valla mı nerdeydın sen gelır alırım baksonra bıze lazımdı deme
Konyadayım canım. Al kız ne güzel yuvaları olur. Emiyorlar daha. Kaç ay emiyorlar acaba kedilervalla mı nerdeydın sen gelır alırım baksonra bıze lazımdı deme
en güzeli :)
bir de kafes temizliği çıktı başıma, civcivi de yıkadım :)
Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışCivciv yıkanmaz :)
çabuk hasta olurlar ve kendi yağları koruyucudur.
uyurken yanına küçük şişe sıcak su koyarsan hem üzülmez hemde sıcacık uyur :)
Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
yalnız farkettim de topikçe elimize ne geçerse yıkıyoruz
Çocuklar oynuyor ya temiz olsun demiştimköpürte köpürte yıkadın demek ayy anka ya
yalnız farkettim de topikçe elimize ne geçerse yıkıyoruz
2 ay emıyolaar genelde ama konya da uzak bana ya tee bursadan kalkıp nası gelemKonyadayım canım. Al kız ne güzel yuvaları olur. Emiyorlar daha. Kaç ay emiyorlar acaba kediler
ne güzel ne güzel :)kürk mantolu madonna benim yazı dilimi değiştirdi yahu
kızım bulaşık elleriyle civcivi tutunca alacalı bulacalı oldu yavrucak, mecbur yıkadımCivciv yıkanmaz :)
çabuk hasta olurlar ve kendi yağları koruyucudur.
uyurken yanına küçük şişe sıcak su koyarsan hem üzülmez hemde sıcacık uyur :)
kediler sudan nefret eder diye biliyorum :)Ben de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
kızım bulaşık elleriyle civcivi tutunca alacalı bulacalı oldu yavrucak, mecbur yıkadım
gerçi her türlü yıkardım da hemen değil, biraz daha büyümesini beklerdim
kediler sudan nefret eder diye biliyorum :)
Kedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölürBen de kedileri yıkamıştım bi ara onlar da yıkanmazmışhem de şampuanla baya aklayıp paklamıştım
Kedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölür
evde bakılıyorsa yıkanabilir :)
anka hızını alamamış :)
ölmedi ama şükürKedi suyu sevmez ama yıkanabilir diye biliyorum ben, civciv yıkanmaz ama ölür
sokak kedisi benimkiler. Benim kız eline geçirdi mi mahvediyor haycancağızları evde bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?