duvar işi zor gerçekten, camlar da cama göre değişir
ben o ayrıntıyı atlamışım
eşim cam ve duvarı hallederse diğerleri sıkıntı değil benim için.mutfak dolaplarınada yardım eder.bakayım bi akşam durumlara göreO değilde ben ikna oluyorum zaten eşimde yardım etmiyo :)
hehhhhehee olduuişte geldim burdayım
canım ciğerim al bi bayan bak keyfine aman bee hep bizde her şeyi düşünmeler etmeler akşama da çık eşinle çocuk var mı bilmıom tabi bu arada dışarı haftasınuda yaptırıver değer mi canınıza duvar falan ufffeşim cam ve duvarı hallederse diğerleri sıkıntı değil benim için.mutfak dolaplarınada yardım eder.bakayım bi akşam durumlara göre
neyse herkes bi ohh dedi galibahehhhhehee olduuaranan kan bulunmuştu
arkadaş var ben seslide gülemiyorum.ağzımı kapattım öksürük rolü yapıyorum
benimde duvarlar silinmiyor ya. güzel bi şey aman :) camlar da yeni silindi bayram sonu gene şöyle bi temizlik yaprım geçer gider napim. ramazanda hatim edecem inşallah ya :)benim duvar silinmiyor sadece cam kapı dolaplar birde koltuk yanları minder kılıfları mak atıyorum.
ama nerden baksak 4 günlük iş var.
ellerinde öper iki tane varcanım ciğerim al bi bayan bak keyfine aman bee hep bizde her şeyi düşünmeler etmeler akşama da çık eşinle çocuk var mı bilmıom tabi bu arada dışarı haftasınuda yaptırıver değer mi canınıza duvar falan ufff
arkadaş var ben seslide gülemiyorum.ağzımı kapattım öksürük rolü yapıyorumsonrada aa noluyor boğazım gıcıklanıyor.sanki adama açıklama yapmak zorundaymışım gibi. o değil onada bulaştı, öksürüp duruyor adam şimdi erkekler külübü minimal yaşamı diye bi forum yoktur umarım
gözümden yaş geldi yeminle yeter oğlumm bilerek mi komiklik yapıyorsunuz yaa aaaaaaarkadaş var ben seslide gülemiyorum.ağzımı kapattım öksürük rolü yapıyorumsonrada aa noluyor boğazım gıcıklanıyor.sanki adama açıklama yapmak zorundaymışım gibi. o değil onada bulaştı, öksürüp duruyor adam şimdi erkekler külübü minimal yaşamı diye bi forum yoktur umarım
duvarlar niye silinmiyobenimde duvarlar silinmiyor ya. güzel bi şey aman :) camlar da yeni silindi bayram sonu gene şöyle bi temizlik yaprım geçer gider napim. ramazanda hatim edecem inşallah ya :)
ovvvv allah bağışlasın canım .ellerinde öper iki tane var
linda olduğun için simplelife etiketi yapamıyorum tabiki de neden olacak :)sana da koptum yalnız sesli gülüyorum millet noluo der gibi bakıo suratıma
niye etiketleyemiyorsun ki anlamadım neyse linda sahalarda wuhuuuuuuuuuu
mod yükseltmek bizim işimiz.1950 den beriBugün modunuz süper gözümden yaş geldi
neyse herkes bi ohh dedi galiba
ya böyle saten boyası değil de başka bi boya ile boyanmış canım ancak boya yapılır. benimde işime geliyor kiradayım zaten banane modundayımduvarlar niye silinmiyo
vallaa bilerek değil.akıyor bildiğin.oturuma on dakika ara verilmesini talep ediyorum.topiği dışardan okuyanlar noluyor len dicekgözümden yaş geldi yeminle yeter oğlumm bilerek mi komiklik yapıyorsunuz yaa aaaaaa
yok bugün herkesin modu yüksek ya benden kaynaklı diil vallaha ben bişi yapmıomNormal lindaya döndün yine olay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?