şirketi aradım benSen nerdesin?
Belki gelecek kişi çok istemiştir başkasına da sor istersen
Valla önceki zordu bu daha zorhe ya nası olmus
hahahaqhkahkaha attım walladün çocukları doyurduk kv onalrı aldı.eşimle masada başbaşayız.mum falan hayal edin..eşime temizlik 200 dedim.iş bölümü yap üstüme düşeni yaparım dedi direk
obaaaa sadece a yapem barıValla önceki zordu bu daha zor
pro olunca noluyor kızlar ne gibi artısı var :)
Valla önceki zordu bu daha zor
Zamanla alışacağımıza inanıyorum
Meftun diyelim kısaca madem :)obaaaa sadece a yapem barı
eskıden 30 du ne guzel sımdı 50 olmus kararsız kaldım bende bı kırmısı ısım ıcın deger mı dıyeİsmin kırmızı oluyo
hayır ama ben şirketi aradım şirket 200 alıyor allah bilir kadının eline geçen 75 falan.o kısmı sinir bozucu.emeğini karşılığını kimse alamıyorki.çünkü bi dönem 100 dü. kadına nekadarı senin demiştim 40 lirası demişti.yoksa başım gözüm üstüne.öyle gelen olsa evden verecekleride veriyorsu kadının ihtiyaçları dahilinde.bak meselaSUHAN ben çok görmüyorum. Bence olması gereken. Ülke ne hale geldi.150 liraya 2 gün geçinemiyoruz biz. Kadının ihtiyacı olmasa gidip başkasının evini temizlemez zaten.
ben yenısını bulcam sız alısmayın buna sımdılıkMeftun diyelim kısaca madem :)
eskıden 30 du ne guzel sımdı 50 olmus kararsız kaldım bende bı kırmısı ısım ıcın deger mı dıye
Aynen daha evden de bişeyler veriyorhayır ama ben şirketi aradım şirket 200 alıyor allah bilir kadının eline geçen 75 falan.o kısmı sinir bozucu.emeğini karşılığını kimse alamıyorki.çünkü bi dönem 100 dü. kadına nekadarı senin demiştim 40 lirası demişti.yoksa başım gözüm üstüne.öyle gelen olsa evden verecekleride veriyorsu kadının ihtiyaçları dahilinde.bak meselabelleza nın kv si gibi
Anladım canım. Ben direk kadına dedin sandım. Benim ablam İstanbul’da 2 kişi 200 e aldı 3 hafta önce falan. kutu gibi evi 90 metrekare falan öğlene bitirdiler gittilerhayır ama ben şirketi aradım şirket 200 alıyor allah bilir kadının eline geçen 75 falan.o kısmı sinir bozucu.emeğini karşılığını kimse alamıyorki.çünkü bi dönem 100 dü. kadına nekadarı senin demiştim 40 lirası demişti.yoksa başım gözüm üstüne.öyle gelen olsa evden verecekleride veriyorsu kadının ihtiyaçları dahilinde.bak meselabelleza nın kv si gibi
işte öyle yanı pek cok seye 50 tl dıye vermıyomO kadar vakit geçiriyoruz hem yardım amaçlı gidiyor. 50 tl nerelere vermiyoruz ki :)
işte öyle yanı pek cok seye 50 tl dıye vermıyom
Ben ilk prolardanım. 10 TL ydi bizim. Bi de kartımız vardı ama bulamıyorum şimdi atılmış galibaO kadar vakit geçiriyoruz hem yardım amaçlı gidiyor. 50 tl nerelere vermiyoruz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?