bende bu ikisini hep karıştırıom biri açıklasın da öğrenelim haydin :)
işte aslında cevap sende .sorduğun soruda.bayan kelimesini kullana kullana asolan kadın kelimesi bize kaba gelmeye başladı.bayan ve bay sadece hitaplarda kulanılabilir oda nadirdir yani. saygıdeğer baylar bayanlar gibi.bilinç altımıza öyle bir yerleştiki buBayan muhabbetini duymuştum da kadın demek daha kaba değil mi ?
ev çok kirli değilse bende normalde oda oda temizlerim.insan yourlmuyorda birden yüklenipcam kapı hariç bende kendim yapıyorum aslında çocuk olmadığı için belki çok pislenmiyor. bi de ben oda oda temizlemeyi çok seviyorum. mesela bu akşam eve gittim ya sadece mutfağı temzler çıkarım öteki gün giyinme odasını. temizler dediğimde toplarım alınacak toz varsa alırım süpürge tutar çıkarım.böylece max. yarım saatimi almaz bi oda. psikolojik yapmadığım algısı oluşturuyor bende :)
bay'dan türemiş gibi ne o bayan.bende bu ikisini hep karıştırıom biri açıklasın da öğrenelim haydin :)
işte aslında cevap sende .sorduğun soruda.bayan kelimesini kullana kullana asolan kadın kelimesi bize kaba gelmeye başladı.bayan ve bay sadece hitaplarda kulanılabilir oda nadirdir yani. saygıdeğer baylar bayanlar gibi.bilinç altımıza öyle bir yerleştiki bu
'hanımefendi' bakarmısın deriz ama.erkeğe bay bakarmısın demiyoruzevet dizide de 5 saat sürmüştü bayan değil kadın diyeceksin mevzusu
ama karşında tanımadığın birine kadın bir bakar mısın denmez ki
ama bayan bir bakar mısın denebiliyor
'hanımefendi' bakarmısın deriz ama.erkeğe bay bakarmısın demiyoruz
Hele benyaa anladın mı bizi sonunda
ayy bide istanbul .ben ilçedeyim kıytırık teeeee anadolunu bağrındaaaburda 150 tl imiş
dün kv almış birini
ora neredersen İstanbul
Sen nerdesin?ayy bide istanbul .ben ilçedeyim kıytırık teeeee anadolunu bağrındaaabak daha çok sinir olmaya başladım
bende çok takılmamakla birlikte kullanmamaya çalışıyorum.işin gerçeği bide bu muhammebt beni çok sıkarHaklısın tabi düşününce mantıklı geliyor.
he ya nası olmuskubdef bugün de sen mi isim değişikliğine gittin
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye
aas en söyleyice farkettim.hayırlı olsunMia-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?