biri bana 200 liranın çok olmadığını,para elimizin kiridir,ne için çalışıyoruz,aman ne yorucan kendini ver gitsin deyiversin.
cimrileştimmi ne
lindalinda bu konunun tek üstesinden gelecek lindam :)
Ne için çalışıyoruz diye başlar sonra bakmışsın yardımcı abla kapıyı çalıyor
hadi nerden başlıyordukyok yahu 2 cam sildim o kadar hadi birlikte temizleyelim
pazar günü hariç ama anneme gideceğim yardıma.
ben bişi yapmadımYA KIZLAR BUGÜN FORMDASINIZ
lİNDA AYARLARI BOZDU FALAN
evetsen çalışıyor muydun canım ?
lindalinda bu konunun tek üstesinden gelecek lindam :)
Ne için çalışıyoruz diye başlar sonra bakmışsın yardımcı abla kapıyı çalıyor
biri bana 200 liranın çok olmadığını,para elimizin kiridir,ne için çalışıyoruz,aman ne yorucan kendini ver gitsin deyiversin.
cimrileştimmi ne
YA KIZLAR BUGÜN FORMDASINIZ
lİNDA AYARLARI BOZDU FALAN
canım cam ve duvar diyorsun en en zoru kaç kere mia ya da dedim al ya canından kıymetli mi diye?
4 gün geçtiyse birşey olmaz
kiriz masası kurulsun.mayıs ayı planları iptal.madde değişikliğine gitmek istiyorum başkanımMia-
sanırım öyle yapıcam200 tl çok çok, sen en iyisi eşini kandır
yardım etsin :)
canım cam ve duvar diyorsun en en zoru kaç kere mia ya da dedim al ya canından kıymetli mi diye?
bu haftasonuna çağır ablayı al sen de ufak tefek kalanları yap ramazada da daha fazla ibadete ayırabilirsin hem.
ufak tefek iş olsa kendin yap dicem de cam duvar en zor işler bırak yapsınlar ya biz niçin çalışıyoruz valla :)
200 tl ile ne fakir oluruz ne de zengin canım
hem eşlerimiz de istemeye istemeye ne diye zorluyoruz ki çağırırım ohh miss herkes mutlu
duvar işi zor gerçekten, camlar da cama göre değişirO değilde ben ikna oluyorum zaten eşimde yardım etmiyo :)
işte geldim burdayım
sana da koptum yalnız sesli gülüyorum millet noluo der gibi bakıo suratımalinda sen mi geldin :) simplelife etiketlemeye çalışıyorum olmuyor :)
naapmaya çalışıyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?