Siyah canım. Görmüştün ya. Memnunım fırını falan güzel pişiriyor sorun yaşamadık ama daha modernleri çıktı şimdi
Temizlik en kolay eski beyaz olanlarda.Siyahlar da çok zor.Ben eski kafalı olabilirim gri olanları çok seviyorum ama cam daha kolay temizleniyormuş :)
Temizlik en kolay eski beyaz olanlarda.Siyahlar da çok zor.
Canım sahur da yapmıyoruz ya zor olur baya.bi çorba bi yemek şeklinde gidicem umarım abur cubur à ya da tatlılar à saldirmam.lindalinda canım akşamları sadece çorba salata bile yeseniz süper olur abur cuburu ramazan vesilesiyle bırakmaya çalış bari
Mia ben elektirikli camlı olanlardan istiyorum benimde siyah ben memnunum sadece şu kafalarını falan çıkart ov falan sevmiyorum eskidigi zaman elektiriklileri denemek istiyorum ama daha yeni ya benim de o eskiyene kadar ooo :)
akşama kadar canım türlü şeyler çekiyor benim de ama tatlı yaparım belki bir iki gün yeriz ya da dondurma ile idare ederiz.Canım sahur da yapmıyoruz ya zor olur baya.bi çorba bi yemek şeklinde gidicem umarım abur cubur à ya da tatlılar à saldirmam.
teşekkür ederim canım :)doğum günün kutlu olsun canım
çok teşekkürler ankacım :)Doğum günün kutlu olsun canım. Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar ❤❤
teşekkür ederim burçtaş :)iyi doğmuşsun burçtaşım.mutlu yılların olsun
Davlumbazı mı sordun sen. Davlumbaz inox benimyeni model davlumbazlarıda sevmiyorum.
siyahta zormuş ne alacağım bilemedim :)
1 yıla kadar tasarımcılardan iyi performans bekliyorum :)
teşekkür ederim canım :)Doğum günün kutlu olsunbelleza
Evet canim hurma alıcam daha almadım ama onu da 2 taneden fazla yememek lazım fazlası kilo yapar aynı sekilde.umarım basarabilirim her açıdan faydalı bir ay olmasını ümit ediyorumSelam kızlar
Hayırlı ramazanlar
Ben oruçtan bu hafta izinliyim bu arada kabak detoksu yapacağım
3 günde 3 kilo veriliyormuş
Şu ara çok ihtiyacım varmış
Oruca başlayınca da ekmek pilav tatlı yemeyeceğim
lindalinda abur cubur yerine hurma kuru kayısı kuruyemiş ile tatlı isteğini bastırmaya çalış arkadaşım
Davlumbazı mı sordun sen. Davlumbaz inox benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?