yollarınızı ayırmalısınız.
O sizi zamanında mutlu ederek görevini yapmış zaten ..
bende kıyamayıp giymezdim sonra modası geçerdi :)
işin özü.önce almamayı hedeflemek lazım :)
aslında çok mantıklı geldi şuan ama mesafe çok.en fazla yarım saat uzaklıkta olması lazım.bide eşim üstüne düşmediğine göre yapmaz.bana bahsetmedi çünkü.
çok haklısın yok artık almak :)önce almamayı hedeflemek lazım :)
vallaa sevmediğim ama kullandığım pijamaları bile ayırdım.enerjimi düşürmüşüm farkında olmadan
etiketi üzerinde olan kıyafetleri satmayı neden denemiyosunevet ama ne bollaşan ne eskiyen var ben de.. normalde de tutmama yani.. benim sorunum yepyeni kıyafetlerle içlerinde belki hiç giyilmemiş etiketi üstünde kıyafetlerim var.. bu fena ediyor beni..
misafire göre yaparsam da sıkıntı.. çünkü benim kendi ailem yani biz zaten kalabalığız.. üzerine 4 kişi gelse oluyoruz 20 kişi öyle yani..
annem civciv almış kızıma
kuş kafesinde besliyoruz şu an :)
kuş yok tabi
tatlı bir şey ama ilk köye gittiğimde vereceğim :)
uğraş istiyor o..etiketi üzerinde olan kıyafetleri satmayı neden denemiyosun
hatta giyilmiş temiz kıyafetler bile satılabilir.
:)uğraş istiyor o..
tek tek resim çekip nete eklemek sonra satışı kargo gönderimi vs.. bir sürü iş.. en güzeli bizim burada saat akşam 21:30 da işporta satılıyor.. insanlar giyilmiş kıyafetlerini bile satıyor.. ortam harika oluyor.. bir defa gitmiştimm. onu çok istedim yapayım harika olurdu ama ona da benim adam izin vermiyor ya.. ://
kızımda kedi istiyor.
ben de hayvanları çok severim ama evde zor oluyor
bahçeli bir evim olsa köpek isterdim mesela
en güzeli :)Alsak evde yalnız kalacak, sonra vicdan yapıp vereceğim.
kızım ağlayacak, gözümden film şeridi gibi geçiyor
risk alamam sanırım.
köyde seviyor zaten.
Benim balkonun altına bir sürü yavrulamıştı şubatta. Sütten ayrılınca al biriniBiz 3 aydır kedı arıyoruz eve almak ıcın martta gectı ama hala yoklararamasak her yerde karsımıza cıkarlar kv bıle ruyamda görüyorum 1 haftadır dıyo ruyasında herkesten kedı ıstıyomus ama kımse vermıyomus bıze lasım dıyolarmıs
valla mı nerdeydın sen gelır alırım bakBenim balkonun altına bir sürü yavrulamıştı şubatta. Sütten ayrılınca al birinikedilerin de saati şaştı mart dışında hamile kalır oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?