eşim cam ve duvarı hallederse diğerleri sıkıntı değil benim için.mutfak dolaplarınada yardım eder.bakayım bi akşam durumlara göre
canım ciğerim al bi bayan bak keyfine aman bee hep bizde her şeyi düşünmeler etmeler akşama da çık eşinle çocuk var mı bilmıom tabi bu arada dışarı haftasınuda yaptırıver değer mi canınıza duvar falan ufff

belleza valla bende sesli gülüyorum
arkadaş var ben seslide gülemiyorum.ağzımı kapattım öksürük rolü yapıyorum sonrada aa noluyor boğazım gıcıklanıyor.sanki adama açıklama yapmak zorundaymışım gibi. o değil onada bulaştı, öksürüp duruyor adam şimdierkekler kulübü minimal yaşamı diye bi forum yoktur umarım

benim duvar silinmiyor sadece cam kapı dolaplar birde koltuk yanları minder kılıfları mak atıyorum.
ama nerden baksak 4 günlük iş var.
benimde duvarlar silinmiyor ya. güzel bi şey aman :) camlar da yeni silindi bayram sonu gene şöyle bi temizlik yaprım geçer gider napim. ramazanda hatim edecem inşallah ya :)

Bugün modunuz süper gözümden yaş geldi

gözümden yaş geldi yeminle yeter oğlumm bilerek mi komiklik yapıyorsunuz yaa aaaaaa

ben zaten halıları perdeleri ve koltukları temizleteceğim geriye cam kapı kalıyor bana onları da hallederim kendim inşallah :)
kızlar bugün çok modumuzdayız galiba ben de işe konsantre olamadım size gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…