hastalanır üşütür.biakç gün...maalesefölmedi ama şükür
demekki ölmeyedebiliyormuş :)
benim kızım da geçen gün kedi görmüş "baba biz de evimize böyle kedi alsaydık" diyor :)) kıyamadık ama eşim pek istemiyor hala ben de emin değilim ama bakımı çok pahalı olur diye düşündüğümden bilemiyorum.
benim kızım evde şimdilik aslında yalnız kalma durumu olmayacak da işte bir sorumluluk daha eşim desteklemezse ben kendim alamam üzerimetabi maması kumu sağlık giderleri olacaktır.
bende evde tek kalacak diye üzülüyorum yoksa alırdım.
benim kızım evde şimdilik aslında yalnız kalma durumu olmayacak da işte bir sorumluluk daha eşim desteklemezse ben kendim alamam üzerime
sen de kızınla annene bırakırsın sabah hep birlikte takılırlar :)
benim annem de öyledir :) alışmadık o yüzden hiç canlı bakmaya evde. beyaz istiyor kızım eşimi ikna edersem alırım belki ben %70 istekliyim diyelimAnnem asla istemiyor aşırı titizdir :)
benim annem de öyledir :) alışmadık o yüzden hiç canlı bakmaya evde. beyaz istiyor kızım eşimi ikna edersem alırım belki ben %70 istekliyim diyelim
bende evde hayatta kedi köpek bakamam daha doğru tüy olayına ayar oluyorum her insan farklı işte ya. ben kendi yediğimi zor topluomAnnem asla istemiyor aşırı titizdir :)
hastalanır üşütür.biakç gün...maalesef
bende evde hayatta kedi köpek bakamam daha doğru tüy olayına ayar oluyorum her insan farklı işte ya. ben kendi yediğimi zor topluom
4 gün geçti üzerinden bakalım.. inşallah bir şey olmaz
bizde eşimle kedisi olan arkadaşlarımız var yemek yemiyoruz kaç kere gördük masanın üstüne falan çıkıyorlar ben dikkat ediyorum diyenler elbet olacaktır ama hayvan bu laf dinlemez ki sonuçta. o arkadaşlardan gelince eşimle biz hemen kıyafetleri yıkamaya falan atarız bilmiyorum gariplik bizde mi de. bahçeli evim olsa bahçede golden bakmak isterdim ama.Annemde diyor kedi alırsan evinde yemek yemem diyor.
ama ben çocukken kuş baktık yıllarca.
birde köpeğimi akşamları annem görmeden odama götürürdüm hehe
süpürgeyle kovalardı.
bizde eşimle kedisi olan arkadaşlarımız var yemek yemiyoruz kaç kere gördük masanın üstüne falan çıkıyorlar ben dikkat ediyorum diyenler elbet olacaktır ama hayvan bu laf dinlemez ki sonuçta. o arkadaşlardan gelince eşimle biz hemen kıyafetleri yıkamaya falan atarız bilmiyorum gariplik bizde mi de. bahçeli evim olsa bahçede golden bakmak isterdim ama.
temzilik için görüştüm 200 tl.sanırım kendim yapıcameşimi akşam kandırmam lazım cam ve duvarlar için
benim kedi fobim var.eve bile geçemembizde eşimle kedisi olan arkadaşlarımız var yemek yemiyoruz kaç kere gördük masanın üstüne falan çıkıyorlar ben dikkat ediyorum diyenler elbet olacaktır ama hayvan bu laf dinlemez ki sonuçta. o arkadaşlardan gelince eşimle biz hemen kıyafetleri yıkamaya falan atarız bilmiyorum gariplik bizde mi de. bahçeli evim olsa bahçede golden bakmak isterdim ama.
gülme .tabi sen bitirdin cam kapı
gülme .tabi sen bitirdin cam kapı.toplaşında bi plan yapayım pazartesiye kadar
sen çalışıyor muydun canım ?temzilik için görüştüm 200 tl.sanırım kendim yapıcameşimi akşam kandırmam lazım cam ve duvarlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?