Çok gençken herkesi, her şeyi, hatta dünyayı değiştirebileceğimizi sanırız. Nasılsa hiç yaşlanmayacak, hiç ölmeyecek ve sonsuza ulaşacağızdır. Oysa duvarda tek bir tuğla olduğumuzu ve ancak "iyi bir tuğla" olmayı başarmakla yükümlü olduğumuzu görürüz bir gün...

Buket Uzuner

Mia ben elektirikli camlı olanlardan istiyorum benimde siyah ben memnunum sadece şu kafalarını falan çıkart ov falan sevmiyorum eskidigi zaman elektiriklileri denemek istiyorum ama daha yeni ya benim de o eskiyene kadar ooo :)

Mia ben elektirikli camlı olanlardan istiyorum benimde siyah ben memnunum sadece şu kafalarını falan çıkart ov falan sevmiyorum eskidigi zaman elektiriklileri denemek istiyorum ama daha yeni ya benim de o eskiyene kadar ooo :)

Gazlılar daha ekonomik oluyor. Ama görünüm açısından en güzeli elektrikliler :)

Selam kızlar
Hayırlı ramazanlar
Ben oruçtan bu hafta izinliyim bu arada kabak detoksu yapacağım
3 günde 3 kilo veriliyormuş

Şu ara çok ihtiyacım varmış
Oruca başlayınca da ekmek pilav tatlı yemeyeceğim

lindalinda abur cubur yerine hurma kuru kayısı kuruyemiş ile tatlı isteğini bastırmaya çalış arkadaşım

Evet canim hurma alıcam daha almadım ama onu da 2 taneden fazla yememek lazım fazlası kilo yapar aynı sekilde.umarım basarabilirim her açıdan faydalı bir ay olmasını ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…